تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 27 از 221 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چه جور کمربندای لاغری؟؟؟
    ازاین ویبره حرارتی ها منظورتونه؟؟؟!!!
    اگه آره که بگم من از کسی که متخصصه این رشته ومربیمه پرسیدم تایید نکرد!!!بیشتر کار حرارتی ها از بین بردن آب ناحیه با استفاده از گرماست...ضربه ای ها هم باعث به اصطلاح خرد شدن چربیها ومقاومت بیشترشون میشه...این که نشون میدن یارو بعد از یه ربع باز میکنه شکمش 6تا ماهیچه داره دیگه تابلو دروغه...
    دوست عزیز چرا ازشنیدن اینکه ورزش بهترین راهه حله وحقیقت بدتون میاد؟؟؟!!!نمیخوام مثل بابا بزرگا حرف بزنم ول نابرده رنج گنج میسر نمیشه...من بعد از سه سال وخورده ای که به طور مداوم 4بار در هفته انواع واقسام شکمهارو میرم تازه علایمی از ماهیچه ظاهر شده...اونی هم که میبینید بازیگرا و...بعد از یه مدت کوتاه شکمشون ماهیچه ای میشه با استفاده از هورمون هستش...جلوی چشم خودم یکی از بچه ها درست تو شکمش آمپول تزریق کرد!!!
    موفق باشی...
    من که خیلی نمی دونم چند مدل هست می خواستم راهنمایی بگیرم اما حرارتی و ضربه ای و .. می دونم هست که حرارتی شو همونجور که شما می گید شنیدم فقط اب بدن رو از بین میبره
    اینم که یارو نشون میده شیش تیکه شده شکمش میدونم فیلمه و من اصلا توقع همچین چیزی ندارم
    من نگفتم از اینکه بگید ورزش یکی از روش هاست بدم میاد !!! اشتباه نکنید من گفتم این دستگاه رو نقد کنید و نگید که چون ورزش مفیده و حتما باید سختی کشید این وسیله مخرب هست !!!!
    نکته اینه که من اصلا نمی خوام شکمم ماهیچه ای یا تیکه تیکه بشه فقط من مشکلم اینه که دوز شکمم زیاد هست و کلا بدن نسبتا معمولی (حتی لاغری ) دارم ! رژیم هم نمیتونم بگیرم (به صورت ممتد) چون از غذا خوردن خوشم میاد همچنین باعث میشه لاغر تر بشم !
    مشکلم فقط شکم هست که می خوام کمی اب بشه !!! اینم مخالفم که واسه هر کاری حتما باید عرق ریخت ! چون علم پیشرفت می کنه واسه اینکه راحت تر بشه کارا !!! مثلا میشه رفت عمل زیبایی کرد ! چربی هارو ور داشت یا کلی کار !!!
    البته من واسم مهمه ساده ترین راه و بدون ضرر ترین راه رو انتخاب کنم و به هیچ وجه دوست ندارم دارو و امپول و این چیزا استفاده کنم

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

مشکلم فقط شکم هست که می خوام کمی اب بشه !!! اینم مخالفم که واسه هر کاری حتما باید عرق ریخت ! چون علم پیشرفت می کنه واسه اینکه راحت تر بشه کارا !!! مثلا میشه رفت عمل زیبایی کرد ! چربی هارو ور داشت یا کلی کار !!!
    البته من واسم مهمه ساده ترین راه و بدون ضرر ترین راه رو انتخاب کنم و به هیچ وجه دوست ندارم دارو و امپول و این چیزا استفاده کنم
    ...
    میخوای بدون اینکه عرق بریزی شکمتو آب کنی...پس فقط یه راه داری اون خارج کردن چربیا باعمله...
    اگه کس دیگه ای میتونه دستگاهی یا ورزشی معرفی کنه که بدون عرق ریختن ورژیم نگرفتن دور شکم رو کاهش داد منم کنجکاوم بدونم!!!>>>

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

...
    میخوای بدون اینکه عرق بریزی شکمتو آب کنی...پس فقط یه راه داری اون خارج کردن چربیا باعمله...
    اگه کس دیگه ای میتونه دستگاهی یا ورزشی معرفی کنه که بدون عرق ریختن ورژیم نگرفتن دور شکم رو کاهش داد منم کنجکاوم بدونم!!!>>>
    این جور که شنیدم با این کمر بندا میشه !! اما خوب هنوز مطمئن نیستم واسه همینم اینجا مطرح کردم
    هیچ کاری نشد نداره !!! این همه دانشمند جون نکندن که ما تو زحمت بیوفتیم و عرق بریزیم که

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

برای تقویت بازو و سائد چه حرکتهایی مناسب هستند؟

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

این جور که شنیدم با این کمر بندا میشه !! اما خوب هنوز مطمئن نیستم واسه همینم اینجا مطرح کردم
    هیچ کاری نشد نداره !!! این همه دانشمند جون نکندن که ما تو زحمت بیوفتیم و عرق بریزیم که
    همون دانشمندا جون کندن و به این نتیجه رسیدن که سوزوندن چربی به صورت موضعی اصلا غیر ممکنه !
    این دستگاهها هم جز یه ماساژور خوب چیز دیگه ای نیستن !
    با D,Freeman موافقم !
    چربی برای شکم و پهلو ها اولین جاییه که ذخیره میشه و آخرین جایی هم که سوزونده میشه .
    به نظرم تنها روشش همون کالری دریافتی < کالری مصرفی باشه .
    راستی ... تاپیک جدید مبارکه ! ! !

6. 2 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

برای تقویت بازو و سائد چه حرکتهایی مناسب هستند؟
    حرکتای جلو بازوپشت بازو و ساعد...
    ساعد نشسته (مچ)...ساعد از پشت(سرپا) وساعد چکشی...جلو بازو هالتر ...جلو بازو دمیل...جلو بازی لاری...جلو بازو سیم...پشت بازو پرسی...پشت بازو سیم...پشت بازو سوئینگ...وبرای سفت شدن پشت بازو هم پشت بازو دمبل تک دست پشت گردن...البته حرکتای عمومی وپایه مثل شنا(اگه سوئدی باشه چه بهتر)...و بارفیکس هم خیلی موثره...
    Last edited by D,Freeman; 08-11-2010 at 22:32.

8. 2 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بهترین باشگاه های پرورش اندا تهران(شرق) کجا هستند؟

پروفشنال Molibden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترین باشگاه های پرورش اندا تهران(شرق) کجا هستند؟
    یه باشگاهی هست رشید خ 154 غربی
    جدید باز شده از بقیه فعلا مجهزتر و تمیزتره
    شهریه اش ماهی 60 تومن

داره خودمونی میشه Mr.Unco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    دبی -شیراز در حال رفت و آمد|نام:آنکو|سن:26 سال

پيش فرض

اصلا شما این کتابو دیدی؟
    شما در مورد کتابی که اصلا ندیدی صحبت نکن!
    من مدتی باشگاه میرفتم دقیقا همون برنامه تمریناتی که تو باشگاه بهم میدادن(یکی از باشگاه های معروف شیراز)دیدم دقیقا همونا هم تو این کتابا بود!
    ببین دقیقا دقیق عین برنامه هفتگی تمریناتی که مربیه به من داده بود!
    باسلام
    کدام باشگاهه شیراز را میگی؟آدرس بده
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

آقایون برنامه ای که به مبتدیا داده میشه تقریبا همه جا یکیه!!!!یارو مثلا 20سال پیش جلو بازو نمیزده؟؟!!یا پرس سینه نمیزده؟؟؟!!!
    برنامه های تمرینی به مرور زمان تغییرات اون چنانی نکرده....
    خوب برای افراد مبتدی چه جور برنامه ای باید نوشت؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!جلو بازو اور کراس؟؟؟؟؟!!!!یا زیر بغل هالتر بعلاوه زیر بغل پلاور بعلاوه زیر بغل تک خم؟؟؟!!!!یه مبتدی میتونه تری ست بزنه؟؟؟!!اونم این حرکتارو؟؟؟!!!خب باید بره پرس سینه وبالا سینه وچند تا حرکت ساده دیگه شروع کنه دیگه!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •