با سلام
من گوشی sony ericsson xperia x10 mini دارم و یه مشکل برام پیش امده
رام MiniCM7-2.2.0 را نصب کردم ولی گوشیم تا نوشته اولیه sony ericsson بالا میاد و در همان حالت میمونه (در کل بالا نمیاد)
لطفا راهنماییم کنید
با سلام
من گوشی sony ericsson xperia x10 mini دارم و یه مشکل برام پیش امده
رام MiniCM7-2.2.0 را نصب کردم ولی گوشیم تا نوشته اولیه sony ericsson بالا میاد و در همان حالت میمونه (در کل بالا نمیاد)
لطفا راهنماییم کنید
خواهش می کنم برای این مشکل من جوابی بدید ... من گوشی Galaxy Ace دارم و نیاز شدیدی به نصب mx player دارم ... خود نرم افزار نصب میشه ولی کدک نصب نمیشه و این اخطار رو میده : Application not installed
چه کار کنم ؟
سلام دوستان. نرم افزار smart app protector براي لاك كردن نرم افزارهاي آندرويد استفاده ميشه.
اين برنامه رو نصب كردم. كارم ميكنه. فقط راه نفوذ هنوز داره!
مثلا قسمت مسج ها قفل ميشه و براي ورود بهش رمز ميخواد. اما مسج هاي هرشخص از توي قسمت كانتكت گوشي هنوز قابل دسترسيه !
اينو چيكار ميشه كرد؟
كسي راه حلي براش داره؟
نرم افزار خاصي هست كه اينطوري نشه دورش زد؟
سلام؛ اگه دارید با خود گوشی دانلود و نصب میکنید، شاید کامل دانلود نشده باشه. حجمش را با آنچه که در سایت دانلود نوشته مقایسه کنید.
من Comodo mobile security دارم که یکی از قابلیتهاش همین قفل کردن تماسها یا پیامکهای شخصیه؛ ولی خودم تا حالا ازش استفاده نکردم. تواناییهای دیگه هم داره.
من rmaps رو دارم نقشه هاشم دانلود کردم منتها وقتی اجرا میکنم هیچ نقشه ای دیده نمیشه نمیدونم چیکار کنم
سلام دوستان.
اگه امکانش هستیه برنامه خوب آواکس واسه x10 بزارید . یکی دارم هر لحظه ارتباط قطع میشه
من یه سئوال خیلی ساده دارم دلم خوشه گوشی آندروییدی خریم این همه تعریف این نرم افزار می کردن برام!
توی سیستم عامل سیمبین فایل سیس رو می ریختیم داخل مموری اجرا می کردیم نصب می شد اما الان من گوشی رو وصل کردم مموری رو شناخت و فایل دانلود شده آندروییید رو کپی کردم داخل ممور یالان هر کاری می کنم از طریق گوشی نصبش کنم نمی شه یعنی منیجری نیست تا فایل نصب رو پیدا کنم و اجرا کنم واقعا گیج شدم
نرم افزارم 2.3 هست و گوشی
آرک اس لطفا راهنمایی کنید
-------------------------
اینجور که فهمیدم اولین قدم نصب برنامه منیجر قوی رو گوشی هست که البته اینکه خودش به صورت پیشفرض نداره یه عیب بزرگ هست!
حالا یک روش دریافت فایل منیجر از طریق بلوتوس هست چند تاروش ساده دیگه می شه بگید!؟
Last edited by Ali-ss; 25-07-2012 at 08:44.
سلام
آندروید، قحطی نداره. تا دلت بخواد فایل منیجر هست. یا از برنامه بازار که ایرانیه یا از SlideMe که روی گوشیهای سونی هست، یه فایل منیجر دانلود و نصب کنید.
بعد هرچی را خواستید به هرجا خواستید جابجا کنید. Astro خوبه. یکی هم هست بنام Bluetooth File Transfer که هم برای بلوتوث کردن خوبه، هم تاحدی فایل منیجره.
یه مشکلی داشتم با گوگل مپ تو آندرویید Live Walkman 2.3.4 که وقتی واردش میشی یه ده ثانیه ای لودینگ میده آخرشم ارور میده
Network failure خیلی تو اینترنت یه همچین مشکلی هست ولی راه حلی نیست
![]()
![]()
Last edited by salargt; 01-08-2012 at 07:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)