سلام امیدزارم حالتن خوب باشه من السی دی الجی مدل ال دی 460 دارم راهنمایی کنید چطور می توانم دیجتال را فعال کنم یا کنترل مادر را از کجا تهیه و اسمش چی هست کنترل مادر
سلام امیدزارم حالتن خوب باشه من السی دی الجی مدل ال دی 460 دارم راهنمایی کنید چطور می توانم دیجتال را فعال کنم یا کنترل مادر را از کجا تهیه و اسمش چی هست کنترل مادر
لطفا راهنمایی کنید نرم افزار psiloc برای گوشی n73برای فعال کردن دیجتال از کجا تهیه کنم ممنون
سلام
من برنامه ورژن 1.04 را روی n73 نصب کردم ولی وقتی رفرش را می زنم بعد 2-3 ثانیه لیست میاد ولی هیچ چیزی اضافه نمیشه مشکل از کجاست ضمنا روی برند های دیگر هم تست کردم باز هم هیچ گزینه ای اضافه نمیشه [COLOR="Silver"]
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
سلام دوستان
من تلویزیون ال جی دارم با کمک همین دوستان بالا دیجیتالش کردم.و تلویزیون های همه فامیل و دوستان رو شاید بیشتراز 20تا اگه در مراحل فعال سازی مشکلی بود من خدمت عزیزان هستم.
ضمنا از تمامی دوستان که لطف میکنن و اطلاعاتشون رو انتقال میدن ممنونم.بخصوص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دست اندرکاران سایت محبوبم P30World
سلسه ی موی دوست حلقه دام بلاستهرکه دراین حلقه نیست فارغ از این ماجراست
من یه را هنمایی کلی میزارم که ازدوستان کپی کردم استفاده کنید انشاالله فعالش میکنید.
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان سلام.همون طور که می دونید در سری های جدید تلویزیون های ال جی با روش نگه داشتن دکمه منو روی تلویزیون و ریموت نمی تونیم وارد منوی مخفی این تلویزیون ها بشیم.بلکه نیاز به یک ریموت کنترل مخصوص است که اون هم فقط در اختیار نمایندگی های این شرکت قرار دارد.حالا اگر به هر دلیل مثلا کنجکاوی که ببینیم داخل منوی مخفی چیست یا برای فعال کردن DTV در بعضی مدلها که در ایران فعال نیست ولی در بعضی کشورها فعال است ویا برای فعال کردن پخش DIVX از روی فلش مموری نیاز به ورود به منوی مخفی و اعمال تغییراتی در آن هست.
همینجا اعلام می کنم چنانچه اطلاعات الکترونیک شما بالا نیست (نه خیلی بالا فقط در حد آشنایی با ترانزیستور و دیود ومقاومت کافیست) یا حال و حوصله این کارها رو ندارید و اصولا سرتون درد نمی کنه واسه درد سر خیلی راحت می تونید با یک تماس با نمایندگی گلدیران و پرداخت هزینه ای حدود ۱۵ تومان او نها این کارو برای شما انجام بدن و نیازی به ادامه بحث ندارید.
در غیر این صورت اگر شما هم مثل من علاقه مند به انجام کار توسط خودتون هستید و حالش رو هم دارید و سرتون هم درد میکنه واسه درد سر پس بحثو ادامه می دیم ولی به هیچ عنوان پارامتری رو به جز مواردی که من می گم تغییر ندید چون احتمال از کار افتادن تلویزیون وجود داره.به هر حال همینجا اعلام می کنم:
روش کار بر این مبناست که ما می آییم و ریموت تلویزیون رو -- می کنیم.یعنی به جا استفاده از ریموت تلویزیون ازریموتی که خودمون تهیه می کنیم استفاده می نماییم.تمام مسولیت و عواقب ورود به منوی مخفی با خودتان است و ما جوابگوی از کار افتادن احتمالی تلویزیون شما نخواهیم بود.
برای این کار چند روش وجود داره :
۱:استفاده از گوشیهای سیمبیان و نرم افزار psiloc ودانلود کدهای تلویزیون هایالجی
۲:استفاده از گوشیهای پاکت پی سی و پالم و نرم افزار مربوطه NoviiRemote Deluxe 4.2
۳:استفاده از PC و نرم افزار WinLIRC و یک قطعه سخت افزاری فرستندهمادون قرمز(IR transmitter).
نرم افزار WinLIRC همون نرم افزار کنترل PROGDVB توکارتهای --- هستش که ما از قابلیت send اون برای ارسال کد به تلویزیون استفاده میکنیم.
۴: استفاده از ریموت کنترل های همه کاره ای که تو بعضی جاها گیر میاد.
من روش های ۱ و۲و۴ رو استفاده نکردم وفقط روش ۳ رو استفاده کرده و جواب هم گرفتم پس همونو شرح می دم سعی می کنم به زبان ساده توضیح بدم و هرجای کار که مشکل داشت اساتید می تونن گوشزد کنن.
برای این کار ما یک PC ترجیحا لپ تاپی که پورت سریال (نه پین نر) داشته باشه یا PC معمولی و یک IR Transmitter که یا آن را می خریم یا خودمان درست می کنیم و یک نرم افزار نه چندان غریبه مخصوصا برای دارندگان کارت --- به نام WinLIRC نیاز داریم.فرض بر این است که خواننده این متن لپ تاپ با پورت سریال داردولی برای سایر خوانندگان نیز راه چاره را خواهم گفت.
ابتدا ساخت IR transmitter
هیچ نترسید بسیار ساده است فعلا مواد زیر رو تهیه کنید:
۱-ترانزیستور منفی معمولی مثل BC107 ,BC184 و....که من BC184 رو انتخاب کردم
۲-یک مقاومت ۱ کیلو اهم و یک مقاومت ۶۸ یا ۳۳یا ۲۲اهم
۳-دیود مادون قرمز که می تونید از ریموت های غیر قابل استفاده در آورید یا بخرید.
۴-کانکتور DB9 ماده ۹ پین برای پورت سریال
۵-اگر از PC بجای لپ تاپ استفاده می کنید حدود ۳ متر سیم ۲ رشته ترجیها شیلد دار بخرید .اگر شیلد دار نبود ۳ رشته باشد که از رشته سوم جای شیلد استفاده کنید ولی اگر لپ تاپ دارید نیاز نیست.
نقشه ساده مدار:
نمونه ساخته شده:
اگر از لپ تاپ استفاده می کنید همین مدارو می سازیم و داخل قاب پلاستیکی قرار می دیم به نحوی که نوک دیود از وسط قاب بیرون باشد:
اگر از PC استفاده میکنید کافیست به جای مستقیم لحیم کردن دیود روی مدار آنرا به کمک سیم دو رشته ای که آماده کرده اید به مدار وصل کنید تا مجبور نباشید PC را جلوی تلویزیون ببرید بلکه سردیگه سیم را که دیود لحیم کرده اید جلوی تلویزیون قرار دهید. اگر سیم شیلد دار است بهتر است شیلد را به بدنه کانکتور لحیم کنید یا رشته سوم را به جای شلید به بدنه لحیم کنید.
حالا که مدارو ساختیم می ریم سراغ نرم افزار.ابتدا از لینک زیر فایل مربوطه رو دانلود و روی دسکتاپ اونو اکسترکت کنید تا دوتا فایل ts_winlirc و f4e0323b7 روی دسکتاپ کپی شوند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال روی ts_winlic کلیک کنید تا پنجره زیر ظاهر شود:
حال ok کنید تا این پنجره بیاید:
تنظیمات این پنجره را مثل پنجره زیر کنید فقط در قسمت PORT پورتی را معرفی کنید که مدار ساخته شده رو بهش وصل می کنید و با قی تنظیمات هم دقیقا مثل زیر باشد:
در قسمت config هم همون فایل رو که به همراه برنامه دانلود کردید آدرس بدهید یعنی فایل f4e0323b7 .این فایل حاوی دو کد برای ورود به منو است که خیلی مهم است وتمام دعوا سر همین دو تا کد است.
حال ok کنید باید یک دایره کوچک خاکستری کنار ساعت ظاهر شود روی آن کلیک راست کنید :
Toggle window را انتخاب کنید تا پنجره زیر ظاهر شود:
حال در قسمت remote انتخاب کنید LG_SERVICE_MENUE و در قسمت code انتخاب کنید EZ_ADJUST
حال مداری را که قبلا ساخته بودیم رو به پورتی که تعریف کردیم وصل می کنیم و اونو به فاصله خیلی نزدیک حدود ۳ سانتی از محل چشمی تلویزیون فیکس می کنیم :
و دکمه send code رو رو پنجره با لا می زنیم اگه همه چی درست باشه باید دایره بغل ساعت باید بنفش بشه و وارد منو شده باشیم که رمز عبور (pasword ) می خواهد :
پسورد در بعضی مدل ها چهار تا صفر ۰۰۰۰ و در بعضی مدل ها مثل 42LD460 خودم ۰۴۱۳ است که بعد از زدن آن وارد منوی زیر می شوید:
نکته: در بعضی از مدلها باید با کد EZ ADJUST وارد شوید و در بعضی مدل ها با کد IN START
همانطور که در تصویر مشاهده می کنید آپشن های مختلفی ظاهر می شود که من مجددا تاکید می کنم که به هیچ عنوان پارا متر های داخل منو ها رو تغییر ندید به جز در Tool Option 3 مقدار جلوی DIVX رو به ۱ تغییر بدید و برای فعال شدن DTV باید وارد Country Grroup شده و از آسیا به اقیانوسیه (AU ) یا اگر مثل تصویر زیر ایران رو داشت (IR ) اونو انتخاب کنید
حال باید ok کنید تا تغییرات ذخیره شود بعد تلویزیون را خاموش و مجدد روشن کنید خواهید دید که جستجوی کانال شما به شکل زیر تغییر کرده و DTV هم به اون اضافه شده.
علاوه بر اون برای تنظیم ساعت گزینه auto هم اضافه شده که ساعت رو اتو ماتیک تنظیم می کنه که البته یک اختلاف ۳.۵ ساعته به خاطر GMT داره که راه حل اونو پیدا نکردم هنوز.
بدین ترتیب آموزش ما تموم شد اگه تمام موارد رو رعایت کنید نباید مشکلی داشته باشید.اگر به مشکل برخوردید پایه های دیود و ترانزیستور رو چک کنید تا درست لحیم شده باشد
موفق باشید.
م.ک ۱۰ آذر ۱۳۸۹
دوستان من این نرم افزار رو گرفتم همه این تنظیماتو اوکی می کنم وقتی ارور میده مشکل از چیست
سلام میشه نحوه ی ورود به منوی مخفی LG 42 PQ10 جهت فعال سازی USB رو کامل توضیح بدید هرجا گشتم نبود خواهشا کمکم کنید
سلام به دوستان گل
برو بچ من یک lg lk4500 دارم آیا میتونم برنامه های تلویزیون دیجیتال رو توی این مدل روی فلش ذخیره کنم؟ اگر هست روشش چیه؟
ممنونم
یعنی توی این تالار هیچ کس پیدا نمیشه جواب بده؟؟؟؟
یادش بخیر پی سی قدیم الان کامنت میزاشتی 1 ساعت بعد بهت جواب میدادن ولی الان مثل اینکه اینجا مدیر نداره....
سلام دوست عزیز
امکان ضبط وجود ندارد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)