تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 284 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

فکر میکنید ریش تراش خودم را چند به کجا میتوانم بفروشم.

با توجه به اينكه گفتيد هنوز استفاده نكرديد ميتونيد ببريد همون جايي كه خريديد تعويض كنيد حتي اگه مقداري هم كسر كنه و تعويض كنه بازم ارزششو داره اگه مدلي رو كه ميخواهيد نداشت بگيد براتون بياره ( البته فروشگاههاي ديگه رو هم ميتونين امتحان كنيد ولي بايد فروشنده رو متقاعد كنيد استفاده نكرديد و آك است )
    يا اينكه ببينيد كسي تو دوستان و آشنايان داريد كه اين ريش تراش مناسبش باشه ، در مورد قيمت هم چند فروشگاه اينترنتي رو بررسي كنيد .

2. این کاربر از 22arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

gmd

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

فیلیپس مدل HQ 8260 چطوریه ؟ خوبه ؟
    قیمتش الان چنده؟

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان

این همه ریش تراش همه عملکرد شبیه هم دارند و سری هاشون تقریبا مثل هم هستش (به جز برندشون)

اما چرا اینقدر اختلاف قیمت ؟؟

5. این کاربر از mehran_286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان

این همه ریش تراش همه عملکرد شبیه هم دارند و سری هاشون تقریبا مثل هم هستش (به جز برندشون)

اما چرا اینقدر اختلاف قیمت ؟؟
    سلام
    ریش تراشها خیلی چیزهاشون با هم فرق داره :
    جنسِ مواد به کار رفته که باعث میشه طول عمرشون با هم فرق داشته باشه .
    باطری داشتن یا نداشتن و کیفیت باطری
    سیستم الکترونیکی برای شارژ باطری
    وات ماشین
    ضد آب بودن
    قابلیت انجام کارهای مختلف

البته حرف شما هم درسته چون بعضیهاش اصلاً به اندازه ی قیمتش ارزش نداره و بعضیهاش مفتش هم گرونه .

7. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shir_farhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بهترين وسيله براي اصلاح مدل دار صورت اعم از برق و غير برقي چيه؟ (منظورم اصلاح خيلي ظريفه)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بهترين وسيله براي اصلاح مدل دار صورت اعم از برق و غير برقي چيه؟ (منظورم اصلاح خيلي ظريفه)

با ریش تراشهای فیلیپس که اکثرا از نوع چرخشی (Rotary) هستند در آوردن همچین مدلی تقریبا خیلی سخته و شدنی نیست. ولی توی سایت براون برای مدلهای کروزر یکی از تبلیغاتش اینه که میتونه ریش طرح دار بزنه. ریش تراشهای براون از نوع فویل (Foil) هستند. با تیغ سلمانی یا حتی ژیلت هم میشه طرح درآورد ولی با ژیلت کمی تجربه و تمرین نیاز داره که اگه دست آدم توش راه بیافته، انواع ژیلت از تیغهای سلمانی خیلی بهتر و دقیقتر اصلاح میکنه.
    Last edited by waveguide; 01-07-2011 at 05:26.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

1- طول عمر ریش تراشهای شارژی فیلیپس با روزی یکبار استفاده معمولا چقدره؟
    توی دفترچه ریش تراش نوشته که تیغه هاشو بعد از 24 ماه کلا باید عوض کرد!
    2- آیا این کار واقعا لازمه؟
    3- آیا تا 2-3 سال دیگه لوازم جانبی ریش تراش امروزی (باتری شارژی و تیغه ها) را به راحتی میشه تهیه کرد؟

تا جائیکه توی اینترنت در سایتهای خارجی دیدم، قیمت تیغه های سری 11000 و 12000 (RQ11xx , RQ12xx) حدود 40 - 50 یورو هست! قیمت باتریهاش هم حدود 20 - 30 یورو! با این حساب خریدن ریش تراش خیلی هزینه بر میشه! که اگه برای 4 سال اول حساب کنید، تراشیدن ریش با استفاده از ریش تراش فیلیپس 150 هزار تومنی سالیانه حدود 80 - 100 هزار تومن هزینه میبره!!

4- آیا کسی تجربه استفاده طولانی مدت از ریش تراش فیلیپس داره؟ اینکه طول عمر مفید تیغه ها عملا چقدره و باتری ریش تراشهای شارژی فیلیپس جقدر عمر میکنند تا خراب بشن؟
    Last edited by waveguide; 01-07-2011 at 05:52.

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    ریش تراشها خیلی چیزهاشون با هم فرق داره :
    جنسِ مواد به کار رفته که باعث میشه طول عمرشون با هم فرق داشته باشه .
    باطری داشتن یا نداشتن و کیفیت باطری
    سیستم الکترونیکی برای شارژ باطری
    وات ماشین
    ضد آب بودن
    قابلیت انجام کارهای مختلف

البته حرف شما هم درسته چون بعضیهاش اصلاً به اندازه ی قیمتش ارزش نداره و بعضیهاش مفتش هم گرونه .
    من خودم یه فیلیپس دارم که مال 22 سال پیش هستش که تا 4 سال پیش پیداش کردم 18 سال ته کیف بابام بود که استفاده نشده بود
    ازا ین 2 سر هاش هست و 2 تا کلید برای تعیین سرعت داره ولی بعد از 4 سال استفاده که ریش هام یه کم پر پشت شده بد میزنه و با این که ریش هام همیشه کوتاه هست اما ریش هامو میگیره

میخواستم یه ریش تراش مناسب با قیمت پایین بگیرم برای پوست حساس شارژی و... بودنش مهم نیست فقط خوب بزنه و تیغه هاش مناسب باشه

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من خودم یه فیلیپس دارم که مال 22 سال پیش هستش که تا 4 سال پیش پیداش کردم 18 سال ته کیف بابام بود که استفاده نشده بود
    ازا ین 2 سر هاش هست و 2 تا کلید برای تعیین سرعت داره ولی بعد از 4 سال استفاده که ریش هام یه کم پر پشت شده بد میزنه و با این که ریش هام همیشه کوتاه هست اما ریش هامو میگیره

میخواستم یه ریش تراش مناسب با قیمت پایین بگیرم برای پوست حساس شارژی و... بودنش مهم نیست فقط خوب بزنه و تیغه هاش مناسب باشه

با تشکر
    من و دوستم هفته پیش 2 تا ریش تراش فیلیپس گرفتیم.
    مدل RQ1180 برای خودم خریدم و مدل RQ1160 دوستم خرید. شارژی و ضد آب هست (Wet & Dry) و باهاش میشه زیر دوش هم اصلاح کرد. تیغه هاش که فعلا خوب هستن و بدون هیچگونه ناراحتی و یا التهاب پوست، ریشها را با یکی دوبار کشیدن روی پوست کوتاه میکنه. ریشهای قسمت گردن هم خوب میزنه (البته باید کمی با دست پوست گردن را گرفت و کشید و بعد ریشها را زد). قیمت هر کدام 150 هزار تومن هست که تفاوت این دو مدل فقط در تعداد چراغهای نمایشگر شارژ هست. البته به مناسبت روز پدر یک مو کوتاه کن چند کاره (موی دماغ، گوش و ابرو کوتاه کن) هم همراه ریش تراش اشانتیون داشت که قیمت جداگانه این دستگاه حدود 15-20 هزار تومنه.
    این هم لینک معرفی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    - آیا کسی اطلاع داره که طول عمر مفید تیغه های ریش تراش فیلیپس عملا چقدر هست؟

13. این کاربر از waveguide بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با تشکر
    سلام اينطور كه ميگيد به فيليپس عادت داريد پس ميتونيد مدل HQ7320 با قيمت 85000 تومان البته اگر گرون نشده باشه مد نظر داشته باشيد اگر هم پوست خيلي حساس داريد دو مدلي كه دوستان در پست قبلي ذكر كردن ( RQ1160 و... ) مد نظر داشته باشيد . ( اينها ارزون ترين مدل مناسب ميباشند )
    Last edited by 22arash; 01-07-2011 at 18:01.

15. این کاربر از 22arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •