تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 52 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 520

نام تاپيک: [ Skype ] / تمامی مسائل اسکایپ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

باسلام . آیا تماس های صوتی وتصویری اسکایپ امنیت دارد یعنی اینکه چنانچه با یک نفر تماس تصویری داشته باشیم امکان دارد در حین مکالمه تصویرمان لو برود واشخاص دیگری آن را ببینند درکل امنیت تماس ها چگونه هست .

داره خودمونی میشه iLive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام منم با خارج زیاد چت میکنم. کیفیت داخل و خارج خیلی فرق نمیکنه. اکثر مواقع داغونه. البته بعضی مواقع هم قابل قبوله. مشکلی که من دارم اینه که کیفیت تصویر و صوت من خیلی عالی میره ولی برای طرف مقابل خیلی داغون به من میرسه. تنظیمات خاصی هم تو skype ندیدم که بشه کیفیت صوت و تصویر ارسالی رو کم کرد تا کیفیت دریافت بالا بره. وبکم من Logitech C270 هست. برا شما چیه؟ طرف مقابل صوت و تصویر شما رو خوب داره یا اونم پایینه؟
    راستی شنیدم نرم افزار oovoo هم خوبه. من یه بار نصبش کردم اما هر چی user و pass ای که ساخته بودم رو وارد میکردم، sign in نمیشد. حالا یه بار دیگه تست میکنم. من قبلا 128 صبانت داشتم فکر کنم اون بهتر بود کیفیتش. موقع دانلود فایل های حجیم سرعت دانلودش میومد رو 50-70 ولی سرعت وب گردیش به نظرم بهتر بود. البته چون اون موقع زیاد چت نمیکردم دقیقا یادم نیست که کیفیت چطور بود ولی فکر کنم کمی بهتر بود.
    دوست عزیز ممنون از پاسختون، شرمنده من اینجا دیر به دیر سر می زنم ندیده بودم پستتون رو.
    برای من مثل شما تصویر و صدای خودم بهتر به طرف می رسید تا از اون به من! وبکم هم وبکم های دو تا لپتاپ بود. البته امروز بعد از مدت ها اسکایپ کردم با کیفیت عالی!! خیلی خوب بود، چند وقت پیش با مخابرات تماس گرفتم گفتن مشکل سراسری دارن، فکر کنم مشکلشون حل شده باشه، امیدوارم همینطور بمونه. البته ویندوزم رو هم عوض کردم ویندوز 8 دارم الان، ولی فکر نکنم ربطی داشته باشه چون با دو تا لپتاپ که یکیش xp بود و یکی 7 اون موقع مشکل داشتم.
    oovoo رو هم یک بار امتحان کردم کیفیتش در مقابل اسکایپ افتضاح بود، برای لاگین شدنش هم فکر کنم نیاز به هیتلر! شکن هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    قیمت تمام شده اسکایپ برای تماسهای داخل کشور به صرفه است
    چون من می خوام برای داخل کشور استفاده کنم
    اگه هست چقدر

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    میخواستم ببینم اسکایپ مثل فیسبوک چت تصادفی تصویری داره
    بعضی مواقع بیکارم میخوام با یکی حرف بزنم انگلیسیم قوی بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

آقا یه سوالی :
    من برنامه اسکایپ رو از همین سایت دانلود کردم و به صورت rar دانولد شد . بعد که باز می کنم نرم افزار کار میکنه ولی نصب نمیشه . یعنی هر بار کهه ببندمش و بعد باز کنم دوباره از اول عکس پروفایل و .... می خواد و در کامپیوتر هم نصب نمیشه . یعنی از حالت زیپ شده خارج میشه و کار میکنه ولی نصب نمیشه . باید چی کار کرد که نصب بشه ؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا یه سوالی :
    من برنامه اسکایپ رو از همین سایت دانلود کردم و به صورت rar دانولد شد . بعد که باز می کنم نرم افزار کار میکنه ولی نصب نمیشه . یعنی هر بار کهه ببندمش و بعد باز کنم دوباره از اول عکس پروفایل و .... می خواد و در کامپیوتر هم نصب نمیشه . یعنی از حالت زیپ شده خارج میشه و کار میکنه ولی نصب نمیشه . باید چی کار کرد که نصب بشه ؟
    از کدوم سایت؟
    نسخه پروتابال که لینکش در صفحات قبل است را نصب کردید؟

ویرایش:
    فعلا از این لینک نسخه کامل را دانلود کنید تا من نسخه پروتابل رو بررسی کنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by zed2; 09-02-2013 at 22:23. دليل: -

در آغاز فعالیت alicee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    خیلی خوشحالم که همچین انجمن و مخصوصا این تاپیکو پیدا کردم

راستش من قبلا خیلی راحت با اسکایپ کانکت میشدم

اما الان یه روزه بعد حدود 5 دقیقه همش مینویسه skype can't connect

اولش فک کردم مشکل از لپ تاپ یا ویندوزه حتی ورژن اسکایپ هم عوض کردم ولی اینا نبود

چونکه بعدشم یادم اومد که روی تبلت هم چندبار با اسکایپ کانکت شدم،رفتم سراغ اون ، اون هم کار نمیکنه

بنظر شما مشکل از چیه؟اینترنتمم درست و عالی کار میکنه؟!!

8. این کاربر از alicee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

سلام دوستان
    خیلی خوشحالم که همچین انجمن و مخصوصا این تاپیکو پیدا کردم

راستش من قبلا خیلی راحت با اسکایپ کانکت میشدم

اما الان یه روزه بعد حدود 5 دقیقه همش مینویسه skype can't connect

اولش فک کردم مشکل از لپ تاپ یا ویندوزه حتی ورژن اسکایپ هم عوض کردم ولی اینا نبود

چونکه بعدشم یادم اومد که روی تبلت هم چندبار با اسکایپ کانکت شدم،رفتم سراغ اون ، اون هم کار نمیکنه

بنظر شما مشکل از چیه؟اینترنتمم درست و عالی کار میکنه؟!!
    شما با قند----شکن امتحان کن.شاید isp ت فیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــ//ــــــــــــــــــــلترش کرده باشه !

10. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من همين الان اسكايپم رو چك كردم و كانكت شدم. به نظر من هم احتمالا مشكل از isp شما هست. من هم قبلا همين مشكل رو با سرويس وايمكس ايرانسلم داشتم اما بعدا خودبخود رفع شد. گاهي اوقات به طور موقت نميشه با اسكايپ از طريق يك isp خاص كانكت شد. شما اول با يك isp ديگه امتحان كنيد ببينيد آيا باز هم نميتونيد كانكت شيد. اگر كانكت شديد معنيش اينه كه isp فعلي شما با اسكايپ مشكل پيدا كرده. حالا دو راه حل داريد. اول اين كه با شركت ispتون تماس بگيريد و بهشون بگيد كه همچين مشكلي رو پيدا كرديد و ازشون بخوايد كه مشكل رو بررسي و رفع كنند. اگر لطف كردن و رفع كردن كه چه بهتر. اما اگر نكردن تنها راه حل همون استفاده از في لتر شكن هست تا وقتي كه مشكل isp رفع بشه. ضمنا يادتون نره اسكايپتون رو به آخرين نسخه آپديت كنيد گاهي اوقات اين هم ميتونه باعث مشكل باشه.

موفق باشيد

12. این کاربر از عاليه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saber136's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست عزیز توضیحات دوستان بالا کامل و جامع است.

14. این کاربر از saber136 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •