سلام
امروز بعد از مدتی هداندشولدرز اصل دیدم تو داروخانه. دوباره دارند وارد میکنند؛ البته با قیمت گرانتر.
همه دعوا سر این بود که حق دلالیشون را بیشتر کنند؛ بعد داپم دم میزنند از اینکه اقتصاد را دلالها خراب کرده اند.
سایز معمولی10700؛ کوچک 6500
سلام
امروز بعد از مدتی هداندشولدرز اصل دیدم تو داروخانه. دوباره دارند وارد میکنند؛ البته با قیمت گرانتر.
همه دعوا سر این بود که حق دلالیشون را بیشتر کنند؛ بعد داپم دم میزنند از اینکه اقتصاد را دلالها خراب کرده اند.
سایز معمولی10700؛ کوچک 6500
این شامپو ساخت کجاست؟حجمش چقدره؟
به نظر من این شامپوی ماینوکسیدیل به درد نمیخوره به 2 دلیل :
1- ماینوکسیدیلش 1% هست! و تاثیری نداره....ماینوکسیدیدل حداقل باید 2% بزنید!!
2- شما هر چقدر هم مراعات کنی و مراقب باشی به خاطر کف شامپوی مقداری از کف به نواحی صورت برخورد میکنه و میاد روی صورت....و این اصلا خوب نیست!!!
شامپو ویتامینه گلرنگ چطوره؟ یه مدته دارم استفاده میکنم بنظرم چیز جالبیه حداقال تو این رنج قیمت از رقیباش خیلی بهتره!!
.............
شامپوی ایرانی به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه
من همه شون رو امتحان کردم ( اعم از ضد شوره و... ) ولی باز سرم شوره می زد
با CLEAR حل شد
مثل اینکه شامپو ایرانی زیاد طرفدار ندارهمن موهام کمی زبره و شوره هم نمیده بیشتر دنبال یه نرم کننده و حالت دهنده خوبم اگه برا این مصارف گزینه خوب ایرانی یا خارجی باشه ممنون میشم اسم یکی دو تاشو بگید!
من از شامپو ایوان ضد شوره استفاده میکردم و میکنم(1.5 سالی میشه) خیلی هم خوب جواب داده.رنگشم سرمه ایه...
![]()
سلام ، دوست من هرشامپویی گرفتی ببین ویتامینه باشه و همچنین آلوئه ورا هم داشته باشه، کلوران یه مدلش آلوئه ورا داره.
شامپوهای ایرانی یه مدل دیدم که حاوی آلوئه ورا و ماست بود که خیلی خنک بود استفاده کردم ازش و با نشاط ، اسمش یادم نیست ، باید نگاه کنم. شامپوی Dove ایرانی رو زیاد پسند نکردم
شامپو مولتی ویتا هم بدنبود نسبت به قیمتش ( 1300 تومن)می ارزه ،
اما به طور ثابت همیشه از هد اند شولدرز استفاده کردم واقعا راضی ام ازش.
یه شامپو خوب برای مو های خیلی خیلی چرب چی خوبه؟در واقع موهام خیلی خیلی چرب نیس و چربه ولی دوس دارم سرم قشنگ خشک بمونه.چرب نشه.
الان با از شامپو گلرنگ سبز(موهای چرب) و شامپو مای سبز(موهای چرب) + شامپو ایوان(ضد شوره) استفاده میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)