من دیشب اونجا بودم
2 مدل انوی 14 داشت
یکی رم 8 و دیگری رم 6
من دیشب اونجا بودم
2 مدل انوی 14 داشت
یکی رم 8 و دیگری رم 6
من امروز صبح ایمیل زدم گفت تموم شده ،نمی دونم
دوستان من امتحان هام تمام شد
و خوشحال و خندان رفتیم برای خرید عزیز دلمان یعنی Envy 15 ...!!!
اما شد آنچه که نباید میشد... راستش رو بخواین اندازه بزرگش و طول عمر کوتاه باتریش کاملا به چشم اومد و شدید من رو دچار تردید کرد... تا جایی که تصمیم گرفتم از خریدش منصرف بشم....
چون متناسب با کارم احتیاج به یک سایز کوچکتر و طول عمر باطری حداقل3 تا 4 ساعته دارم....
خلاصه باز روز از نو روزی از نو...شروع کردم به تحقیق در مورد یک انتخاب خوب که باز هم با 2*2 تا کردن رسیدم دوباره به سری Envy البته از نوع 14 اینچی... ولی طبق معمول تو ایران خبری نبود(کل بازار رو گشتم!)
تا اینکه دیروز تو سایت سرزمین دیدم دو مدل Envy 14 آورده که چشمام شد اینجوری>>>
خلاصه بازهم برگشتیم به همین سری Envy
فقط یک سوال از دوستان و اون اینکه مشخصاتی که تو این سایت نوشته چقدر قابل اطمینانه؟؟؟!
بخصوص در مورد صفحش که زده 1600*900 و در مورد USB 3 ...
اگر با این مشخصات باشه که حتما تا دو روز آینده میرم میگیرم ولی بدبختانه تو تهران گیرم نیومد!!! حالا به نظرتون چه جوری بخرم؟!
بدون رفتن به اهواز!!!
وحید جان مگه باطریش چقر کار میکنه؟
از باطریهای فابریک خودش هست که بخریم؟
راستی قیمتش با گارانتی چقدر بود ؟
مرسی
توی مدل Envy 15 تا ماکزیمم نزدیک 2 ساعت و کمتر میتونی روش حساب باز کنی ولی در مدل Envy 14 که با کانفیگ Core i5 هست و گرافیک دو بخشی و قابل سوییچ هست مینونی تا 4 ساعت و بیشتر روش حساب باز کنی (البته در انجام کار های معمولی...)
ولی این مدل های Envy 14 که مد نظر شماست جفتش Core i7 هست و گرافیک قابل سوییچ نداره ولی با این حال تا 3.5 و کمتر میتونی روش حساب باز کنی...
تو سایتش با گارانتی خودش و رم 6 GB قیمت 1.5 میلیون زده و با رم 8 GB قیمت 1600......
باطری های فابریک خودش فکر نکنم وارد کننده داشته باشه ولی شرکت هایی رو میشناسم که با 50 تومن قیمت بیشتر میتونن از سایت خود HP در آمریکا خرید کنند و برات بفرستن...
به نظر من 15 خیلی خیلی سرتره
هم از لحاظ مانیتور ، سی پی یو ، رم و مهمتر از همه گرافیک
کسی تا به حال از USB3 این دستگاه استفاده کرده؟
اگه انجام داده سرعت ترنسفر رو لطف کنه بگه
Last edited by hasansoft; 04-02-2011 at 19:00.
حرفت کاملا درسته و واقعا همین طوریه که میگی ولی بعضی اوقات برای راحت انجام دادن کارهای اصلیت باید یه چیزایی رو نادیده بگیری...
مثل حالتی که چند روزیه برای من پیش اومده
شما سرعت ترنسفر رو چک کردید
البته این گرافیک سوییچ کردن فکر کنم همه اینا دیگه داشته باشند چون خود cpu های اینا انگار یه چیزی شبیه گرافیک دارند
درست میگم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)