آقا محسن این مودم رایگان فقط واسه کساییه که تازه میخوان مشترک مخابرات بشنا
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
آقا محسن این مودم رایگان فقط واسه کساییه که تازه میخوان مشترک مخابرات بشنا
من نفهمیدم دوستان... الان دقیقا من اگه ثبت نام کنم و یک ماه مهمون اینا باشم فقط هزینه یک ماهمو میگیرن با 7 تومن هزینه انصراف؟ دیگه مودم مال خودمه؟
عامو از پشتیبانی بپرس همه اینارو قشنگ میگه بهت
والا منم اطلاعی ندارم![]()
Last edited by aliahmadi22; 27-07-2014 at 23:24.
کاکو... خوب یه چیز خیلی مهم.. مطمعن باشم شب هم سرعت اسمی رو بهم میدن؟ تایم رایگانش ساعت چند تا چنده... هر چی زنگ میزنم به 20 20 که نامردا فقط اهنگ پخش میکنه بعد 20 دقیقه قطعش میکنه! پشتیبانی شتری دارن
والا واسه من که اینطوره کاکو ، یعنی همیشه سرعتم ثابته کم و زیاد نمیشه اصلا ، همیشه روی سرعت اسمیم ثابته
من که هر موقع زنگ میزنم خیلی خوب جواب میدنداخلی چند رو میگیری بعد از 2020؟
امیر فکر نکنم مودمو واسه یک ماه بهت بدن
یک سال دستت امانته اگر یکسالتو رفتی مال خودت میشه وگرنه باید بهشون بدی
یعنی شیر تو شیر دیگه!!!!
به پشتیبانی تماس گرفتم یارو میگه تضمینی نمیدیم شبها سرعت اسمی باشه و قابل شکایت و پیگیری هم نیست.... یعنی به خراب شده ای نیست درست سرویس بده؟
چرا اینهمه مصرف منو زیاد میگره؟ایا به خاطر فیل ش ک ن هست؟
سلام من اینترنت مخابرات فارس بیست نت دارم .از سال 91 از تعرفه 512 نامحدود استفاده میکنم ماهی هم 24 تومن میدم (الان توی لیست تعرفه ها بیست نت نیست ولی کاربران قدیمی هستن که استفاده میکنن و تعرفه نامحدود دارن) اوایل سرعت 130 تا بود بعد شد 60 تا بعد 30تا .الان 15 کیلوبایت برثانیه هستش.شبانه هم بین 60 تا 70 متغییر هست .7ماه پیش که سرعت دانلودم به 15 رسید با پشتیبانی تماس گرفتم گفت شما بــــــــــــــــــــــــ ــــــــــایـــــــــــــ ــــــــــــــد تعرفتونو عوض کنید در صورتی که طبق قوانین شرکت زیرساخت شرکت واگذارکننده اینترنت نباید مشتری و تحت فشار بذاره تا تعرفه رو عوض کنه.بنظرتون چیکار کنم ؟دستش نزنم یا تعرفمون عوض کنم؟به شرکت زیر ساخت شکایت مخابرات فارس کنم یا نه؟
Adsl log:
Update Counter : 5671
Modulation : ADSL2+
Annex Mode : Annex A/L
Line State : up
Lan Tx : 326226
Lan Rx : 217592
ADSL Tx : 38297
ADSL Rx : 50869
CRC Down : 0
CRC Up : 7162
FEC Down : 0
FEC Up : 20693
HEC Down : 60233
HEC Up : 0
SNR Up : 25.4
SNR Down : 9.8
Line Attenuation Up : 23.6
Line Attenuation Down : 39.6
Data Rate Up : 509
Data Rate Down : 9998
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by shahpasand1; 05-08-2014 at 11:43.
ببخشید سرعت دانلود روزانه و شبانه رایگان در سرویس 2 مگ حجمی چنده ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)