بله همون جi هوگو استرنج
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
[/COLOR]کت ومن ردیم کد x box نداره
بله همون جi هوگو استرنج
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
[/COLOR]کت ومن ردیم کد x box نداره
Last edited by Rc man; 25-10-2011 at 15:35.
دوستان تو رو خدا این چند صفحه رو بخونید تا ببینید چند بار پرسیده شده برای PC کی میاد ؟
برای PC در تاریخ 8 نوامبر یعنی حدود 12 الی 13 روز دیگه میاد.
Minimum System Requirements
- CPU: Dual-Core CPU 2.4 Ghz
- RAM: 2GB
- Graphics Card: NVIDIA 8800 or ATI 3800 with 512MB of VRAM
- Sound: Microsoft Windows XP/Vista or 7 compatible sound card (100% DirectX 9.0c-compatible)
- DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
- Hard Drive: 17.5GB free disk space
Recommended System Requirements
- CPU: Dual-Core CPU 2.5 GHz
- RAM: 4GB
- Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 460 or ATI Radeon HD 6850 with 768MB+ of VRAM (DirectX 11 compatible)
- Sound: Microsoft Windows XP/Vista or 7 compatible sound card (100% DirectX 9.0c-compatible)
- DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
- Hard Drive: 17.5 GB free disk space
- IGN
کسی نیست؟؟؟؟
دوستان من آخرای بازی جایی که دوباره وارد wonder tower میشیم که دکتر strange رو بیابیم بعد ایمکه یه عالمه tyger guard میریزن رو سرت بعد اون گیر کردم نمیدونم باید از کجا برم
درست بعد اونجا که دکتر از طریق یه lcd بزرگ باهاتون حرف میزنه
میشه کمک کنین؟
مرسی
این بازی کیفیتش خوبه؟من ایکس باکس دارم...تحلیل می کنین این بازیو...ایا ارزش داره؟
یکی از بهترینای تاریخه پسر ،حتما ارزش داره!
چون بازیش نکردم نمیتونم تحلیل کنم
سلام به همگی
امیدوارم که هرجا هستید شاد و سلامت باشید
دوستان عزیز من تو این بازی یه جا گیر کردم ... که عکس ش رو در لینک زیر می تونید ببینید .....
ممنون میشم کمکم کنید !
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده کیفیت عکس ها پایینه
شما اگه برای بار دوم اونجا میرسید باید بعد از از بین بردن دشمنا اسانسور رو -- کنید و با اون بالا بریدکسی نیست؟؟؟؟
ولی اگه بار اولیتون هستش درست پایین یعنی طبقه همکف روبروی جایی که اومدید یه در هستش از اونجا باید برید
اگه باز ندونستید بگید تا با عکس نشونتون بدم
اونجا وقتی در اسانسور باز میشه و ملت میریزن سرت بعد این که کشتیشون به اطراف نگاه کن یدونه میله مانندی هستش که دراز اونجا وصل شده به برج برید تا ته اون میله و برگردید به بالا نگاه کنید امکان پرتاب گیره بهتون میده که میرید بالادوستان من آخرای بازی جایی که دوباره وارد wonder tower میشیم که دکتر strange رو بیابیم بعد ایمکه یه عالمه tyger guard میریزن رو سرت بعد اون گیر کردم نمیدونم باید از کجا برم
درست بعد اونجا که دکتر از طریق یه lcd بزرگ باهاتون حرف میزنه
میشه کمک کنین؟
مرسی
امتیاز این بازی 10 هستش حتما ارزششو دارهاین بازی کیفیتش خوبه؟من ایکس باکس دارم...تحلیل می کنین این بازیو...ایا ارزش داره؟
پوریا جان همونطور که تو یاهو گفتم باید Line Launcher استفاده کنی اونجاسلام به همگی
امیدوارم که هرجا هستید شاد و سلامت باشید
دوستان عزیز من تو این بازی یه جا گیر کردم ... که عکس ش رو در لینک زیر می تونید ببینید .....
ممنون میشم کمکم کنید !
خب عزیز از کجا بیارمش .... ندارم که !پوریا جان همونطور که تو یاهو گفتم باید Line Launcher استفاده کنی اونجا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)