سلام
من گوشی htc widefire دارم و براش قفل پترن گذاشتم(قفل های 9 نقطه ای)
الانم یادم رفته و باز نمیشه
لطفا اگه کسی میدونه به من هم بگه
ممنون میشم
(راه هایی که به فلش کردن ختم نمیشه لطفا)
ممنون
سلام
من گوشی htc widefire دارم و براش قفل پترن گذاشتم(قفل های 9 نقطه ای)
الانم یادم رفته و باز نمیشه
لطفا اگه کسی میدونه به من هم بگه
ممنون میشم
(راه هایی که به فلش کردن ختم نمیشه لطفا)
ممنون
سلام دوستان
چه میشه این گوشی رو به اینترنت وصل کرد؟
ممنون میشم از راهنماییتون
سلام
من مدتی است که گالاگسی ایس گرفتم.برای فارسی سازی اش از رام نسخه 2.2.5 استفاده خواستم بکنم ولی حین فلش پیغام میدهد که(setup connection) . درایو سامسونگ هم نصب کردم ولی باز جواب نداد .لطفا راهنماییم کنید.ممنون
سلام
خواهش میکنم هر چه زودتر جواب بدین
من برنامه app extractor رو گالکسی جیو نصب کردم ...ازونجا نمیدونستم چه برنامه ایه
داشتم انگولکش میکردم که متوجه شدم پیام رسانی رو freez کردم...ازون به بعد دیگه
برنامه پیام رسانی تو گوشیم نیس...کاملا حذف شده...
حتی گوشی رو reset کردم ولی بازم نبود...
دوست عزیز میتونید از نرم افزار handset استفاده کنید نرم افزار های دیگه ای هم هست ولی خوب یکی از مزیت های این نرم افزار اینه که از تبدیل اتوماتیک sms به mms جلوگیری میکنه
فقط بعد از نصب برنامه از قسمت تنظیمات تیک Auto convert غیر فعال کنید
محیط برنامه :
اینم لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم آیا نرمافزاری هست که بشه با اون با کابل به کامپیوتر وصل شد و از اینترنت کامپیوتر تو گوشی استفاده کرد ممنون !!!
for htc legend
tnx
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم آیا نرمافزاری هست که بشه با اون با کابل به کامپیوتر وصل شد و از اینترنت کامپیوتر تو گوشی استفاده کرد ممنون !!!
for htc legend
htc legend
سلام.
من یه مشکل دارم.
من Account جیمیل خودم در بخش Accounts & Sync که در Settings هست، ADD کردم. چند وقت پیش پسورد جیمیلم رو از طریق کامیوترم تغییر دادم. و حالا Account داخل گوشیم دیگه Sync نمیشه. گزینه هم واسه Edit این Account نیست. چیکارش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)