من آپدیت دوم رو هم ریختم ولی نمیتونه save های من رو load کنه...میگه مشکل از ورژن بازیه...ولی من بازی رو بعد از نصب پچ save کردم...قبلش save نداشتم.....نمیدونم فهمیدین چی گفتم یا نه![]()
من آپدیت دوم رو هم ریختم ولی نمیتونه save های من رو load کنه...میگه مشکل از ورژن بازیه...ولی من بازی رو بعد از نصب پچ save کردم...قبلش save نداشتم.....نمیدونم فهمیدین چی گفتم یا نه![]()
نسخه ریپک (کم حجم) این بازی رو برای دانلود می خواستم.
راستی این قشنگ تره یا فوتبال منیجر ؟
ممنون.
باسلام يه سوال داشتم
تو اواسط بازي مي خوام بازي كن جذب كنم موقع قرار داد نوشته زير مي اد
the board of directors will not approve this deal since you might be exceeding your transfer budget ....... كسي راه حلي براي افزايش بودجه transfer budge داره
با تشكر
بچه ها چند تا پچ برای بازی اومده ؟
میشه لطف کنید لینکشو بزارید
ممنون بسیار![]()
شما کرک آپدیت 2 رو از کجا آوردی ؟
اگه میشه لینکشو بذار
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
تو فصل اول که کلا" بودجه زیادی بهت نمیدن برای نقل و انتقال و اگه بخوای باید بازیکن بفروشی که این تو فصل اول خیلی سخته متاسفانه این یکی از نقصای بازیه به هر حال میتونی از قسمتای دیگه مثل حقوق بازیکنا بودجه بگیری برای خرید بازیکن که اینم خیلی زیاد نمیشه و مشکلات خودشو داره . اگه از من میشنوی فصل اول باید بی خیال بازیکن خریدن بشی
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
دو تا پچ رسمی اومده ولی من تا به حال کرکی برای این 2 تا پچ پیدا نکردم . پس فایده ای نداره تا کرک نداشته باشه
Last edited by rose_cute720; 23-12-2010 at 12:33.
ایشون درست میگن تو فیفا منیجر 11 هم برای من اتفاق افتاد که جو هارت دروازه بان من سیتی (تیم حریفم ) به جای آدبایور اومد تو زمین (وسطای بازی) . این اشتباهات بازی رو از واقعیت دور میکنه و مسخره میکنه
این آپدیت ها اصلا کرک نمیخواد.فکر کنم چند صفحه قبل دوستان توضیح دادن...من تو آپدیت 1 مشکل سیو نداشتم...احتمالا اینم یک راه برای شناختن بازی های غیراصلی باشه.
ولی آپدیت 2 واقعا عالیه...بازی رو کلا عوض میکنه.
-
اقا نصب نکنیم بازی با سیو هامون پر پر بشه ؟!این آپدیت ها اصلا کرک نمیخواد.فکر کنم چند صفحه قبل دوستان توضیح دادن...من تو آپدیت 1 مشکل سیو نداشتم...احتمالا اینم یک راه برای شناختن بازی های غیراصلی باشه.
ولی آپدیت 2 واقعا عالیه...بازی رو کلا عوض میکنه.
-![]()
حالا هی من میگم کرک میخواد شما میگی نمی خواد .
آپدیت 2 رو ریختم و 5 ساعت بازی کردم بعد سیو کردم حالا دیگه لود نمیشه میگه این سیو تو این ورژن لود نمیشه
آپدیت کرک لازم داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)