تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 403 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

سلام دوستان من شايد از اين گوشي گرفتم به نظرتون براي وبگردي مناسبه؟مثلا همين پي سي ورلد بيشتر ميام. بعد سايز صفحه نمايش از ويواز كوچيكتره؟اگه ميشه يكي از صفحه نمايش عكسي برام بذاره . ممنون

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

ممنون دوست عزیز از پاسخت
    قیمت بدون گارانتیش چنده از تهران میخوام بخرم
    به آندروید 2.2 میشه ارتقا داد نه اینکه رسمی غیر رسمیشو میگم
    نظرت در مورد اپتیموس چی هست
    اپتیموس وان چیزی حدود 340 هزار تومانه و ایکس 8 حدود 220 تا 200 هزار تومان که بعضی ها 195 در طبقه 6 علاالدین قیمت داشتند. اما نرمال همون 210 تومان هست.
    2.1 رو میشه ارتقا داد . گفتم که گوشیهای جدید خودشون به 2.1 آپدیت هستند.2.1 با 2.2 فرق زیادی نداره مثل ویندوز ویستا و سون اما نه تا اون حد.
    نصب برنامه ها هم تا حدود زیادی به ورژن آندروئید ربطی نداره.
    اپتیموس وان خوبه به شرطیکه قیمتش حدود 260-تومان باشه. چون تفاوت زیادی با ایکس 8 ندارن و اون تفاوتهایی هم که دارند ارزش 120 تومان اختلاف قیمت رو ندارن

سلام دوستان من شايد از اين گوشي گرفتم به نظرتون براي وبگردي مناسبه؟مثلا همين پي سي ورلد بيشتر ميام. بعد سايز صفحه نمايش از ويواز كوچيكتره؟اگه ميشه يكي از صفحه نمايش عكسي برام بذاره . ممنون
    برای وبگردی مناسبه. صفحه اش 3 اینچ هست.تقریبا سایز صفحه ی استار و کوکی. تو مغازه ها هم خیلی زیاده میتونید از نزدیک نگاه کنید.ویواز فقط 2 دهم اینچ بزرگتره.
    برای وبگردی ویواز هم مناسبه هر کدوم که دوست داری بخر.تفاوت عمده ی آنها در سیستم عاملشون هست که اآندروئید زیباتر برنامه های بهتر و متنوع تر . دردسر ساین کردن نداره و ...

3. 4 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان من کل تاپیک رو خوندم چند تا سوال داشتم اول اینکه قیمت این گوشی چنده
    2-آیا خودم میتونم آندروید 2.1 رو رو گوشی بریزم اگه نه هزینهش چقدر میشه وآیا 2.2 واسش میاد یا نه
    3-به نظر شما قیمت lg optimus one تا 300 میاد چقدر طول میکشه قیمتش بیاد پایین
    4-آیا بازیهای حرفه ای رو راحت میاره یکی از دوستان میگفت با بازی angry bird مشکل هنگ داره
    5-و آیا این گوشی رو تایید میکنید ؟
    فعلا همین
    با تشکر
    سلام.
    بله خودتون میتونید اسونه فقط سرعت میخواد ورژن های بالاتر امده ولی غیر رسمی و کمی باگ دارن پیشنهاد میکنم نصب نکنید از لحاظ ساپورت تفاوتی ندارند....
    3: نمیدونم....
    4: من خودم angry bird رو بازی میکنم مشکلی ندارم تازه همین فریمور اولی که امد نصب کردم.
    سخت افزارش که ضعیف نیست ولی عالی هم نیست سی پی یو 600MHZ رمش هم 168MB چیپ گرافیکی هم داره. مثلا بازی Need For Speed Shift روش اجرا میشه
    Last edited by Punisher_2008; 24-02-2011 at 22:14.

5. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

برای وبگردی مناسبه. صفحه اش 3 اینچ هست.تقریبا سایز صفحه ی استار و کوکی. تو مغازه ها هم خیلی زیاده میتونید از نزدیک نگاه کنید.ویواز فقط 2 دهم اینچ بزرگتره.
    برای وبگردی ویواز هم مناسبه هر کدوم که دوست داری بخر.تفاوت عمده ی آنها در سیستم عاملشون هست که اآندروئید زیباتر برنامه های بهتر و متنوع تر . دردسر ساین کردن نداره و ...
    سلام
    من کوکی داشتم یک سایز هستند ولی ال سی دی X8 کمی پهنتر هست!

هر اطلاعاتی در مورد این گوشی میخواین اینجا هست همیچی واضح و معلومه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد سیستم عامل همه سیستم عامل ها خوبن و همشون از لحاظ نرم افزاری کاربر رو راضی میکنند
    من خودم هم ویندوز موبایل داشتم و الانم هم سیمبین و هم اندروید دارم هر 3 عالی بودن...
    Last edited by Punisher_2008; 24-02-2011 at 22:11.

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام.
    بله خودتون میتونید اسونه فقط سرعت میخواد ورژن های بالاتر امده ولی غیر رسمی و کمی باگ دارن پیشنهاد میکنم نصب نکنید از لحاظ ساپورت تفاوتی ندارند....
    3: نمیدونم....
    4: من خودم angry bird رو بازی میکنم مشکلی ندارم تازه همین فریمور اولی که امد نصب کردم.
    سخت افزارش که ضعیف نیست ولی عالی هم نیست سی پی یو 600MHZ رمش هم 168MB چیپ گرافیکی هم داره. مثلا بازی Need For Speed Shift روش اجرا میشه
    دوست عزیز شما که x8 داری بازی shift رو نصب و بازی کردی راستی مشکلی که با خوندن divx ,xvid,mkv که نداره البته با برنامه میگم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما که x8 داری بازی shift رو نصب و بازی کردی راستی مشکلی که با خوندن divx ,xvid,mkv که نداره البته با برنامه میگم
    ممنون
    سلام
    بنده نصب نکردم سعی میکنم نصب کنم ولی سرعت اینترنت به دلیل..... پایین هست
    ولی دوستان ظاهرا دانلود کردن در ضمن در لیست گوشی هاس ساپورت کننده هم هست

برای اون نگران نباشید برنامه های مولتی مدیا برای هر سیستم عاملی فراون هست

9. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

سلام دوستان يه سوالي داشتم . ميخواستم بپرسم گوشي x8 اگه به طور مداوم ازش استفاده كني چند ساعت شارژ نگه ميداره؟ممنون

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام همه

خبر خیلی خوب

یوزر jerpelea تو فروم XDA که رام CM7 که آندرویید 2.3 هست و یکی از بهترین رام هاست گفته که واسه X8 هم آندرویید 2.3.2 کوک میکنه
    گفته که 1 الی 2 هفته طول میکشه
    چون باید گوشی رو بخره

12. 2 کاربر از feryshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام همه

خبر خیلی خوب

یوزر jerpelea تو فروم XDA که رام CM7 که آندرویید 2.3 هست و یکی از بهترین رام هاست گفته که واسه X8 هم آندرویید 2.3.2 کوک میکنه
    گفته که 1 الی 2 هفته طول میکشه
    چون باید گوشی رو بخره
    همین الانم این رام هست

کد:

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان يه سوالي داشتم . ميخواستم بپرسم گوشي x8 اگه به طور مداوم ازش استفاده كني چند ساعت شارژ نگه ميداره؟ممنون
    با سلام
    به طور دقیق نمیدونم
    ولی از لحاظ باطری خیالتون راحت باشه باطریش خوبه... زود به زود خالی نمیکنه در ضمن شما با بعضی از تنظیمات میتونید مصرف باطری رو بهینه کنید ولی از لحاظ باطری خیالتون راحت باشه خوبه.

---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------

همین الانم این رام هست

کد:
    با سلام..
    این رام چه باگ هایی داره؟ اصلا ارزش داره نصب کنم؟

15. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •