منم با این دوست عزیز موافقم،فیفا چندین برابر نسبت به نسخه ی قبلیش پیشرفت کرده....به این میگن فیفای واقعی...هر چند هنوز pes 11 نیومده...بعد از pes 11 به جرات بهترین بازی فوتبال اینه....
منم با این دوست عزیز موافقم،فیفا چندین برابر نسبت به نسخه ی قبلیش پیشرفت کرده....به این میگن فیفای واقعی...هر چند هنوز pes 11 نیومده...بعد از pes 11 به جرات بهترین بازی فوتبال اینه....
خداییش عجب منیجر مود خفنی داره.خیلی حال کردم. ولی فکر کنم شما یا سختی رو بالا نبردید یا تو حالت Manual بازی نمیکنید که بکوب دارید می رید جلو .
به نظر من بهتره آدم بازی رو سخت کنه ( من رو Manual و Legendry بازی میکنم ) تا هر بازی واسش مثل بازی لیگ بشه.مثلا من رئال رو برداشتم . اسم مربی رو هم Jose Mourinho گذاشتم . اولش یکم سرسری گرفتم از 4 تا بازی دوستانه اول یه برد یه مساوی و دو باخت بدست اوردم. ولی از الان دارم تک تک بازی ها رو بررسی میکنم. تیم حریف رو آنالیز میکنم و به توجه به اون ترکیب میچینم (مثلا تا الان حدود 10 تا ترکیب دارم ) و هر بازی مثل بازی های خود رئال واسم حساسه. جوری که وقتی گل میزنم از خوشحالی نمیدونم چی کار کنم. خدایش عجب بازییه . در کل بهتره منیجر مود رو آروم آروم بازی کنید تا مثل بعضی از دوستان به سال 2050 نرسید.البته این نظر شخصیه منه شاید بعضی ها دوست داشته باشن چندتا قهرمانی تو کلکسیونشون داشته باشن
دستت درد نکنه EA . تا الان ازت خوشم نمیومد ولی دیگه من و Ea اینجوری شدیم![]()
مگه کلا چند تا فوتبال داریم؟
بعدشم پیشرفت اون که ما داریم حس می کنیم به خاطر همون قضیه نکست جن بودن اونه
توی کنسول که چند سالیه دارن از این فیفا لذت می برن. ما هم همه پای خودمون رو کردیم توی یه کفش که حتما PES بهترینه و بدون نقصه و بهتر از اون هم دیگه هیچ فوتبالی پیدا نمیشه. مطمئنا توی این قضیه فقط ما گیمرها ضرر می کنیم...
آقا این افکت بارونش من رو کشته جدا بوی بارون رو حس کردم
سه تا عکس هم گرفتم ولی چون با کیفیت بالا گرفتم حجمشون زیاده برای همین لینکی گذاشتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا به من بگید auto save چه جوری غیر فعال میشه خواهشا
بچه ها این refresh rate هر چی بیشتر باشه بهتره و لرزش تصویر را کاهش میده درسته؟
Refresh rate
لرزش در تصویر مانیتور برای چشم بسیار آزار رسان است. حتی ممکن است لرزش تصویر مانیتور توسط چشم دیده نشود، اما در هر حال باعث آسیب به چشم خواهد شد. برای آنکه قبل از خرید بدانیم که مانیتور دچار این عیب مهم نخواهد شد، بایستی به Refresh rate توجه کنیم.
کلا برای Resolution مورد نظر شما، مقدارRefresh Rate مانیتور بایستی بالای 85 هرتز باشد. بعبارت دیگر وقتی به رزولوشنهای مانیتورهای مختلف توجه میکنید، حتما بایستی Refresh rateآنها را نیز در همان دقت، در نظر بگیرید. مثلا یک مانیتور 17 اینچ با دقت 1280*1024 که دارای refresh rate معادل 70 هرتز باشد، اصلا در این رزولوشن ارزشی ندارد.
پس حالا به جواب سوال قبلی میرسیم: برای یک مانیتور فقط رزولوشن مهم نیست، بلکه مقدار Refresh Rate آن مانیتور در رزولوشن مورد نظر، به آن رزولوشن ارزش میدهد. پس اگر در یک مانیتور 17 اینچ به رزولوشن 1600*1200 با refresh Rate برابر با 60 هرتز برخورد کردید، بدانید که آن رزولوشن ارزشی ندارد.
بچه ها کسی بازی را از توپخونه یا حوالی صادقیه خریده ؟ ممنون میشم بگید از کجا گرفتید .
من نسخه 360 را گرفتم ولی منیجر مود و سه ساعت نشستن پای 360 اصلا حال نمیده فقط تو pc میچسبه .
سلام به همه
سیستم من اینه:
cpu: Pentium dual core 3ghz
ram: 3gb ddr2
vga:xfx 9800 gtx
مشکل من اینه که موقع اجرای بازی کیفیتو هرچه قدر هم کم می کنم باز وسط بازی افت فریم شدید دارم. vsync و اینا رو هم تیک زدم اما نمیدونم چرا اینطوری میشه. کرک من هم همون 15.8 مگی هست. مشکل از سخت افزار هست یا مشکل جای دیگه ایه؟
به نظر من از سخت افزار نيست با اين سيستم بازي بايد به راحتي اجرا بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)