باسلام . آیا تماس های صوتی وتصویری اسکایپ امنیت دارد یعنی اینکه چنانچه با یک نفر تماس تصویری داشته باشیم امکان دارد در حین مکالمه تصویرمان لو برود واشخاص دیگری آن را ببینند درکل امنیت تماس ها چگونه هست .
باسلام . آیا تماس های صوتی وتصویری اسکایپ امنیت دارد یعنی اینکه چنانچه با یک نفر تماس تصویری داشته باشیم امکان دارد در حین مکالمه تصویرمان لو برود واشخاص دیگری آن را ببینند درکل امنیت تماس ها چگونه هست .
دوست عزیز ممنون از پاسختون، شرمنده من اینجا دیر به دیر سر می زنم ندیده بودم پستتون رو.
برای من مثل شما تصویر و صدای خودم بهتر به طرف می رسید تا از اون به من! وبکم هم وبکم های دو تا لپتاپ بود. البته امروز بعد از مدت ها اسکایپ کردم با کیفیت عالی!! خیلی خوب بود، چند وقت پیش با مخابرات تماس گرفتم گفتن مشکل سراسری دارن، فکر کنم مشکلشون حل شده باشه، امیدوارم همینطور بمونه. البته ویندوزم رو هم عوض کردم ویندوز 8 دارم الان، ولی فکر نکنم ربطی داشته باشه چون با دو تا لپتاپ که یکیش xp بود و یکی 7 اون موقع مشکل داشتم.
oovoo رو هم یک بار امتحان کردم کیفیتش در مقابل اسکایپ افتضاح بود، برای لاگین شدنش هم فکر کنم نیاز به هیتلر! شکن هست.
با سلام
قیمت تمام شده اسکایپ برای تماسهای داخل کشور به صرفه است
چون من می خوام برای داخل کشور استفاده کنم
اگه هست چقدر![]()
سلام
میخواستم ببینم اسکایپ مثل فیسبوک چت تصادفی تصویری داره
بعضی مواقع بیکارم میخوام با یکی حرف بزنم انگلیسیم قوی بشه![]()
آقا یه سوالی :
من برنامه اسکایپ رو از همین سایت دانلود کردم و به صورت rar دانولد شد . بعد که باز می کنم نرم افزار کار میکنه ولی نصب نمیشه . یعنی هر بار کهه ببندمش و بعد باز کنم دوباره از اول عکس پروفایل و .... می خواد و در کامپیوتر هم نصب نمیشه . یعنی از حالت زیپ شده خارج میشه و کار میکنه ولی نصب نمیشه . باید چی کار کرد که نصب بشه ؟
از کدوم سایت؟
نسخه پروتابال که لینکش در صفحات قبل است را نصب کردید؟
ویرایش:
فعلا از این لینک نسخه کامل را دانلود کنید تا من نسخه پروتابل رو بررسی کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by zed2; 09-02-2013 at 22:23. دليل: -
سلام دوستان
خیلی خوشحالم که همچین انجمن و مخصوصا این تاپیکو پیدا کردم
راستش من قبلا خیلی راحت با اسکایپ کانکت میشدم
اما الان یه روزه بعد حدود 5 دقیقه همش مینویسه skype can't connect
اولش فک کردم مشکل از لپ تاپ یا ویندوزه حتی ورژن اسکایپ هم عوض کردم ولی اینا نبود
چونکه بعدشم یادم اومد که روی تبلت هم چندبار با اسکایپ کانکت شدم،رفتم سراغ اون ، اون هم کار نمیکنه
بنظر شما مشکل از چیه؟اینترنتمم درست و عالی کار میکنه؟!!![]()
شما با قند----شکن امتحان کن.شاید isp ت فیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــ//ــــــــــــــــــــلترش کرده باشه !
من همين الان اسكايپم رو چك كردم و كانكت شدم. به نظر من هم احتمالا مشكل از isp شما هست. من هم قبلا همين مشكل رو با سرويس وايمكس ايرانسلم داشتم اما بعدا خودبخود رفع شد. گاهي اوقات به طور موقت نميشه با اسكايپ از طريق يك isp خاص كانكت شد. شما اول با يك isp ديگه امتحان كنيد ببينيد آيا باز هم نميتونيد كانكت شيد. اگر كانكت شديد معنيش اينه كه isp فعلي شما با اسكايپ مشكل پيدا كرده. حالا دو راه حل داريد. اول اين كه با شركت ispتون تماس بگيريد و بهشون بگيد كه همچين مشكلي رو پيدا كرديد و ازشون بخوايد كه مشكل رو بررسي و رفع كنند. اگر لطف كردن و رفع كردن كه چه بهتر. اما اگر نكردن تنها راه حل همون استفاده از في لتر شكن هست تا وقتي كه مشكل isp رفع بشه. ضمنا يادتون نره اسكايپتون رو به آخرين نسخه آپديت كنيد گاهي اوقات اين هم ميتونه باعث مشكل باشه.
موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)