یک دلیلش ویندوزشونه
یک دلیلش ویندوزشونه
سلام من این لپ تاپ رو خریدم. هر کاری میکنم نمیتونم با بلوتوسش فایل بفرستم. دهنم سرویس شد این پیغامو میده : no services found . همه چیز هم درست نصب کردم و آپ کردم. قبلا هم لپ تاپ داشتم هیچگکدوم این مشکلو نداشتن قبلا
دوست عزیز مبارکتون باشه انشاا.. که فنش برات بچرخه
قیمتش که خیلی خوبه فک کنم از اشنا گرفتین؟.
از کدوم شهر و از کدوم گارانتی خریدین(فک کنم گارانتیش 1 ساله هست)؟
قسمت پشتی این مدل انتخابی شما چه شکلی هست؟(اگه میشه چندتا عکس بزارید)
در مورد اون مشکلتون هم باید بچه هایی که این مدل رو دارند بیان حل کنند ولی شما مطمئنید درایور بلوتوث نصب شده؟معمولا برای فرستادن فایل باید ابتدا یه سری تنضیمات نرم افزاری هم از قبل تنظیم شده باشد.
موفق باشید
سلام دوستان جچوری میشه درایور کارت گرافیکم رو آپدیت کنم 5730 ati
گارانتی سازگار تا تاریخ مارچ 2012
کرمانشاه.
مدل ساده و دقیقا بیه اینه:
راستی این شارژش خیلی باریکتره. با این که تو شکله فرق داره. به نظرتون انداختن>؟ البته پلمب بود خودم بازش کردم. ولی همین که سی پی یوش 460 بود خوشحالم کرد.
در آینده یه جند تا عکس 10 مگاپیکسل ازش میگیرم. الانم فقط یه بازی نصب کردم و خروجی دادم به تلویزیون و در حالت فول اچ دی خیلی روون بازی رو اجرا کرد (dead space 2 ) . اسپیکراش باس خوبی داره. و یه چیز دیگه هم اینکه قیافش خیلی خوشگلتر از عکسشه. تا الان راضیم. فقط شارژ باتریش خیلی کوتاهه! شبیه ایسره! کمتر از 2 ساعت
مشکل بلوتوثم حل شد! از گوشیم بود!!
Last edited by SAEEDSAMSUNG; 27-02-2011 at 17:05.
windows rating ham inu baram zad :
processpr 6.9
ram 5.9
graphic 6.7
gaming graphic 6.7
hard 5.9
جالب اینه که cpu corei7 رو وینوز میزنه 7
مبارکت باشه عزیز
ایشالا یه عمر بهت حال بده...
منم core i7 همین مدل رو دارم البته مدل سفارشی
در ارتباط با شارژر این مدل باید بگم که مال منم شارژرش مثه همینه که تو عکسه
ولی core i5 این مدل شارژش یکم slim تره و مشکلی نداره از اون بابت خیال راحت ،اصله..
راستی یه لطفی بکن شما یه بازی مثلا call of duty black ops یا mafia 2 را رو این دستگاه اجرا کن با تنظیمات بالا!!
بعد از 20 دقیقه بازی یه عکس از screen برنامه HWMonitor بگیر تا دما cpu و gpu و motherboard و hdd دستگاه رو نشون بده
میخوام یه مقایسه ای با core i7 این مدل از نظر دما داشته باشم ...
ممنون میشم این لطفو بکنی...
بچه ها یه سری عکس از این مدل واستون میزارم
تا این مدل از نظر ظاهری هم کامل معرفی بشه
y560 از زاویه های مختلف
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
بررسی کامل نقاط مختلف y560
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
y560 از کناره ها :
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
از پشت :
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
از زیر : (دریچه های متعدد تعبیه شده در قسمت زیرین این مدل که کمک زیادی به کاهش دمای دستگاه میکنه)
باتری دستگاه:
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
و در آخر لوازمی که در پک این دستگاه موجود است:
![]()
Last edited by salieri; 27-02-2011 at 19:16.
من بد از كلي كلنجار رفتن بالاخره تصميم گرفتم ريسك كنم و ASUS N53SV رو بگيرم
هرچه بادا باد
مزيت هاي N53SV نسبت به y560:
1- پردازنده فوق العاده قوي تر
2-گرافيك قويتر
3- ساپورت RAM تا 16GB
4- دارا بودن دو كارت گرافيك Nvidia 540M و Intel HD
5- دارابودن USB 3.0
6-دارا بودن BLuray
تنها برتري y560 نسبت به N53SV كه به بهش رسيدم خنك تر بودن اون هست
نظر شما چيه؟
بسیار ممنون دوست عزیز
میگم از پشتخیلی خوشگلتره تا از جلو
کاش میشد از همون اول موقع خرید باطری رو با یه باطری 9 یا 12 سلولی عوض کنیم.
کسی خبر از قیمت این دو باطری نداره؟
در ضمن من شنیدم y560 (البته من i5 منظورمه)و کلا لپتاپ داره گرون میشه حقیقت داره؟
به عنوان سوال اخر تو ایران چند رنگ(شکل ) از این مدل موجود هست؟(فک کنم یکیش همینه که عکساش موجود هست و یکی دیگه همون بقولا ارم کشور گوگوریوغیر از اینا دیگه من ندیدم)
راستی دوست عزیز اون تستی که انجام داده بودین به چه صورت هست؟(تو کجای ویندوز باید بریم این قسمت رو فعال کنیم)دوستان هم اگه y560 دارن از سیستمشون تست بگیرن (مثل اون دوست خوبمون) و نتایج رو اینجا بزارن
مخصوصا i7
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)