سلام
من يك كدي مي خوام كه وقتي توي front page وارد مي كنه ، ديگه كليك راست كار نكنه ... چجوريه؟
سلام
من يك كدي مي خوام كه وقتي توي front page وارد مي كنه ، ديگه كليك راست كار نكنه ... چجوريه؟
سلام
من می خوام کلیه ی دستورات تگ div رو به صورت کامل یادبگیرم . اگه میشه یه راهنمایی بکنید. اگه ایبوک هم دارید که چه بهتر.
با تشکر ...
قبلاً بحث شده. سرچ کنید پیدا میشه!
دستور خاصی نداره! شناسه های این تگ یه سری شناسه عمومی هست مثل id, class, lang, title بعلاوه align که دیگه منسوخ شده!
لطفا دستور mailto را برائ تایپ کنید:
فرض کنید شخصی در حال خواندن صفحه شما می باشد و مایل است نکاتی را به شما توصیه کند . شما باید آدرس پست الکترونیکی خود را در صفحه بیاورید و شما می توانید به وسیله یک اتصال از طریق مرورگر این کار را انجام دهید . اکثر مرورگرها ی امروزی این کار را انجام می دهند .
روش انجام این کار گذاشتن ابر متنی با دستور mailto می باشد :
نیما جان توضیحات شما واقعا" عالیست ولئ متاسفانه شما هیچکدام از تگهائ گفته شده را تایپ نکرده اید لطفا" مجددا" تصحیح کنید
با تشکر
لطفا دستور mailto را برائ تایپ کنید:
فرض کنید شخصی در حال خواندن صفحه شما می باشد و مایل است نکاتی را به شما توصیه کند . شما باید آدرس پست الکترونیکی خود را در صفحه بیاورید و شما می توانید به وسیله یک اتصال از طریق مرورگر این کار را انجام دهید . اکثر مرورگرها ی امروزی این کار را انجام می دهند .
روش انجام این کار گذاشتن ابر متنی با دستور mailto می باشد :
اگر واسه کپی میخواین جلوش رو بگیرین استفاده نکنید سنگین تره تا استفاده کنیدسلام
من يك كدي مي خوام كه وقتي توي front page وارد مي كنه ، ديگه كليك راست كار نكنه ... چجوريه؟چون هر بلایی سرش بیاری باز میگیرنش!
واسه کپی این به نظرم بهتره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها
فقط ترو خدا مسخرم نکنیدها چون این اولین کارمه توی طراحی و کد Html نوشتن
وقتی میخوام توی قسمت Head فارسی تایپ کنم و وقتی که save میکنم و میام که ببینم چیکار کردم علامت سوال و چیزهای قاطی پاطی مینویسه از یکی از بچه ها سوال کردم که گفتش برای فارسی نوشتن باید یک کد چند رقمی داد این کد رو میتونید بهم بدید؟و باید کجا اضافه کنم؟
بعد یه سوال دیگه دارم من میخوام یک بنر تبلیغاتی درست کنم شما پیشنهاد میدید که کد بنویسم یا برنامه ایی وجود داره که بتونم طراحی رو توش بکنم و اون کد HTML اش رو بهم بده؟و اگه هست توی این سایت برنامش هست و اینکه از کجا میتونم دانلودش کنم؟و اینکه کارکردن باهاش آسونه یا نه؟
ممنونم میشم اگه کمکم کنید ( میدونم شاید سوالم خیلی مسخره باشه ولی ببخشید اولین کارمه )
نه جانم
نه مسخرس نه دست و پا افتاده!!!
صفحاتتون باید یونیکد بشه
به قسمته head این کد رو اضافه کن
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
اگر هم تو فایله text مینویسی save as بزن و unicode utf-8 رو انتخاب کن براش مشکلی پیش نمیاد دیگه
بنر تبلیغاتی که معمولا به عکس میگن!
شما نوشته ی تبلیغاتی میخوای
برنامه زیاده
راحت ترینشون برای این کاره شما front page 2003 هست که تو office 2003 هست
خیلی هم سادس راحته
این فایل Pdf که تو صفحه اول هست دانلود نمیشه میشه یه لینک دیگه بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)