کیان (سردار ایرانی)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونجایی که مختار گفت «این مردم فقط بلدند اشک بریزند و دعا کنند» من خیلی حال کردم![]()
کیان (سردار ایرانی)
اونجایی که مختار گفت «این مردم فقط بلدند اشک بریزند و دعا کنند» من خیلی حال کردم![]()
Last edited by s_paliz; 05-11-2010 at 15:39.
ممنون از لینک، ولی گویا در این مطلب ویکیپدیا از هیچ منبعی استفاده نشده. منبع بهتری سراغ ندارید؟
خواهش میکنم. اینجا هم یه چیزایی نوشته...
عجب سریال جذابی.... آدم گذر زمان رو احساس نمیکنه...
الان همگی دستتون رو به طرف سلحشور بگیرید و بهش بخندید با اون افتضاح تاریخیش.![]()
با سلام
من قبلا با همه بحث داشتم که یه جاهایی از فیلم مختارنامه با تاریخ جور در نمیاد ولی الان که با دقت بیشتر دنباله ی ماجرا رو گرفتم دیدم حق با اون طرفهام بوده و روایت مختارنامه به علت کثرت روایت معتبر صحیحتر است پس همه ی حرفهای قبلیم رو اصلاح میکنم و از همه پوزش میطلبم.
امید اینکه این مجموعه ها باعث رسیدن همه به حق و روشنی بیشتر همگان گردد.
یا علی
کاملا تائید میشه!عجب سریال جذابی.... آدم گذر زمان رو احساس نمیکنه...
امروز به دعوت دوستم، رفتیم ملک سلمان رو دیدیم.... نمیخواهم بیخودی از مختارنامه تعریف کنم یا ملک سلیمان رو بکوبم (ضمن اینکه مقایسه سریال و فیلم سینمایی به هیچ وجه صحیح نیست) اما فقط اینو میگم که من تو سینما یا داشتم چرت میزدم، یا گوشامو سفت چسبیده بودم یا داشتم همراه ملت میخندیدم!! ضمن اینکه تو کل فیلم از بی حوصلگی احساس میکردم که زمان نمیگزره!!
خدا میرباقری رو از سینما و تلویزیون این مملکت نگیره... (آمین)
موو لای درز سریال نمیره
بابام چون از اتفاقات اون زمان مطلع هست، پیشپیش میگفت و میدیدم که دقیقا همون اتفاق در سریال میوفته.
این تیکه از دیالوگ در قسمت اول موقعی که مختار در گندمزار بود واقعا زیبا بود.
مختار : الحمدلله . ساقه ساقه گندمزارت به دخترکان دم بخت می ماند ابوسلیم . ببین چه می لولند و می رقصند و دلبری می کنند؟ دستت درست. الحق که با این دسترنج طلا را حقیرکرده ای
ذربی : خدایا به شکرانه نعمتت و به حرمت دانه ای که پاشیدیم، مشتی برای پرنده ، مشتی برای چرنده، مشتی برای خزنده ، مشتی برای خوشه چین و رونده ،به نیت اقبال و طبع بلند، زهر جان حسود و بخیل و ... و دغل، به کوری چشم شور تا نفخه صور ، به چشمداشت زراعتی بی خار و غش ، به وعده نانی پاک و بی غل و غش، به حق نان و نمک ، به حق خمس و زکاتی که حق الناس است جهت اطعام مستحق و مستمند ، بیفزا به برکت این خوشه های زرد
Last edited by s_paliz; 05-11-2010 at 23:21.
میرباقری کار سینمایی نداره؟
صفحه IMDBش رو ببینید:
آخه یکی نیست بگه آقای میرباقری چرا مارو از خودت محروم میکنی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا اینقدر کمکار.. یه کار سینمایی نداره (بغیر از مسافر ری که در سینما هم اکران شد.)
واقعا آدم تاسف میخوره که چرا آدمی که سریالش آدم رو میخکوب میکنه، اینقدر کم کاره.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
من شنیدم میشه از سایت مختارنامه سریال رو دانلود کرد!! میشه واقعا؟ من دیدم انگار نمیشه!
Last edited by s_paliz; 05-11-2010 at 23:28.
به نظرم این شاهزاده کیان یک شخصیت خیالی هست.
من که هیچ منبعی در موردش پیدا نکردم. اون لینک ویکیپدیا که کلا فاقد منبع هست و فکر کنم که یه جوری داره سرنوشت کیان رابر اساس فیلمنامه مختار نامه روایت می کنه و اون سایت دوم هم در مورد کیش کیسانیه هست و من که خوندم اصلا ربطشو به کیان نفهمیدم و اونجا هم اصلا صحبتی از کیان نشده.
اگه کسی منبع معتبری داره و خودش قبلا اونو خونده ، بگه خیلی خوبه.
میر باقری حداقل دو کار سینمایی داره : 1- آدم برفی
2- ساحره
Last edited by bida; 05-11-2010 at 23:29.
بار دومی بود که امشب فیلم رو دیدم
تا جایی هم که یادمه این فیلم ممنوع الپخش بود!!
اسمشو عوض کردن اجازه ی پخش صادر شد؟ یا علت دیگری؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)