کرکش برای انلاین بازی کردم کی میاد؟
کرکش برای انلاین بازی کردم کی میاد؟
داریوش به زبان آرامی صحبت می کنه. چون نمی دونستن دقیقا اون زمان زبانشون چی بوده ، آرامی رو انتخاب کردن!
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
والا یکی از دوستان صفحه ی 20 ، این حدودا طرز آنلاین بازی کردن بازیو گفت ، ولی من که نتونستم بازی کنم ، شما یک گشتی بزن ، پیدا کردی آزمایش کن ، شاید تونستی!
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
منظورشون غریب بودباز می گن بازی چیش بده! اثر بدی که نداره!
![]()
باور کن نمی دونی که چقدر سخته آدم توی یه دنیا باشه ، و طوری باز کنه که هم خودش خیلی پیشرفت کنه و هم جلوی پیشرفت دیگران رو طوری بگیره که شما تانک داشته باشی و اونها rifleman
اون هم توی دنیایی که دیگران توی یه قاره دیگه هستن و زودتر از سال 1400- 1300 نمی تونی خیلی جنگهای مهمی باهاشون داشته باشی
حداقل سیوهات رو نمی دی ، یه آماری بده ما بازی رو یاد بگیریم
چند تا product city داشتی ؟ و توشون چه بناهایی ساخته بودی ؟
شهر commerce city چند تا داشتی؟ science city چی؟
شهری که افراد خاصت رو می ساخت چند لول پیشرفت کرده بود ؟ بناهای تو اون چیا هستن دقیق؟ tile های اطرافش رو چی ساختی؟
سیاست کشور داریت رو کدوم هاست؟
حالا کی گفت از سال 1300 به قبل من جنگیدم؟؟
شما تابحال با ناپلئون بودین؟ استراتژی هایه Science رو بلدین؟
نمی دونم تابحال بودین یا نه اما وقتی که به علم Musketeer ( یا یه همچین چیزی ) می رسین اصلا انگار بازی تموم میشه!! طوریه که اونا تیر کمون دارن شما تفنگ! با یک دونه از اونا میتونین 3 تا یونیت رو بکشین. همین وضعیت با Foreign Legion به وجود میاد. اصلا استراتژیه آدم موقعی که میخواد با آخرین درجه ی سختی بازی کنه عوض میشه! من خودم اول تمرکزم رو رویه اون میزارم حتی اوله بازی 1 Wonder درست و حسابی هم نساختم.
بعدشم از خوش شانسیه بنده بود که کناری هام همه حکومت هایی بودند که اوله بازی قدرت داشتند ( مثله یونان و روم و... ) اما به آخره بازی نکشیدن.( هرچند که اوله بازی در حده پایتختم رسیدن)
الان هم یک سری حکومت هایه کشف نشده هستند که از من قدرتمند ترن.( اون ور دنیا )
باشه چشم حتمی موقعی که رفتم تویه بازی بهت آمار میدم.( فقط اینو بدون من کلا 4 یا 5 تا بیشتر شهر ندارم بقیشون رو گرفتم.یعنی Create Proper زیاد دارم)
خوب مشکلم حل شدالان هم یک سری حکومت هایه کشف نشده هستند که از من قدرتمند ترن.( اون ور دنیا )![]()
سلام
الان دارم نصبش می کنم
اونجوری که پستاتون رو خوندم این بازی خیلی سخته.
من که نسخه های قبلیش رو بازی نکردم اما از سبک total war خیلی خوشم می یاد.
راستی برای شروع کدوم گروه در زمینه جنگ قوی ترن؟
آزتک ها - آمریکایی ها - آلمانی ها
من که با المانی ها بازی کردم , فکر کنم نسبت به بقیه برتری دارن .
البته نظر منه . . .
سلام
من که این قدر این بازی رو بازی کردم خسته شدم ...![]()
اگه کسی چند تا مد با حال براش معرفی کنه خیلی ممنون میشم![]()
Last edited by Saeid1212; 25-11-2010 at 19:52.
سلام دوستان
چجوری میشه انتخاب کرد که هر تمدن تو جغرافیای خودش باشه ؟
نقشه جهان هم انتخاب میکنم ولی یه بار َامریکا یه بار آفریقا یه بار هند میافته .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)