تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 62 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 616

نام تاپيک: Portal 2

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

نیما و امید راست می گن . با یک عکس که نمیشه. یکم بچرخ بعدش عکس بگیر

2. 2 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

پس عکسا چی شد؟

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

12

خب پسر با یه عکس که آدم متوجه نمیشه.یه کم بچرخ و عکسهای دیگه بذار از همین محیط اونموقع میشه کمک کرد
    دزسته
    یه کم محیطو بیشتر نشون بده تا بشه دقیق تر کمک کرد
    نیما و امید راست می گن . با یک عکس که نمیشه. یکم بچرخ بعدش عکس بگیر
    ممنون دوستان . اون قسمتو رد کردم !! یکم منحرف کننده بود
    .
    .
    .
    تا به اینجای کار فک میکنم این شاهکار چندین برابر از شماره 1 قوی تر و عالی تر شده !! احساس میکنم بازی 2 تا شده !! از مراحلی که ژله بازار راه میفته انگار اصلا یه بازیه جدید رو شروع کردی !! در کل والو واقعا میتونست یه بازی قدرتمند با همون کادر فنی tag با همون سبک و گیم پلی منتها پیشرفته تر و جوری که یه بازیه کامخل با گرافیک روز باشه تولید کنه !! اما هر دو تارو اورد تو یه بازی . این دیگه شده سوپر شاهکار دوست ندارم اصلا تموم شه

5. 3 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض واقعا چرا شخصیت اصلی در بازی های Valve لال است

درست مانند گوردون فریمن در بازی "نیمه جان"، Chell هم در پورتال 2 ساکت است و ظاهرا Valve این کار را عمدا انجام می دهد. "Erik wolpaw" نویسنده پورتال اخیرا در مصاحبه ای گفت: "ما همیشه فرض می کردیم که Chell بلد است حرف بزند اما لج کرده است و وانمود می کند که لال است، می دانید که این روباتها کلا شخصیت اعصاب خرد کنی دارند."
    بعضی طرفداران دوست داشتند که Chell حداقل یک کلمه ای به زبان آورد اما E.wolpaw معتقد است که این سکوت به جو کمدی بازی می افزاید و اتفاقا خیلی از بازیکنان سکوت گوردون فریمنی را دوست دارند. اشاره های کوچکی به شخصیت Chell در طول بازی وجود دارد اما نمی توان واقعا گفت او کیست و چرا GlaDos اینقدر او را اذیت می کند. شاید اگر روزی پورتال 3 ساخته شود، بفهمیم داستان واقعا چیست.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

درست مانند گوردون فریمن در بازی "نیمه جان"، Chell هم در پورتال 2 ساکت است و ظاهرا Valve این کار را عمدا انجام می دهد. "Erik wolpaw" نویسنده پورتال اخیرا در مصاحبه ای گفت: "ما همیشه فرض می کردیم که Chell بلد است حرف بزند اما لج کرده است و وانمود می کند که لال است، می دانید که این روباتها کلا شخصیت اعصاب خرد کنی دارند."
    بعضی طرفداران دوست داشتند که Chell حداقل یک کلمه ای به زبان آورد اما E.wolpaw معتقد است که این سکوت به جو کمدی بازی می افزاید و اتفاقا خیلی از بازیکنان سکوت گوردون فریمنی را دوست دارند. اشاره های کوچکی به شخصیت Chell در طول بازی وجود دارد اما نمی توان واقعا گفت او کیست و چرا GlaDos اینقدر او را اذیت می کند. شاید اگر روزی پورتال 3 ساخته شود، بفهمیم داستان واقعا چیست.

یکی از دلایلی که برای حرف نزدن گوردون در سری Half-Life گفته شده این بوده که سازندگان می خواستند به پلیر این گونه القا کنند که او خود گوردونه و در کنارش هم از دید اول شخص استفاده کردن که تاکید بیشتری روی باورپذیری شخصیت گوردون و اینکه شما کاملا احساس گوردون بودن بهتون دست بده...
    البته شرطش اینه که دیگه جوگیر نشید : دی

یه مورد دیگه هم که در این مورد گفته شده اینه که اگه GCF-Game Cache File را باز کنید در یکی از فایل های صوتی با صدای HEV suit گفته میشه که "Voice System Deactivated"
    Last edited by City 17; 10-05-2011 at 13:22.

9. این کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

همه اینا بهونس
    هیچی جای یه شخصیت صداگذاری شده رو نمیگیره

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همه اینا بهونس
    هیچی جای یه شخصیت صداگذاری شده رو نمیگیره
    آره مشخصه کی داره بهونه می گیره
    جالبه همین شخصیت که حرف نمی زنه با این وجود خیلی محبوبیه و بازیش هم از اون محبوب تر!
    در کل از این مطالب بذارین خوبه تا بهترین بازی امسال تا به الان تاپیکش پر بار تر و فنی تر باشه

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان این مرحله عجیب غریب هر کاری میکنم اون روبات نارنجی نمیتونم بگیرم

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

دوستان این مرحله عجیب غریب هر کاری میکنم اون روبات نارنجی نمیتونم بگیرم

باید از این ژله نارنجیها تو مسیرش درست کنی .حالا یه پورتال رو کف زمین درست زیر رباطه یکی هم پشت سرت که بخوای دورخیز کنی و سرعت بگیری

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فهمیدم فقط یه سوال دیگه , چرا ویلی دشمنمون شد؟
    اون اخرش که گلادوس یه چیزایی گفت به به ویتلی و من بعدش با چند تا ضربه پرتاب شدم پایین .
      محتوای مخفی: پایان بخش پنجم 
    وقتی ویتلی جایگزین گلادوس میشه و از چل میخواد که سوار آسانسور بشه متاسفانه بعدش خودخواهیشو نشون میده که تو چقدر کوچیک و ناچیزی و من فوق العادام. ویتلی در حالی که آسانسور داره به سطح زمین میره یهو نظرش برمیگرده که چرا از اینجا بریم؟ تو هیچ احساس خوشایندی نداری؟ من این کارو کردم. ویتلی کوچولو این کارو کرد! و در این بین آسانسور رو برمیگردونه.

گلادوس: تو هیچ کار نکردی. اون (چل) همه کارا رو کرد.
    ویتلی: واقعا؟ هر دو تا تون اینطوری فکر میکنین؟ شاید وقتشه من کاری بکنم.
    گلادوس: میخوایی چی کار کنی؟
    ویتلی: فکر نکن من با تو نبودم. خانم! تو میدونی چی هستی؟ خودخواه. من قربانی شدم تا به اینجا رسیدی! رئیس بودن من بود که تو رو به اینجا تو رو رسوند. حالا کی رئیسه؟ حالا کی رئیسه؟ منم!

گلادوس: مهندسین همه جوره سعی کردند تا منو آروم کنند. اونها به من گوی های تقلیل هوش نصب کردند. گوی ها مثل یک تومور به مغزم چسبیده بودند... (در پایان بازی قبل شاهد اون گوی ها بودیم)
    ویتلی: نه! نه! دروغ میگی! دروغ میگی!
    گلادوس: آره. تو یه توموری! تو ساخته شدی که یه احمق باشی!
    ویتلی: من احمق نیستم.
    گلادوس: اره هستی! یه احمقی که باعث میشی من یه احمق بشم!

ویتلی به آسانسور حمله میکنه.

ویتلی: حالا چی؟ حالا کی احمقه؟ یه احمق میتونه به این محفظه ضربه بزنه؟ هان؟ یه احمق اینو میتونه؟

و آسانسور سقوط میکنه...

جلوتر احمق بودن ویتلی در طراحی تستهاش آشکار میشه و ویتلی هم که از پیشرفت چل ناراضیه سرانجام برنامه مرگ چل رو میکشه...

15. 5 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •