نیما و امید راست می گن . با یک عکس که نمیشه. یکم بچرخ بعدش عکس بگیر![]()
نیما و امید راست می گن . با یک عکس که نمیشه. یکم بچرخ بعدش عکس بگیر![]()
ممنون دوستان . اون قسمتو رد کردم !! یکم منحرف کننده بود
.
.
.
تا به اینجای کار فک میکنم این شاهکار چندین برابر از شماره 1 قوی تر و عالی تر شده !! احساس میکنم بازی 2 تا شده !! از مراحلی که ژله بازار راه میفتهانگار اصلا یه بازیه جدید رو شروع کردی !! در کل والو واقعا میتونست یه بازی قدرتمند با همون کادر فنی tag با همون سبک و گیم پلی منتها پیشرفته تر و جوری که یه بازیه کامخل با گرافیک روز باشه تولید کنه !! اما هر دو تارو اورد تو یه بازی . این دیگه شده سوپر شاهکار
دوست ندارم اصلا تموم شه
![]()
درست مانند گوردون فریمن در بازی "نیمه جان"، Chell هم در پورتال 2 ساکت است و ظاهرا Valve این کار را عمدا انجام می دهد. "Erik wolpaw" نویسنده پورتال اخیرا در مصاحبه ای گفت: "ما همیشه فرض می کردیم که Chell بلد است حرف بزند اما لج کرده است و وانمود می کند که لال است، می دانید که این روباتها کلا شخصیت اعصاب خرد کنی دارند."
بعضی طرفداران دوست داشتند که Chell حداقل یک کلمه ای به زبان آورد اما E.wolpaw معتقد است که این سکوت به جو کمدی بازی می افزاید و اتفاقا خیلی از بازیکنان سکوت گوردون فریمنی را دوست دارند. اشاره های کوچکی به شخصیت Chell در طول بازی وجود دارد اما نمی توان واقعا گفت او کیست و چرا GlaDos اینقدر او را اذیت می کند. شاید اگر روزی پورتال 3 ساخته شود، بفهمیم داستان واقعا چیست.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از دلایلی که برای حرف نزدن گوردون در سری Half-Life گفته شده این بوده که سازندگان می خواستند به پلیر این گونه القا کنند که او خود گوردونه و در کنارش هم از دید اول شخص استفاده کردن که تاکید بیشتری روی باورپذیری شخصیت گوردون و اینکه شما کاملا احساس گوردون بودن بهتون دست بده...
البته شرطش اینه که دیگه جوگیر نشید : دی
یه مورد دیگه هم که در این مورد گفته شده اینه که اگه GCF-Game Cache File را باز کنید در یکی از فایل های صوتی با صدای HEV suit گفته میشه که "Voice System Deactivated"
Last edited by City 17; 10-05-2011 at 13:22.
آره مشخصه کی داره بهونه می گیرههمه اینا بهونس
هیچی جای یه شخصیت صداگذاری شده رو نمیگیره
جالبه همین شخصیت که حرف نمی زنه با این وجود خیلی محبوبیه و بازیش هم از اون محبوب تر!
در کل از این مطالب بذارین خوبه تا بهترین بازی امسال تا به الان تاپیکش پر بار تر و فنی تر باشه
دوستان این مرحله عجیب غریب هر کاری میکنم اون روبات نارنجی نمیتونم بگیرم
![]()
باید از این ژله نارنجیها تو مسیرش درست کنی .حالا یه پورتال رو کف زمین درست زیر رباطه یکی هم پشت سرت که بخوای دورخیز کنی و سرعت بگیری
محتوای مخفی: پایان بخش پنجم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)