سلام دوستان.
تو منوی اصلی اونجا که رو صندلی نشستیم.من LT &RT رو میزنم و میرم سمت کامپیوتر.دوستان اونجا چی تایپ کنم؟
انگار میگفتیذ با تایپ یه کلمه یه مدل جدید گیم میشه بازی کرد.
ممنون اگه راهنمایی کنید
سلام دوستان.
تو منوی اصلی اونجا که رو صندلی نشستیم.من LT &RT رو میزنم و میرم سمت کامپیوتر.دوستان اونجا چی تایپ کنم؟
انگار میگفتیذ با تایپ یه کلمه یه مدل جدید گیم میشه بازی کرد.
ممنون اگه راهنمایی کنید
سلام.
اول تايپ كنيد cd بعد تايپ كنيد DOA كه يه بازي آركيد باز ميشه.يه بازي Text adventure هم هست كه با تايپ كردنZORK باز ميشه.![]()
توی split screen نداره فقط تو system link داره![]()
تایید!
چه علتی میتونه داشته باشه که حذفش کردند؟! :|
سلام دو تا سوال داشتم
اول این کاپیتان کی بود (فکر کنم کاپیتان پرایس)که از جنگ جهانی تا حالا توی بازی هست بازم هست ؟؟؟؟؟؟اصلا چرا از جنگ جهانی دوم تاحالا هست یعنی پیر نمیشه این بابا
2-این بابایی که توی نسخه modern wawe fare 2 توی قسمت برفی که صخره نوردی میکردیم باهامون بود هم هست ؟؟؟؟؟؟؟؟
1-نه کاپیتان پرایس نیست.درمورد سوالتون که چرا پیر نمیشه وقتی دیدمش ازش میپرسم.
2-اگر منظورتون مک تاویش هست اونم نیست.
اینشو دیگه نمس دونم.شما فهمیدی به ما هم بگو.
دوستان من رسيدم مرحله rebirth اونجا كه با يارو renkov ميرن يواشكي جلو
به سومين نقطه كه مي ايستن كه ميرسيم اون سربازه كه تو نور ايستاده پشتش به ماست
اونجا دقيقا بعد از 2 ثانيه اين بارو ميگه you've been spotted و همه ميريزن ميكشن
چند بار رفتم همين بود
restart هم كردم همين بود
انگار bug زده چون اصلا كسي من رو ني مبينه
همه جوره هم تست كردم هم پشت اين رفقيم ايستادم هم دفتم سمت راست تو سايه ايستادم
اول جواب پدرام بعد یه خبر خوب:
پدرام جان اونجا گیر داره دیگه..... reznov میره وایمسه تو سایه عوضش تو باید بری طرف اون سربازه و بکشیش....... .از باگای بازیه.... .
حالا خبر....:
Call of Duty: Black Ops رکورد تمامی سرگرمی ها را شکست!
Activision اعلام کرد که Call of Duty: Black Ops در پنج روز اول عرضه 650 میلیون دلار فروخته است.
این در حالی است که ساخته ی استودیوی Infinity Ward یعنی Modern Warfare 2 در این بازه ی زمانی 550 میلیون دلار فروخته بود. این بازی با این فروش خیره کننده، رکورد فروش تمامی گیشه های سینما، کتاب ها و بازی های رایانه ای در پنج روز اول را شکسته است.
Activision همچنین اعلام کرده است که تا پایان روز اول عرضه، 5.9 میلیون ساعت صرف بخش مالتی پلیر بازی شده است و 2.6 میلیون کاربر Live در روز اول به تجربه ی بخش مالتی پلیر بازی پرداخته اند.
رئیس این شرکت، Bobby Kotick، نیز در مورد این موفقیت گفت: Call of Duty برای دومین سال تبدیل به بزرگترین سرگرمی تاریخ در زمینه ی فروش در پنج روز اول عرضه در بین تمامی سرگرمی ها شده است.
موفقیت این عنوان، درخواست وسیع سرگرمی پویا را نشان می دهد و میلیون ها خریدار به جای استفاده از سایر رسانه ها، Call of Duty: Black Ops را در سطوحی بی سابقه انتخاب می کنند.
Black Ops در پنج روز اول عرضه در آمریکا و انگلستان، 5.6 میلیون نسخه فروخته است و در هفته ی اول نیز 2 میلیون نسخه در انگلستان فروش داشته است.
از آنجاییکه اکنون اوایل فروش تعطیلات آخر سال است، Activision به ادامه ی فروش خارق العاده ی Call of Duty: Black Ops در ماه های آینده بسیار خوش بین است.
منبع خبر :bz
.
مطمعا هستي باگ هست عزيزم؟
چون من اين اينطور كه ديدم بايد قبل از اون كه يه چيزي رو مخابره كنه سريع كارش رو تموم كنيم. واسه همين هم سينماتيك ميزنه.
--------------------
با اينكه داستانش خيلي از داستان دو بازي manhunt2 و black وام گرفته بود. يكي از بهترين داستان هاي اين چند وقته بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)