تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 83 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 830

نام تاپيک: کلوپ ASUS G73

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

jw ميخوام
    اين A1 احتمالا jh هست شايدم jw باشه
    تازشم اينا گارانتي نداره
    يعني گارانتيشونو ايران قبول نداره

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اگر میخواین الان بخرین سعی کنین یکیو پیدا کنین از آمریکا یا کانادا براتون بگیره چون قیمتها اینجا خیلی نجومیه . امروز که رفتم پایتخت msi gx660r رو که اونجا 1600 دلاره اینجا 3.5 میلیون میدادن تازه اونم با مانیتور اچ دی نه فول اچ دی!!! حالا شما حسابشو بکن این ایسوس قیمتش چطوریه

3. این کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگر میخواین الان بخرین سعی کنین یکیو پیدا کنین از آمریکا یا کانادا براتون بگیره چون قیمتها اینجا خیلی نجومیه . امروز که رفتم پایتخت msi gx660r رو که اونجا 1600 دلاره اینجا 3.5 میلیون میدادن تازه اونم با مانیتور اچ دی نه فول اچ دی!!! حالا شما حسابشو بکن این ایسوس قیمتش چطوریه

دقیقا".
    کل حرف من و پستهای من در رابطه با این لپ تاپ فقط بخاطر این بود که دوستانی که منتظرن اسوس تو ایران موجود بشه متوجه باشن که حدود قیمت چقدره.
    بازم شما بازتر دارید به قضیه نگاه میکنید و همین مثال ام اس ای که شما زحمتش رو کشیدید و قیمت گرفتید بیان کننده آینده اسوس میتونه باشه.

الان 6 عدد G73jh-A1 داره میرسه.
    از الان میشه پیش فروش کرد با قیمتهای 3 میلیون به بالا و تازه به مغازه دارها و کسانی که تو کار خرید و فروش لپ تاپ هستن . حالا به چه قیمتی دست مصرف کننده برسه خدا میدونه.

اما این سری با گارانتی 2 ساله گلوبال دارن میان.
    الیته تو ایران بدرد نمیخوره اما تو کشورهای همسایه اعتبار داره.

5. این کاربر از farzad4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    !Heimuro!

پيش فرض

توصیه:ارزش نداره دوبرابر پول اصلیش براش پول بدین و سعی کنید یه آشنا پیدا کنید که براتون بیارن در غیر این صورت نخرید

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اما این سری با گارانتی 2 ساله گلوبال دارن میان.
    الیته تو ایران بدرد نمیخوره اما تو کشورهای همسایه اعتبار داره.
    من سايت asus رو كه مطالعه كردم نوشته بود گارانتي ها منطقه اي هست و فقط در اون منطقه اعتبار داره
    مثلا خاور ميانه يه منطقه
    آمريكا شمالي يه منطقه
    و ....
    فكر نكنم گارانتي يه منطقه ديگه رو اينجاها قبول كنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من سايت asus رو كه مطالعه كردم نوشته بود گارانتي ها منطقه اي هست و فقط در اون منطقه اعتبار داره
    مثلا خاور ميانه يه منطقه
    آمريكا شمالي يه منطقه
    و ....
    فكر نكنم گارانتي يه منطقه ديگه رو اينجاها قبول كنن
    در مورد اینکه کشورهای دیگه این گارانتی گلوبال رو قبول کنن . مطمئنا اگر نمایندگی رسمی اسوس در یک کشور وجود داشته باشه حتما قبول میکنن . دقیقا قید شده 2 سال گارانتی گلوبال.

2 تا سایت هم قید میکنم که خودتون ببینید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Industry Leading Customer Warranty

ASUS' complementary notebook care package offer a level of coverage that would add hundreds of dollars to the price of competing laptops.
    * Industry Leading Warranty: ASUS 360 -- 2 Year Global Warranty (estimated $200 value, FREE)
    * 30-Day flawless display guaranty: If you discover one defective bright dot within 30 days of purchase, ASUS will replace the panel at no cost.
    * Two way free shipping
    * 24/7 tech support
    You have extra protection when they happen to your ASUS notebook purchased in the US or Canada. ASUS will fix it or replace it for you at no charge during the first year after purchase in the event of damage from accidental spills, drops, electrical surges, or fire.

* Warranty covering accidental drops, spills, power surges, and fire damage
    * Target 3 business day turnaround time for repair / replacement; not including receiving and shipping time
    * One-way shipping (from ASUS to the user) at no additional cost
    * 24 hour toll-free phone support
    * One incident covered per notebook

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Warranty: 2 year ASUS 360 global warranty and 1 year Accidental Damage Warranty with 30-day Flawless Display Guarantee

ASUS 360** -- 2 Year Global Warranty

ASUS complimentary notebook care package.

ASUS 360 offers a level of coverage that would add hundreds of dollars to the price of competing laptops:

Two year global warranty

Thirty days flawless display guarantee

Two way free standard shipping

24/7 tech support

ASUS ADW** -- 1 Year Accidental Damage Warranty**

Accidents happen. But when they happen to your ASUS notebook purchased in the US or Canada, you have extra protection. Whether your notebook is damaged by accidental spills, drops, electrical surges, or fire, ASUS will fix it or replace it for you during the first year after purchase.**

Warranty covering accidental drops, spills, power surges, and fire damage

One-way shipping (from ASUS to the user) at no additional cost

24 hour toll-free phone support

One incident covered per notebook

What's in the Box

ROG G73Jh-A1
    Deluxe Republic of Gamers Backpack
    Deluxe ROG Laser Gaming Mouse (3200DPI, adjustable DPI)
    AC Adapter
    8 cell Battery Pack
    Warranty Information Card

اینایی که این سری دارن میان دقیقا با این شرایط گارانتی که در بالا قید شده خریداری شدن.
    Last edited by farzad4; 19-11-2010 at 14:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

jw ميخوام
    اين A1 احتمالا jh هست شايدم jw باشه
    تازشم اينا گارانتي نداره
    يعني گارانتيشونو ايران قبول نداره

یک خبر بد برای شما دارم.

دیشب از امریکا کسی که داره لب تاپها رو میاره با من تماس گرفت .
    این شخص خودش یکی از فروشندگان انلاین در امریکا و کانادا هستش.
    البته ریسلر اصلی اسوس نیست اما فروش قطعات کامپیوتری و لوازم برقی کارشون هست.

من در مورد jw ازش پرسیدم و گفتم الان چندتا از دوستان دنبال این مدل هستن و اگر میتونی از این مدل هم بیار.

گفت این مدل ریسکش بالاست.
    میگه تعداد برگشتی های jw بیشتر از jh بوده و این فقط مربوط به گرمای بیشتر کارت گرافیکشه.
    میگه حدود 10-15 درجه تفاوت حرارتی داره و مشکلات درایوری زیادی ازش دیده شده و باطری رو می بلعه و میشه گفت کار کردن با باطری تقریبا امکان پذیر نیست و تو گیم بیشتر از نیم ساعت دوام نمیاره.

و میگفت چون داره میاره ایران اگر مشکل پیدا کنه دردسر میشه .
    اما jh بیشترین اصلاحات رو داشته و الان شسته رفته شده.
    و اینکه انویدیا داره مدلهای سری 400 رو عوض میکنه و شرکتهای اصلی مثل اسوس و دیگر برندهای سازنده دیگه از مدلهای بالای سری 400 خرید نمیکنن و منتظرن سری جدید که خود انویدیا گفته خنک تر هستن و مصرف کمتری دارن عرضه بشه.
    این مسئله فقط مربوط به لپ تاپ نیست و کارتهای دسکتاپ هم شامل تغییر به سری جدید میشن.
    این مورد رو منم تو جیتکس و خبرهای شرکتها بود از زبان مسئول انویدیا شنیدم که نسل بعدی کارتهای انویدیا اوایل سال 2011 پخش میشه. و علت تعویض نسل و زمان خیلی کم نسل 400 رو همین حرارت و مصرف بسیار بالا قید کرد.

من توصیه میکنم شما هم صبر کنید نسل جدید رو بگیرید.
    درسته گرما تو g73 خیلی خوب کنترل شده اما من 8 ماهه دارم با این لپ تاپ کار میکنم. اگر واقعا بخواهید با این گیم بازی کنید پشت دستگاه تا فاصله 30-40 سانتی نمیتونید هیچ چیزی بزارید.حرارت واقعا بالا هستش.
    دیگه چه برسه به اینکه سری انویدیا بیاد روش که 10 درجه حرارتم بالاتر بره.
    این مسئله مطمئنا رو عمر دستگاه تاثیر میزاره.

اگرم کارت انویدیا رو فقط به خاطر 3d میخواهید انتخاب کنید . به نظر من کمی زوده. تا کمتر از 1 سال مانیتورهای 3d کاملا عادی و عرف میشن و این خیلی بهتر از بازی با عینک هستش. و تازه قیمت خرید عینکهای انویدیا که حدودا 270 دلار قیمتشه هم به کنار.من با این عینکها کار کردم. به یک ساعت نرسیده چنان سر گیجه و حال تهوع و سر درد بهتون دست میده که دیگه جرات نمیکنی دوباره با عینک بازی کنید.

نسل جدید ATI (سری 6000) هم که متاسفانه ضعیفتر از نسل قبلی (سری 5000) تولید شده. و همین 5870 فعلا قراره سرگروه بمونه.
    البته نسل جدید انویدیا هم دقیقا قراره همین سیاست رو پیش بگیره و با کم کردن قدرت بیشتر رو بهینه کردن مصرف کمتر و تولید حرارت کمتر داره کار میشه .

10. این کاربر از farzad4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

اقا farzad قیمت g73a1 تو دبی چنده؟ من اشنا دارم اونجا که برام بفرسته.
    ولی تو خرید لبتاپ وارد نیست به نظرت بهش میندازن خودشم ساکن دبی هست
    Last edited by farhad200; 19-11-2010 at 15:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اقا farzad قیمت g73a1 تو دبی چنده؟ من اشنا دارم اونجا که برام بفرسته.
    ولی تو خرید لبتاپ وارد نیست به نظرت بهش میندازن خودشم ساکن دبی هست

دوست عزیز
    تا جایی که من میدونم اسوس بطور رسمی تو دبی وارد نشده.
    دقیقا مثل ایران هر جا هم که موجود داشته باشه مثل همین هایی که تا حالا تو ایران اومده تک و توک و بطور دستی و مسافری وارد شده نه بصورت تجاری و عمده.
    من تو جیتکس از خیلی جاها پرسیدم اما هیج جا نداشتن.
    اما یکی دوتا سایت فروش انلاین تو دبی یکی از دوستان نشونم داد که بصورت مناقصه فروش دارن.
    که اتفاقا یک عدد از این لب تاپم داشتن.
    اما قیمت پایه و تبدیلش به پول ما میشد 2500000 تومان. که در اخر به قیمت 2800000 تومان فروخته شد.
    الان هرجا تو دبی هم پیدا کنید زیر 2500000 تومان گیر نمیارید و گارانتی خود اسوس دبی هم نیست.

دقیقا مثل همین سری هایی میشه که دوستان من تا حالا اوردن.
    یک نکته مهم دیگه اینه که شما وقتی یک جنسی از دبی بیارید گمرک حساسیت بیشتری نشون میده و گیر و دار بیشتری داره نسبت به سایر کشورها.

بهترین کار اینه که دوست شما یه تحقیق بکنه و به شما اعلام کنه از کجا میتونه تهیه کنه و به چه قیمتی و شرایط گارانتی رو بپرسه و ببینه رو جعبه و صفحه کلید عبارات و حروف عربی چاپ شده یا نه؟
    اگر رو جعبه عربی نوشته شده باشه و یا کیبورد عربی هم داشته باشه میتونید روش حساب کنید.
    اما اگر بخواد مثل همینایی که دوستان من میارن و از امریکا و کانادا تک و توک وارد شده باشه باید حتما از لحاظ پیکسل سوخته و ضربه و عدم باز شدن دستگاه و سریال و غیره چک بشه که یکم خرید پیچیده تری میشه.
    اگر اینا رو بتونه برای شما تحقیق کنه بهتر میتونید تصمیم گیری بفرمایید.

اما شما که آشنایی در دبی دارید اگر ایشان کردیت کارت بین المللی داشته باشه میتونه از سایتهای امریکایی خرید کنه و خود اونها میفرستن دبی.
    اما چند نکته رو در نظر داشته باشید:
    1- حدود 270 الی 320 دلار بابت هزینه پستی به قیمت خریدتون اضافه میشه.
    2-حدود 5 درصد بایت عوارض تو دبی ازتون گمرک میگیره.
    3-ریسک اینکه از دبی بیاد ایران و تو فرودگاه ازتون گمرک گرفته بشه رو هم حدود 80-100 در نظر بگیرید.
    4- که به نظر من از همه مهمتره اینه که اگر یک درصد مشکل داشته باشه ریسک بالایی برای شما میشه و این ریسک بخاطر حمل توسط پست و احتمال ضریه دیدگی توسط پست بیشتر میشه. و اگر خدای نکرده به این مشکل برخورد کنید دیگه نمیدونید برید سراغ پست یا اون شرکتی که ازش خرید کردید و با توجه به عدم حضور شما در هر دو منطقه مبدا و مقصد تقریبا دستتون بجایی بند نیست.

وقتی تمام این موارد رو و هزینه ها رو در نظر بگیرید من باشم و راهی برای تهیه از امریکا و کانادا نداشته باشم ترجیح میدم 200-300 بیشتر هزینه کنم و اینجا بخرم و اینجوری حداقل میدونم دستگاه رو سالم خریدم.
    درسته گارانتی ایران نداره اما 90 درصد وقتی در موقع خرید تست بشه و سالم باشه اصولا کمتر به مشکل بعدی میخوره تا اینکه از پایه و شروع خرید بدون تست فرستاده بشه.

همین مشکلاتی که در بالا ذکر کردم تا حدودی تفاوت قیمت اینجا و امریکا رو میتونه توجیح کنه. البته تا زمانی که بطور تجاری و عمده وارد بشه که اونم حداقل تا 6 ماه دیگه روش نمیشه حساب کرد. و سیاستهای تجار وارد کننده اجازه ورود این مدل رو فعلا نمیده و اگرم بیارن مطمئن باشید همین حدود قیمتها تموم میشه. حالا 100-200 کمتر و بیشتر.
    مثل همین ام اس ای که دوستمون قیمت گرفتن.

اگر واقعا کسی قصد تهیه این مدل رو داره و میتونه بودجه اون رو هم تامین کنه داره به امید واهی صبر میکنه و در اخر بعد از اینکه 2 تا مدل بالاتر تولید شد و در اون موقع تو ایران موجود شد میره همین پول رو میده و اینجا میخره.

من شخصا تا موقعی یک وسیله برام اهمیت داره و نظرم رو جلب میکنه که در رده 1 و تاپها باشه. وقتی بخواد مدلهای بالاتری باشه خوب میرم اون رو تهیه میکنم.

الانم واقعا اگر کسی فقط این مدل رو میخواد باید از همین موجودی های ایران تهیه کنه. چون با گذشت زمان نهایت میتونه 200000 تومان صرفه جویی کنه که تا اون موقع 4 تا مدل بهترشم اومده و بازم همین آش و کاسه سر جاشه.

پارسال دقیقا 20 روز مونده به ژانویه من این مدل رو سفارش دادم و پیش فروش بود تو امریکا.اگر میخواستم منتظر باشم هنوزم بعد از یکسال موجود نشده تو ایران. درسته که من از امریکا و به قیمت واقعی خریدم اما اگر تو ایران موجود بود همینجا میگرفتم .

البته من هم قبول دارم که قیمتهای اینجا واقعا زور داره. اما تو کشور ما چی به قیمت جهانی و واقعیش عرضه میشه که این یکی باشه.
    مگه ماشین هایی که با این قیمتها ما میخریم واقعا قیمت واقعی و ارزششه؟
    پس در صورت نیاز و تامین بودجه مجبوریم زیر بار این قیمتها بریم.
    Last edited by farzad4; 19-11-2010 at 22:42.

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یک خبر بد برای شما دارم.

دیشب از امریکا کسی که داره لب تاپها رو میاره با من تماس گرفت .
    این شخص خودش یکی از فروشندگان انلاین در امریکا و کانادا هستش.
    البته ریسلر اصلی اسوس نیست اما فروش قطعات کامپیوتری و لوازم برقی کارشون هست.

من در مورد jw ازش پرسیدم و گفتم الان چندتا از دوستان دنبال این مدل هستن و اگر میتونی از این مدل هم بیار.

گفت این مدل ریسکش بالاست.
    میگه تعداد برگشتی های jw بیشتر از jh بوده و این فقط مربوط به گرمای بیشتر کارت گرافیکشه.
    میگه حدود 10-15 درجه تفاوت حرارتی داره و مشکلات درایوری زیادی ازش دیده شده و باطری رو می بلعه و میشه گفت کار کردن با باطری تقریبا امکان پذیر نیست و تو گیم بیشتر از نیم ساعت دوام نمیاره.

و میگفت چون داره میاره ایران اگر مشکل پیدا کنه دردسر میشه .
    اما jh بیشترین اصلاحات رو داشته و الان شسته رفته شده.
    و اینکه انویدیا داره مدلهای سری 400 رو عوض میکنه و شرکتهای اصلی مثل اسوس و دیگر برندهای سازنده دیگه از مدلهای بالای سری 400 خرید نمیکنن و منتظرن سری جدید که خود انویدیا گفته خنک تر هستن و مصرف کمتری دارن عرضه بشه.
    این مسئله فقط مربوط به لپ تاپ نیست و کارتهای دسکتاپ هم شامل تغییر به سری جدید میشن.
    این مورد رو منم تو جیتکس و خبرهای شرکتها بود از زبان مسئول انویدیا شنیدم که نسل بعدی کارتهای انویدیا اوایل سال 2011 پخش میشه. و علت تعویض نسل و زمان خیلی کم نسل 400 رو همین حرارت و مصرف بسیار بالا قید کرد.

من توصیه میکنم شما هم صبر کنید نسل جدید رو بگیرید.
    درسته گرما تو g73 خیلی خوب کنترل شده اما من 8 ماهه دارم با این لپ تاپ کار میکنم. اگر واقعا بخواهید با این گیم بازی کنید پشت دستگاه تا فاصله 30-40 سانتی نمیتونید هیچ چیزی بزارید.حرارت واقعا بالا هستش.
    دیگه چه برسه به اینکه سری انویدیا بیاد روش که 10 درجه حرارتم بالاتر بره.
    این مسئله مطمئنا رو عمر دستگاه تاثیر میزاره.

اگرم کارت انویدیا رو فقط به خاطر 3d میخواهید انتخاب کنید . به نظر من کمی زوده. تا کمتر از 1 سال مانیتورهای 3d کاملا عادی و عرف میشن و این خیلی بهتر از بازی با عینک هستش. و تازه قیمت خرید عینکهای انویدیا که حدودا 270 دلار قیمتشه هم به کنار.من با این عینکها کار کردم. به یک ساعت نرسیده چنان سر گیجه و حال تهوع و سر درد بهتون دست میده که دیگه جرات نمیکنی دوباره با عینک بازی کنید.

نسل جدید ATI (سری 6000) هم که متاسفانه ضعیفتر از نسل قبلی (سری 5000) تولید شده. و همین 5870 فعلا قراره سرگروه بمونه.
    البته نسل جدید انویدیا هم دقیقا قراره همین سیاست رو پیش بگیره و با کم کردن قدرت بیشتر رو بهینه کردن مصرف کمتر و تولید حرارت کمتر داره کار میشه .
    سعی کنید منبع یدا کنید که این مذل اینجوری شده
    شاید اون طرف برای فروش محصولاتش این حرفارو میزنه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •