تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 103 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 1028

نام تاپيک: معرفی دانگل سیم کارت / EDGE مودم / برای استفاده از سرویس EDGE و GPRS ایرانسل و همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگه نامحدود براي داون لود ميخوادي اصلاً سراغ edge نريد. همون adsl بهتره
    سيستم edge فقط براي وب گردي خواندن خبر و ايميل و ... خوبه. ولي مطمئناً براي داوون لود مناسب نيست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگه نامحدود براي داون لود ميخوادي اصلاً سراغ edge نريد. همون adsl بهتره
    سيستم edge فقط براي وب گردي خواندن خبر و ايميل و ... خوبه. ولي مطمئناً براي داوون لود مناسب نيست
    برای دانلودهای حجیم خوب نیست برای دانلود تا 100 مگابایت برای من که راحت جواب میده بقیه هم میشه ولی وقت گیره.

3. این کاربر از worldm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دومینش که معتبر تر از دومین مجانی .tk هست باید از نزدیک با فروشنده ارتباط داشت تا فهمید چه چقدر اعتبار داره.
    قیمتش رو چند میگه هر چند چون Edge فعلا محدودیت 10 گیگ داره ارزش نداره 70 تومن پول دانگل داد با گوشی هم استفاده کنید 10 گیگ رو چیزیش نمیشه.
    تو کاتولوگش هم که همه چیز رو توضیح داده یکسال گارانتی هم میکنه میمون قیمتش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام ببخشید این بحث قدیمیو پیش می کشم جددا با نامحدود روزانه میشه تا ده گیگ استفاده داشت! اخه یارو با شبانه 2 گیگو رد کرد ایرانسل خرشو گرفت من با روزانه تا 3 گیگ استفاده داشتم بی مشکل

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان من رو چندتا گوشی و سیم تست کردم ایرانسل وصل شد ولی همراه اول نوچ بگذریم محدودیت ایرانسل چند گیگه؟ یارو نامحدوده شبانش 2 گیگو رد کرد ایرانسل خرشو گرفت!!! من با نامحمدوده روزانه 3 گیگ داشتم بی مشکل حال نامحدود که همیشه کشکه با نامحدوده روزانه ایرانسل چند گیگ میشه دانلود کرد؟ شما تا چند گیگ تا حالا استفاده کردین؟
    همراه اول مثل ایرانسل نیست. ایراسنل با هر شرکتی ست میشه چون بین المللی هست ولی ایراسنل خصوصیه.
    شما حتما باید جایی که اسم شرکت هست Mcinet رو قرار بدین!!
    ایرانسل روی هر کشوری و با هر شماره ای قابلیت اتصال رو داره ولی همراه %
    Last edited by Milad4171; 15-10-2010 at 19:33.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسی میتونه تنظیمات ایرانسلو برای اینترنت به صورت دستی بنویسه تا وارد کنم

داره خودمونی میشه samfisher7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بیا دادا
    Connection Name Irancell-GPRS
    Bearer GSM-GPRS/GPRS
    APN mtnirancell
    Home Page
    کد:
    WAP Proxy 10.131.26.138
    Port 9201
    Service CO-WSP
    HTTP Proxy 10.131.26.138
    Port 8080
    Service HTTP

یا به این لینک مراجعه کنید
    کد:
    Last edited by samfisher7; 17-10-2010 at 18:29.

8. این کاربر از samfisher7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال مهم داشتم
    توی نت که گشتم قیمتهای جور وا چوری پیدا کردم . از 100 تومن تا 65 تومن ...
    میخواستم بدونم این اختلاف قیمت در سرعت و پینگ تاثیری بسزایی داره یا نه ؟ اگه نداره این اختلاف برای چیه ؟
    یه سوال دیگه اینکه اگه یه روزی یه اپراتور عاقل اومد و 3G رو راه انداخت اون وقت این سرویس نیاز به آنتن های مجزایی داره ؟ یعنی برای مطقه ای که من توش زندگی میکنم و آنتن دهی خوبی نداره باید خیلی صبر کنم تا یه آنتن تری جی بزنن ؟ با بررسی این موارد آیا به صرفه هست که من صبر کنم تا 3G بیاد و یه دانگل بخرم ؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان یه سوال مهم داشتم
    توی نت که گشتم قیمتهای جور وا چوری پیدا کردم . از 100 تومن تا 65 تومن ...
    میخواستم بدونم این اختلاف قیمت در سرعت و پینگ تاثیری بسزایی داره یا نه ؟ اگه نداره این اختلاف برای چیه ؟
    یه سوال دیگه اینکه اگه یه روزی یه اپراتور عاقل اومد و 3G رو راه انداخت اون وقت این سرویس نیاز به آنتن های مجزایی داره ؟ یعنی برای مطقه ای که من توش زندگی میکنم و آنتن دهی خوبی نداره باید خیلی صبر کنم تا یه آنتن تری جی بزنن ؟ با بررسی این موارد آیا به صرفه هست که من صبر کنم تا 3G بیاد و یه دانگل بخرم ؟
    با اجازه

اون اختلاف قیمت بخاطر مارک هست. دقیقه مثل مارک های دیگه . مثلا یک ال سی دی 40 اینچ سامسونگ با یه 40 اینچ سونی 150 تومن تا 200 تومن اختلاف قیمت داره.
    خوب
    تو دنیای مارکهای چرند هم یکی از یکی سر تر میشه
    معمولا این اختلاف قیمت هم بخاطر مارکش هم هم بخاطر اینکه 3G ساپورت باشه یا نباشه.
    الان دانگل های 3G ساپورت هم اومده که قیمتش حدودا از 75 تومن شروع میشه تا 100 تومن و خوب کیفیتش با هم فرق داره.

واسه اینکه 3G بعد اومدنش چطوری ساپورت میشه راستش رو بخای منم نمیدونم.. ولی اینو میدونم که هر اپراتوری بخواد این سیستم رو بیاره باید BTS هاش به این سیستم مجهز باشه و چون ما ایرانیم وهمین EDGE هم خیلی جاها درست ساپورت نمیشه فکر کنم یه یک سالی بگذره تا هم جا رو پوشش بده!! ( البته با اومدن EDGE بعد از 2 سال هنوز هم خیلی جاها پوشش درست حسابی نداره)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فکر کنم فعلا بهترین راه خریدن همین مودمهاست البته مارکی که نسل سوم رو هم پشتیبانی میکنه ولی متاسفانه با یه قیمت بالاتر.من که تا حالا نصف دوره داشتم و 10 گیگ دانلود و وب گردی داشتم گوشیم دیگه داره داغون میشه.اگه میشه دوستان یه مارک خوب با پشتیبانی از نسل سوم و سایت خوب برای خرید اینترنتی یا فروشگاه معرفی کنند.منتظرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه truman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان چند تا سوال مهم دارم که فکر کنم کسی نپرسیده . کسانی که اطلاع دارن خواهشا به ترتیب جواب بدن

1 : بچه ها دیدید که می گن با موبایل زیاد صحبت نکنید که ضرر داره ؟ خب این سیستم هم یه جوری موبایل هستش . وقتی سه ساعت به اینترنت وصل باشید خب قطعا خیلی می تونه ضرر داشته باشه . درسته یا نه ؟

2 : اگر مودم 3g دار بخریم ، همین سیم کارت های نسل دوم هم ساپورت می کنه دیگه ؟ یا فقط برای نسل سوم هستش ؟

3 : یه سایت ایرانی معرفی کنید برای خرید مودم نسل سوم .

ممنون از همه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •