تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 98 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 971

نام تاپيک: تاپیک جامع مشاوره خرید هر نوع موتورسیکلت

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در مورد موتور کبیر 150 سی سی چی می دونید آیا موتور خوبی است نسبت به قیمتش می گن گارانتی داره (قیمت حدود 900تومان)
    سلام/

در مورد جزئیات این نوع موتور شخصا اطلاعات چندانی ندارم اما کلیاتی رو بد نیست عرض کنم :

این موتور تولیدی شرکت کبیر هست ، امیدوارم اشتباه گرفته نشه با شرکت تولیدی کویرموتور ( به علت تشابه اسمی) ، چون همونطور که احتمالا مستحضر هستید کویر موتور جزو شرکت هایی هست که محصولاتش از لحاظ کیفی وضعیت نسبتا قابل قبولی رو در بازار ایران دارند نسبت به سایر نمونه ها /+

برای موتور سیکلت فوق از روی تصویر میشه دیتاهایی ارائه داد : ترمز دیسکی چرخ جلو و تعبیه ی سیستم راه اندازی الکتریکی ( استارت) /

در کل چیز خیلی متفاوتی نسبت به 125 های وطنی نمیبینم که بگم wow نوآوری ای انجام شده و با محصول منحصر به فردی روبه رو هستیم ، با اگزوز مشابه CDI و کمک فنر های ارتقا یافته به نسبت 125 های وطنی .

چراغ استپ عقب هم بیشتر به کپی ناشیانه ای از استپ باجاج اونجر میمونه تا طرحی نو ، به خصوص با اون ترکبند ناموزون با ترکیب و طراحی / به نظرم این موتورسرگردان هست بین چیزی که هست ( اصالتا 125 ) و چیزی که میخواد باشه ( یعنی کار و طرح جدید ) /

چراغ جلو هم که تکرار CG125 های قدیمی هست ،

می بخشید که این پست حالت نقد داشت بیشتر تا ارائه ی دیتای فنی و مفید /

2. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

قیمت این موتور سیکلت بستگی به جای که هستید متفاوته ولی حدود
    1.800 اگر هم بخواهید قسطی بردارید بستگی به قراردادی که بین خودتون وفروشنده میبندید داره
    با بودجه شما میتونید از موتور125cc وطنی خریداری کنین
    موفق باشید
    ممنون برادرم یه تلاش مدل 80 داره از اینها بهتره از خودش تمیزتره ولی دلم فقط تریل رو میکشه شاید باور نکنید تو این 10 سال یا 11 فقط چندبار موتورش رو بردم بیرون از تریل خیلی خیلی خوشم میاد ولی حیف زیاد هم موتور بلد نیستم خودش گفته اگه میخوای بخری حداقل دو سه هفته ای با موتورش تمرین کنم حالا اگه قسطی خرید کنم چند درصد روش میزارن
    با سپاس از راهنمای تون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

...
    شخصا 125 رو به طرح ویو ترجیح میدم ، دلایلم هم عبارتند از :( با مقایسه ی این دو نوع)
    ...
    /
    در بین این 125 ها یا حالا 150 هایی که به بودجه زیر 1 میلیون من بخوره چه چه چیزی و کار کدوم یکی از این شرکت ها رو بیشتر توصیه می کنید(به قول خودتون توی بد ها کدوم یکی بهترن)
    البته می بخشید چون من واقعا هیچی از موتور بجز روندنش نمی دونم
    ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

در بین این 125 ها یا حالا 150 هایی که به بودجه زیر 1 میلیون من بخوره چه چه چیزی و کار کدوم یکی از این شرکت ها رو بیشتر توصیه می کنید(به قول خودتون توی بد ها کدوم یکی بهترن)
    البته می بخشید چون من واقعا هیچی از موتور بجز روندنش نمی دونم
    ممنونم
    سلام به همه
    اینو دیدم گزینه ماسبی بود (گرچه یه ذره گرونه برا من)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان اگر چیز مناسب تری با قیمت کمتر سراغ دارید لطفا بفرمایید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اینم دیدم ولی قیمتش رو نتونستم در بیارم
    یاماها YBX 125

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اینم دیدم ولی قیمتش رو نتونستم در بیارم
    یاماها YBX 125
    YBX بد نیست، فقط از این لحاظ میگم که ایران دوچرخ تولید میکنه و خودم Arshia 125 دارم که تولید ایران دوچرخه و خوب برام رفته. قیمت YBX هم 1.300 هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

قیمت V6 رو توی اینترنت حدود 1.200 پیدا کردم یعنی ybx 100 تومن گرونتره؟
    اگر اینطوره بیخیال جفتش دوستان می تونید موتوری (مدل و شرکت سازنده و قیمت) که یه 200 تومنی ارزونتر باشه؟
    ممنون می شم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mojtabaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    I.R.I

پيش فرض

سلام دوستان .

من به يه موتور 150 نيازمندم ، فرقي نميكنه 125 هم باشه مشكلي نيست .. تيپش از اون مدل جديد ها كه ( نميدونم چي ميگن ، مثل همون مدل هاي خارجي ) ميگن ميخوام ... فقط ميخوام كارام رو باهاش راست و ريست كنم ، چيزه زيادي نمي خوام .

چه مدلي رو برام پيشنهاد ميكنيد؟ بنده اصلا در مورد موتور ها اطلاعاتي ندارم .. و قيمت هم اگه 500 اينا باشه خوبه .

ممنون .

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان .

من به يه موتور 150 نيازمندم ، فرقي نميكنه 125 هم باشه مشكلي نيست .. تيپش از اون مدل جديد ها كه ( نميدونم چي ميگن ، مثل همون مدل هاي خارجي ) ميگن ميخوام ... فقط ميخوام كارام رو باهاش راست و ريست كنم ، چيزه زيادي نمي خوام .

چه مدلي رو برام پيشنهاد ميكنيد؟ بنده اصلا در مورد موتور ها اطلاعاتي ندارم .. و قيمت هم اگه 500 اينا باشه خوبه .

ممنون .
    خب کاملا مشخصه که اصلا در مورد موتورها اطلاعی ندارید.
    با 500 تومن حتی یه هوندا 125 چینی هم نمیتونید بخرید. حداقل قیمت موتور 125 صفر از 650 هست.
    این مدل جدیدها و خارجیها که میگید و اسمهای خیلی قشنگی دارن مثل پیشرو و .... فقط کپی کاری هستند و به نظر من بهتره سوار موتور گازی بشید و توی خیابون گاز بدید و پولتون رو دسته دسته بریزید وسط خیابون ولی اونا رو نخرید.
    Last edited by *Ali*; 25-06-2011 at 17:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mojtabaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    I.R.I

پيش فرض

خب کاملا مشخصه که اصلا در مورد موتورها اطلاعی ندارید.
    با 500 تومن حتی یه هوندا 125 چینی هم نمیتونید بخرید. حداقل قیمت موتور 125 صفر از 650 هست.
    این مدل جدیدها و خارجیها که میگید و اسمهای خیلی قشنگی دارن مثل پیشرو و .... فقط کپی کاری هستند و به نظر من بهتره سوار موتور گازی بشید و توی خیابون گاز بدید و پولتون رو دسته دسته بریزید وسط خیابون ولی اونا رو نخرید.
    همونطوري كه گفتم اصلا در مورد موتور سيكلت اطلاعي ندارم ...

مشكلي نيست تا 1 مليون هم ميتونم بدم ........ موتور گازي به كار من نمياد .. بنده فقط ميخوام با موتور برم به دانشگاه و باقي كارام رو توي شهر انجام بدم ... (ماشين اصلا حال نميده )

شما چه موتوري رو پيشنهاد ميكنيد؟ 1.200 و 1.300 يا 1.5 مليون هم بود مشكلي نيست .. فقط ميخوام راحت باشيم باهاش نه اينكه برام دردسر بشه .

ممنون .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •