این واسه منم سئوال هستش ؟
نمی دونم اینجا درسته بپرسم یا نه ولی کیفت افتر شیو های ARKO چجوره ؟
این واسه منم سئوال هستش ؟
ممنون بابت راهنمائی...
حالا اینی که من خریدم یا اصله یا از اون کپی هایی که شما می گید کپی تره چون موندگاریش خیلی کمه... البته بازم می گم بویی که داره شدیدا به بوی اصلیش شبیه هست ولی خوب موندگاریش کم تر از اونیه که بشه گفت اصله.
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------
خوش بو کننده دهان من یه بار از داروخانه گرفتم... یه اسپری بود که روش عکس برگ نعنا زده بود خیلی خوب بود اگه پیدا کنم حتما باز هم می خرم. .
افتر شیو arko هم تا حالا استفاده نکردم ولی به نظرم باید جنس خوبی باشه به امتحانش می ارزه.
اینو دیگه باید خودتون کشف کنید.ولی دنباله بوهای خنک و ترش باشید فکر کنم به مرادتون برسید.
شاید هوگو هم براتون مناسب باشه.
---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------
نسبت به قیمتش بدک نیست.ولی افترشیو نیوآ چیزه خوبیه.البته بستگی به پوست داره!
خوب دوستان زحمت کشیدن جواب سوال منو ندادن!!!!!
آخه ادکلن خشبوی خنک با ماندگاری زیاد میشه 50 60 تایی نام برد! حداقل یه قیمت هم اضافه میکردی!!خوب دوستان زحمت کشیدن جواب سوال منو ندادن!!!!!
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
به نظر من که افتضاح! تا موقعی که جیلت یا مارکای معتبر دیگه هست چرا Arko؟ افترشیواش پوست رو خراب میکنن (پوست من سرخ و ملتهب شد اون موقعی که استفاده کردم) و بوی جالبی هم نمیدن!این واسه منم سئوال هستش ؟
احیانا اهل مشهد یا قم نیستی؟! ؟
راستی طریقه شناسایی اصلی از قلابی رو هم بگید، ممنون می شم!
Last edited by G U L D A N; 03-04-2011 at 15:45.
دوستان من هیچ اطلاعاتی راجع به عطر و اتکولن! ندارم...
میشه یه توضیحی راجع به :
بوی گرم،سرد،ترش،تلخ و (... ) بدین...
خرید اینا خیلی سخته چون همین که اولیو میده بو کنیم بقیرو دیگه قاطی میکنیم.قهوه و اینام باز خیلی کارایی ندارن.شما چطوری میخرین؟
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
البته معنیه اونارو کم و بیش میدونما.میخوام تعریف درستشو ببینم...
سلام
ما هم حوص كرديم بالاخره يه ادكلنه توپ بگيريم با دوستم رفتيم مغازه چنتا عطرو من زدم به پوستم چنتا اون از بوي عطري كه رو دسته دوستم بود جفتمون خوشمون اومد بوش خنك بود به مبلغ 50000 تومن خريديم فرداش كه من به مچم زدم بعد از چند دقيقه بوي زباله ميدادموندگاريشم خيلي كم بود ولي دوستم ميزنه همه خوششون مياد تا شبم دستش بوي ادكلونو ميده ولي من به لباسام كه ميزنم تازه ميفهمم چقدر بوش خوبه حالا من چيكار كنم هر ادكلني بزنم به پوستم اينجوري ميشه بوش؟؟
![]()
سلام دوسنان
منم میخوام یه ادکلن بخرم
امروز رفتم یه ورساچ پیدا کردم اسمش این بود versace denso(deinso)
اسم دقیقش یادم نیست
اکوا بولگای هم بد نبود میدادن 58
ورساچه هم 66
نظرتون در مورد ورساچی که گفتم چیه ؟ فروشنده میگفت آخرین کاشونه![]()
قیمت تا حدود 30-40 تومن(کارمندی دیگه)آخه ادکلن خشبوی خنک با ماندگاری زیاد میشه 50 60 تایی نام برد! حداقل یه قیمت هم اضافه میکردی!!
و اینکه ادکلن وری ژاک ساف (شیشش قرمز رنگه) خیلی بوی خوبی داری ولی موندگاری نداره یه چیزی توی همین سبک باشه خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)