T-Mobile's Android roster is growing in number and sheer benchmarking virility today with the launch of the LG-produced G2X. This handset runs bone stock Android (Froyo today, Gingerbread in the future) atop a dual-core NVIDIA Tegra 2 system-on-chip, and just like its international twin the Optimus 2X, eschews the physical flair and focuses on being the best damn 4-inch smartphone that it can be. It costs $199.99 on a two-year contract and can be bought online today or in stores starting April 20th. Also scheduled for general availability on that date is the QWERTY slider-equipped Sidekick 4G, though that sleepyhead is missing out on any early web availability -- it's probably too busy adjusting its tricked-out Android skin and checking that its magenta accents are all spotless. Links are below, whether you're feeling inquisitive or acquisitive.
سلام
میشه یه قیمت از LG Optimus 2X بهم بدید
اصلا تا امروز وارد بازار جهانی شده
و ببین من میخوام از چین بخرم یه دو تا شو
و اینجا بفروشم
به نظرتون هر کدومش به پول ایران اونور چقدر پام در میاد و اینجا چند میتونم بفروشم
اصلا اونجا اومده این گوشی
و آیاایران اومده
ممنون میشم زود جوابمو بدید
گوشی که اومده.....ولی در مورد تجارتتون (یعنی خرید از یه کشور دیگه و فروش تو اینجا) نمی تونم راهنمایی کنم.....
سایت sgbest.com هم داره ماله سنگاپوره که قیمتش + هزینه ارسال میشه 550+78 دلار.....
سلام
تعدادی از پستها پاک شدند
لطفا رعایت کنید
این سایت رسمیه smart benchmark هست.من از تو advanced filter گوشی های optimus 2x و galaxy s2 و moto atrix و htc pyramid(senssation رو انتخاب کردم.خودتون نتایجو ببینید و نظرتونو بگید.لازم که بگم این سایت خودش گوشیها رو هم با فرکانس default و هم اورکلاک شده تست کرده.htc تو صفحه دومشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب به نظرم اگه این سایت معتبر باشه دیگه o2x حرفی در برابر gs2 نداره
چون گالاکسی در حالت عادی امتیاز بیشتری نسبت به اپتیموس اور کلاک شده داره![]()
بیشتر به زاویه دید صفحه نمایش ایراد میگیرن.ضمنا من یه ویدیو دیدم مقایسه مرورگر sgs2 و o2x الجی حرفی برای گفتن نداشت
سلام بکس ال جی !
از پورتال Tegra Zone چه خبر؟ آپدیت میشه اصلا ؟ یا همین جوری واسه بازار گرمی یه چیز درست کردن ؟
امیر چرا باز تعلیق شدی ؟ باز با این سامسونگی ها زدین به تیپ هم ؟
دوستان هفته دیگه دو تا این گوشی دستم میرسه
هر کی خواست بگه
قیمتشم {قیمت گوشی+مالیات+گمرک}
فکر کنم بالای ۷۰۰ در بیاد
دقیق قیمت ندارم
ولی برا کسی که اصفهان باشه تخفیف داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)