نه مشکلی نداره من الان دارم استفاده میکنم دیگه
خودش که ماله همین اصفهانه اما گوشی هارو از دبی میاره
نه مشکلی نداره من الان دارم استفاده میکنم دیگه
خودش که ماله همین اصفهانه اما گوشی هارو از دبی میاره
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سلام منم اين گوشي رو مي خوام ولي متاسفانه نتونستم بهتون پيام بدم.
نه همون xt720 من فعلا" تو کار دوربینم
دیدم اینجایی گفتم اینجا بگم![]()
هادی جان وقت کردی چند تا عکس با کیفیت که با Defy گرفتی بزار حال کنیم .
( پیگیر این فارسی سازم باش ببینیم نصب میشه یا نه)
دوستان کسی میدونه قیمت MOTOROLA Defy توی این 3 تا شهر و شهرهای اطرافشون چنده؟ تبریز - ارومیه - سنندج ؟؟؟
من اینجا از هر کی میپرسم اصلا اسمشم تا حالا نشنیدن!!!خواهشا اگه کسی قیمت داره اطلاع بده. ممنون میشم
![]()
سلام
اگه تا بعد از عید صبر کنم احتمالش هست قیمت این گوشی به 400 تومن برسه؟؟؟
اونایی که گرفتن ،تونستن فارسی روش را بندازن یا نه ؟؟؟واسه اس ام اس و وب و ...
هادی جان اون عکسی که از flipout گذاشتی؛ چنده؟
بدرد میخوره؟
فارسی defy رو هم حتما بی زحمت تست کن
دوستان من که گفتم قیمت گوشی 425-430 هست و هر کس خواست سفارش بده براش پیغام خصوصی بده با پست براتون ارسال میشه / اگر هم که آشنایی فامیلی اصفهان دارین به اون میدم که بهتون برسونه که خیالتون راحت راحت باشهسلام
اگه تا بعد از عید صبر کنم احتمالش هست قیمت این گوشی به 400 تومن برسه؟؟؟
تا عید هم فکر نکنم افت کنه / البته شاید گوشی شاپ 10-20 تومان قیمتش رو کم کنه .اما بازهم به این قیمتی که من سراغ دارم نمیرسه
من خودم تو اصفهان قبل اینکه گوشی رو بخرم از هر کی میپرسیدم نمیدونستن چی هست . یکیشون هم که میدونست همچین گوشیی وجود داره . اسمشو اشتباه میگفت: دیفیری
فلیپ اوت هم گوشی جمع و جور و خوبیه . سی پی یو خوبی داره ولی ال سی دیش یه مقدار ضعیفه مثل اچ تی سی ویلدفایر . اما کیبوردش فارسی هم حک شده و از این لحاظ خیلی خوبه و قیمتش هم که 330-340 هست .هادی جان اون عکسی که از flipout گذاشتی؛ چنده؟
بدرد میخوره؟
فارسی defy رو هم حتما بی زحمت تست کن
4تا قاب رنگی تو پکش هست و .. . گوشی خاصیه
برای فارسی سازی هم یکی از دوستان تو پستهای قبلی نوشته که با فارسی ساز x10 دیفای رو فارسی کرده
من هنوز هیچکدوم از گوشیهام رو فارسی ساز برای اینترنت نکردم چون نیازی نداشتم . اما برای اس ام اس هر سه تا گوشی فارسی هستن
کلا" در مورد فارسی سازی نگرانی وجود نداره / از همون که خریدم گفت میخوای برات فارسی سازی و روت و جی پی اس و برنامه وبازی و همه کارهاش رو بکنم 50 تومان !! گفتم نه . خودم انجام میدم 50 هم میزارم جیبم
Last edited by fire159; 16-02-2011 at 09:16.
دوست عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه ممكنه آدرست رو براي من ايميل كنيد تا بنده براي خريد اين گوشي خدمت برسم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)