ایول...
ولی بلک واتر آب رو تیره میکنه و حالت رود خونه بهش میده..!قشنگ شده!؟
حتما عکس بزار،از ماهیات!!!
![]()
ایول...
ولی بلک واتر آب رو تیره میکنه و حالت رود خونه بهش میده..!قشنگ شده!؟
حتما عکس بزار،از ماهیات!!!
![]()
فکر میکنم حرف رفیقتون درست باشه ! فک کنم اینا از همون پلانکتونها و اینا استفاده میکنن ، اخه میگید کوچیکن ! ولی فک کنم بزرگ که میشن از ماهیای زنده تغذیه میکنن . البته مطمئن نیسم .ولی هیچی نمیخورن! واقعا هیچی!!
چیکار کنم؟ غذای به خصوصی دارن؟
رفیقم گفت اینا مثل ماهی قرمزن. تو طبیعت که چیزی گیرشون نمیاد بخورن. کلا غذا نمیخورن. از املاحی که توی آب هست استفاده میکنن. میتونه حرفش درست باشه؟
ما بچه که بودیم وقتی میرفتیم پیش رودخونه نون مینداختیم یه گوشه کلی ماهی جم میشدن و از نون میخوردن ! ولی وقتی به ماهی عید نون میدادیم میمرد ! حالا نمیدونم شاید بشه بهشون نون داد ! ولی شایدم بمیرن !
اونایی که قبلا" توش بودن مولی بودن ؟ اینا گیاه خوارن ؟10 تا چشم چراغی و 2 تا کت خرگوشی(5سانتی) گرفتم...![]()
مبارک باشه . این گورخری رو میگن خیلی راحت میشه تکثیر کرد ! من میخواستم بگیرم ولی تا اطلاع ثانوی ماهی نمیگیرم !2تا اسکار+ 2تا گورخری+2تا اسکات+لجن خوار+ سورم.
یه سوال :
سیفون خریدم ( همون 3.500 : دی ) بعد هر چی اینو میزنم تو آب آک ؛ آب رو خارج نمیکنه , چیکار باید کنم ؟!
اون تلنبش رو بزن رو بزن و یه کاری کن که بیاد...اون طرفش که آب خارج میشه باید پایین تر باشه ها!!!
آره،3تا بارب بودن + یه مولی!!که البته دیشب مردن... از قصد نکشتمشون ها!!
گیاهخوارن... خیلی با حالن!!همش با همدیگن!!
الان فقط 10 تا چشم چراغی با 2 تا کت خرگوشی داخلش هست..!
تانک خوشگلی ردیف کردی!ماهیات هنوز کم هستن!
چند تا پیشنهاد:
اون بخاری رو بیار سمت راست تانک و گوشه بزارش...
اون دما سنج اصلا دقیق نیست و دمای شیشه رو بهت میده..
شیلنگ هوای فیلتر رو در بیار تا نمای تانکت بهتر بشه...
آب تانک رو یه نموره بیشتر کن!
بعد از هر تعویض آب،ضد کلر اضافه کن..
ممنون.
[QUOTE=boozzai;6035656]تانک خوشگلی ردیف کردی!ماهیات هنوز کم هستن!
واقعا؟!!!! مرسی. چی بگیرم؟
چند تا پیشنهاد:
اون بخاری رو بیار سمت راست تانک و گوشه بزارش...
گفتم وسط باشه دما آب یکی باشه!!!!
اون دما سنج اصلا دقیق نیست و دمای شیشه رو بهت میده..
چه مدلی بگیرم؟
شیلنگ هوای فیلتر رو در بیار تا نمای تانکت بهتر بشه...
همون شیلنگ سفیده نازکه؟ این که در مقابل آبیه چیزی نیست
آب تانک رو یه نموره بیشتر کن!
بخار میشه. تا بالا چسب آبه.
بعد از هر تعویض آب،ضد کلر اضافه کن..
20 لیتر آب گذاشتم 24 ساعت مونده الان میخوام سیفون کنم.
این اسکار همه رو میزنه. به نظرت یه مدت با شیشه جداش کنم خوب میشه؟
Last edited by mesi_2010; 21-04-2011 at 20:42.
سلام. ماهیام سفیدک زدن. دلیلش چیه؟ حالا چیکار کنم؟
دما رو بردم 32
2 قاشق نمک هم ریختم.
عزیز!برای درمان بهتر عکس بزاری!
اگه سفیدک واقعا،برو ضد سفیدک بگیر...
2 قاشق نمک هم کمه،هر 20 لیتر یه قاشق غذاخوری!
اسکار رو ولش کن تا عادت کنه..
آروانا،آنجل،کت فیش(حتما!)،..
[QUOTE=mesi_2010;6035725]به نظر من هم تانکت قشنگه
چند وقته راهش انداختی؟
چند لیتره؟
من هم جسارتا چند تا پیشنهاد دارم
به نظر من اگه از پمپ هوای معمولی و سنگ هوا استفاده کنی خیلی قشنگ تر میشه. چون این وسیله که الان داری حباب های هوا رو خیلی ریز میکنه اون قدری که خیلی دیر به سطح آب میاد و باعث میشه آب کدر و کثیف به نظر بیاد (اگه دقت کنی می بینی ذرات ریزی تو آب هستن که حباب هوا هستن) شلنگ هواش رو کلا بردار.
فیلتر زیر شنی هم اگه میتونی استفاده نکن چون همه کثافت ها رو میکشه لای شنها و تمیز کردنشون مکافاته کافیه شن ها یه تکون بخوره تا نتونی ماهی هات رو ببینی
دماسنج هم از اونایی که تو آب قرار میگیره بخر خیلی دقیق تر و بهتر هست. برای یه عمر هم کافیه قیمتش زیاد فرق نداره
فکر کنم فقط یه اسکار و دو تا اسکات داشته باشی درسته؟ اگه اسکات باشه باید از پس اسکار بر بیاد. البته من تاحالا اسکار نداشتم
اگه می خوای ماهی بگیری حتما ماهی های سازگار بخر چون اگه بخوان هر روز تو سر و کله هم دیگه بزنن آکواریوم میشه آیینه دغ
به نظرم یا همه ماهیات رو از سیچلاید های آمریکایی انتخاب کن یا سیچلاید های آفریقایی
از آمریکایی ها پرت، سورم، اسکار، جک دمپسی، تگزاس و ... گزینه های خوبی هستن
با آفریقایی ها هم می تونی رنگین کمان درست کنی: ماکرو که خلی قشنگ و عالیه مخصوصا زردش، دوبوسی، اوراتوس که یکم وحشیه، دیماسونی، پیکاک، زرافه ای و .... مزیت آفریقایی ها اینه که اکثرا بزرگتر از 15 سانت نمیشن
البته حتما باید قبل از خرید از سازگاری ماهی ها با هم اطمینان حاصل کنی و به حرف فروشنده به هیچ عنوان اعتماد نکنی چون جوابی میده که تو رو به سمت خرید سوق بده
ببخشید پر حرفی کردم و تو کارتون دخالت کردم. امیدوارم سودمند بوده باشه.
Last edited by Shadow-Man; 22-04-2011 at 20:43.
دقیقا منم با شادو من عزیز موافقم!
اون شیلنگ هوای فیلتر رو کلا بردار...
منم دیگه از فیلتر زیر شنی ها استفاده نمیکنم،زیاد جالب نیستن!
دما سنج دیجیتالی بگیر!از اونایی که سنسور داره!
البته شیشه ای ها هم خوبن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)