غیر رفرنس باید باشه؟
چطور تشخیص بدم؟
اینو ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
غیر رفرنس باید باشه؟
چطور تشخیص بدم؟
اینو ببین:
Last edited by plsboy; 19-08-2011 at 23:30.
توضیح دادم دیگه، غیر رفرنسش نسبت به 6950 که آنلاک نشه ارجحه، البته خیلی فرق نمیکنن، ولی سلیقه ی من اینه!غیر رفرنس باید باشه؟
آها فکر کردم که 560 غیر رفرنس باید باشه...
قضیه این CUDA Cores چیه؟
آقا یه سوال دیگه پیش اومد که آیا گراف با چیپست و مادربورد Amd من مشکلی پیدا نمیکنه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by plsboy; 20-08-2011 at 09:10.
یعنی مدل مرجع خود Nvidia نباشه، با کولر و مدار تغذیه تقویت شده باشه تا بتونید به راحتی آورکلاکش کنید(البته 560Ti معمولی (رفرنس) هم قابلیت آور خوبی داره)غیر رفرنس باید باشه؟
چطور تشخیص بدم؟
این یک مدل غیر رفرنس خوب هست:
و این هم مدل رفرنس Nvidia:
آها فکر کردم که 560 غیر رفرنس باید باشه...
اگه غیر رفرنس باشه قابلیت آور بیشتری داره.
همون طور که گفتم اگه از آنلاک شدن 6950 2GB مطمئن هستید، که معمولا اکثر مدل های رفرنس AMD آنلاک میشن اون گزینه ی بهتری هست...
واحد های پردازشی در GPU های Nvidia اسمشون Cuda Core هست.قضیه این CUDA Cores چیه؟
این نمای GPU GTX 560 Ti هست، اون مربع های کوچک سبز رنگ Cuda Core هستند که تمام پردازش GPU در اون ها انجام میشه.
اصلا هیچ مشکلی نیست.آقا یه سوال دیگه پیش اومد که آیا گراف با چیپست و مادربورد Amd من مشکلی پیدا نمیکنه؟
موفق باشید.
عزیز واقعا لطف کردید
من از اطلاعاتتون استفاده بردم
حالا به feedback های این چندتا صفحه دقت کنید:
حالا قضیه اینجاست که حداکثر اختلاف قیمتشم نسبت به 6950 بین 15 تا 30 تومن هست...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوتا مشکل پیش میاد که 6950 دارای 2 گیگ رم هم هست و توی اکثر بنچهایی که دیدم خیلی سرتر از 560 ti و درسته که قیمتش بالاتر هست ولی با سابقه ای که من از 470 دارم و این feedback هایی که میخونم...
خواهش میکنم، وظیفه هست.عزیز واقعا لطف کردید
من از اطلاعاتتون استفاده بردم
حالا به feedback های این چندتا صفحه دقت کنید:
فیدبک ها هم که زیاد نبودن 2-3 تا در هر صفحه... چیزی هم نگفته بودن... چه چیز خاصی گفتن؟
ببینید اختلافشون درسته، 6950 معمولا قوی تره، ولی اگه آنلاک نشه، بین 560Ti Non-Refrence و 6950 2GB انتخاب کاملا سلیقه ای میشه!حالا قضیه اینجاست که حداکثر اختلاف قیمتشم نسبت به 6950 بین 15 تا 30 تومن هست...
دوتا مشکل پیش میاد که 6950 دارای 2 گیگ رم هم هست و توی اکثر بنچهایی که دیدم خیلی سرتر از 560 ti و درسته که قیمتش بالاتر هست ولی با سابقه ای که من از 470 دارم و این feedback هایی که میخونم...
من 560ti NonRefrence رو ترجیح میدم، به خاطر عملکرد بهتر در تسلیشن و قابلیت آورکلاک بالا... اگه آورکلاک نمیکنید اصلا، شاید 6950 براتون بهتر باشه...
ولی اگه آنلاک بشه، قطعا 6950 ارزش خرید بیشتری داره و اون انتخاب بهتری هست.
2GB رم هم البته معمولا تاثیری در رزولیشن 1920X1080 نداره، ولی خوب درسته بعضی اوقات مخصوصا با فعال کردن AA ممکنه کمی به چشم بیاد، به هر حال تایین کننده قدرت کارت، مشخصات اون نیستن، باید تست ها و بنچمارک ها رو ببینید...
یه نکته هم بگم که 560Ti به نوعی از نظر پرفرمنس جایگزین 470 هست، که بهینه و به اصطلاح تر و تمیز شده...
موفق باشید.
البته یک نکته ی بسیار مهم رو بهتون بگم، حتما Review های سایت های معتبر مثل Tomshardware ، Hardwarecanucks ، Anandtech و ... رو یه نگاهی بندازید، چون بدون دیدن تست ها و بنچمارک ها نمیشه تصمیم درست گرفت!
موفق باشید.
مثل اینکه اکثرا مشکل گرم کردن بیش از حد دارن و خیلی ها گفته بودن که دماش به بالای 90 درجه هم میرسه... و خیلی ها هم از نویز این کارت شکایت کرده بودن...
البته من یه جورایی اورکلاک رو روی گراف قبول ندارم چون اکثرا باعث هنگ و گلیچ و کم شدن عمر قطعه میشه...
درسته من از res 1920*1080 بیشتر نمیخوام...
حالا اون 6950 رو هم بخاطر این می گفتم آنلاک کنم تا وقتی که فکر میکردم اورکلاک نیستش و فقط یه آپدیت بایوس هستش...
newegg میشه گفت بهترین فروشگاه هستش که کسانیکه از اون قطعه ازش خرید میکنن فقط میتونن ریویو بدنو واسه همین خیلی قابل اطمینانه...
توی Tomshardware هم عضو هستم ولی اکثرا به قول خودتون با سلیقه نظر میدن...
حالا یه سوال دیگه که هست اینه که مدلهای خیلی زیادی توی newegg پیدا میشه که چه 6870 یا 6950 یا 560 دارای gpu های مختلفی هستن و به نوعی اور شدن... از یه لحاظ ممکنه بهتر باشن ولی مشکل اینجاست که تنها چیزی که دیدم تو ایران دو مدل amd فقط بود...
tessellation رو توی 560 دیدم که خیلی بالاتر بود و حتی یک نفر گفته بود که اگر میخواید واسه bf3 گراف بخرید حتما برید سراغ انویدیا چون amd نمیتونه transparent aa رو خوب handle کنه...
560Ti ؟؟؟ اصلا! سری 500 کاملا مشکل گرما در اون ها بر طرف شده...! سری 400 هم که مشکل گرما داشتن، تا 105 درجه میتونستن گرما رو تحمل کنن...مثل اینکه اکثرا مشکل گرم کردن بیش از حد دارن و خیلی ها گفته بودن که دماش به بالای 90 درجه هم میرسه... و خیلی ها هم از نویز این کارت شکایت کرده بودن...
پس اصلا نگران گرما نباشید.
آورکلاک Safe و مطمئن هیچ مشکلی به وجود نمیاره!البته من یه جورایی اورکلاک رو روی گراف قبول ندارم چون اکثرا باعث هنگ و گلیچ و کم شدن عمر قطعه میشه...
اگه غیر رفرنس بگیرید، و آور نکنید یعنی پولتون رو دور ریختید.
بله، آورکلاک نیست! آزاد سازی هسته های پردازشی GPU هست که قفل شده بودن...!حالا اون 6950 رو هم بخاطر این می گفتم آنلاک کنم تا وقتی که فکر میکردم اورکلاک نیستش و فقط یه آپدیت بایوس هستش...
GPU های مختلف ندارن، بعضی ها آور شدن.newegg میشه گفت بهترین فروشگاه هستش که کسانیکه از اون قطعه ازش خرید میکنن فقط میتونن ریویو بدنو واسه همین خیلی قابل اطمینانه...
توی Tomshardware هم عضو هستم ولی اکثرا به قول خودتون با سلیقه نظر میدن...
حالا یه سوال دیگه که هست اینه که مدلهای خیلی زیادی توی newegg پیدا میشه که چه 6870 یا 6950 یا 560 دارای gpu های مختلفی هستن و به نوعی اور شدن... از یه لحاظ ممکنه بهتر باشن ولی مشکل اینجاست که تنها چیزی که دیدم تو ایران دو مدل amd فقط بود...
tessellation رو توی 560 دیدم که خیلی بالاتر بود و حتی یک نفر گفته بود که اگر میخواید واسه bf3 گراف بخرید حتما برید سراغ انویدیا چون amd نمیتونه transparent aa رو خوب handle کنه...
غیر رفرنس ها آورکلاکشون مهم نیست، مدار تغذیه و کولر تقویت شدشونه که مهمشون میکنه.
در مورد انتخابتون هم، به نظر من همون طور که قبلا گفتم چند تا بررسی درست و حسابی رو بخونید، حتما نظر ادیتور رو هم بخونید، تصمیم گیری براتون راحت میشه.
من هم هر سوالی براتون پیش اومد در خدمتم.
موفق باشید.
Last edited by Erfan.; 20-08-2011 at 15:20.
من نمیخوام روده درازی کنم و به هر حرف شما گیر بدم ولی 470 درسته نترکید و با هزار دردسر rivatuner و چندین برنامه دیگه سرعت فن رو بالا میبردم و صداش وحشتناک میشد ولی دمای بالا performence رو پایین میورد و وحشتناک به هنگ کردن میوفتاد...
پس با این حساب بگردم دنبال 6950 که بشه آنلاکش کرد...
شما سراغ نداری؟
چون من توی اهواز که حتی dualswitch bios هم پیدا نکردم... توی فروشگاهها هم همچین اطلاعاتی رو پیدا نمیشه کرد...
بازم متشکر عزیز...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)