دوست عزیز
الان دیگر تمامی کانالها را نمایش میدهد و دیگر مشگلی نیست
دوست عزیز
الان دیگر تمامی کانالها را نمایش میدهد و دیگر مشگلی نیست
سلام
من یک تلویزیون LA32A650p1r دارم تیونر داخلی داره یا نه؟
ممنون
دوست عزیز
معمولا از سری C به بالا و ورژن 6 به بالا دیجیتال دارد
سلام
ممنون از پاسختون .
یعنی حتی اگر lcd مدل 2008 باشه هم بازم ممکنه داشته باشه؟
بله تمامی کانال های دیجیتال رو با کیفیتی عالی پخش میکنه از دوستان گرامی بابت اموزش نحوه ساختن کنترل دست ساز هم تشکر میکنم
Last edited by sirjan30t; 24-09-2013 at 10:16.
سلام دوست عزیز این را میتوانید با قراردادن یه فلش خالی گیرندگی دیجیتال انرا فعال کر د
اگر دوستان خواستند اموزش را در سایت قرار میدهم
اگر اطلاعات لازم را دارید می توانید آموزش آن را برای عموم بگذارید
درمدلهاي
C6200 / C8000
ومدلهاي مشابهات
اول وارد سرویس منومخفی میشوید
INFO=MENU=MUTE=POWER
بعداز ورود به منوي سرويس مخفی وپخش آپشن تنظيمات مربوطه به MODEL و LOCALSET میبینید غير فعاله
برای فعال كردن اونها به اين روش عمل كنيد:
دستگاه را خاموش ودوباره روشن میکنید ودر حالت عادی
يك عدد فلش كه با فايل سيستم فت 32 فرمت شده باشه روبه دستگاه وصل كنيد
وكد زير را دركمتر از 3 ثانيه وارد كنيد
از چپ به راست
MUTE=1=1=9=OK
منوي HOTEL MODE ظاهر ميشود اين گزينه را روشن كرده وسپس تلويزون را خاموش كنيد
باز وارد سرویس مخفی شوید
INFO=MENU=MUTE=POWER
سپس به مسيرزير برويد
CONTOROL=HOTELOPTIONS=CLONETV TO USB وOK را بزنید وفایلی روی فلش شما کپی میشود به ان کاری نداشته باشید.
الآن با این روش بسياري از قابليتهاي ديگرنيز فعال شده مانندPVR
بعد وارد اپشنمیشوم گزینه تیونر را از ATVبهDTVتغییر میدهم
در یعضی از مدلها باید کشور را هم تغییر دهیم دریک سری هم در اپن NAM DTVرا از 0به 1 تغییر میدهید
قبل از خاموش کردن دستگاه به مسیر HOTELMODE رفته وان را خاموش كنيد
توجه اگر اين كار را نكنيد بخشي تیونر دستگاه غير فعال ميشود
درمدلهاي C6200 / C8000 ومدلهاي مشابهات اول وارد سرویس منومخفی میشوید INFO=MENU=MUTE=POWER بعداز ورود به منوي سرويس مخفی وپخش آپشن تنظيمات مربوطه به MODEL و LOCALSET میبینید غير فعاله برای فعال كردن اونها به اين روش عمل كنيد: دستگاه را خاموش ودوباره روشن میکنید ودر حالت عادیيك عدد فلش كه با فايل سيستم فت 32 فرمت شده باشه روبه دستگاه وصل كنيدوكد زير را دركمتر از 3 ثانيه وارد كنيداز چپ به راست MUTE=1=1=9=OK منوي HOTEL MODE ظاهر ميشود اين گزينه را روشن كرده وسپس تلويزون را خاموش كنيد باز وارد سرویس مخفی شوید INFO=MENU=MUTE=POWER سپس به مسيرزير برويد CONTOROL=HOTELOPTIONS=CLONETV TO USB وOK را بزنید وفایلی روی فلش شما کپی میشود به ان کاری نداشته باشید.الآن با این روش بسياري از قابليتهاي ديگرنيز فعال شده مانندPVR بعد وارد اپشنمیشوم گزینه تیونر را از ATVبهDTVتغییر میدهمدر یعضی از مدلها باید کشور را هم تغییر دهیم دریک سری هم در اپن NAM DTVرا از 0به 1 تغییر میدهید قبل از خاموش کردن دستگاه به مسیر HOTELMODE رفته وان را خاموش كنيدتوجه اگر اين كار را نكنيد بخشي تیونر دستگاه غير فعال ميشود
دوست عزیز
این روش فکر می کنم روی مدلهای جدید و از 2012 به بعد جواب نمی دهد و قابلیت باز کردن کامل سیستم را ندارد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)