تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 51 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 507

نام تاپيک: هـک PS3 به کمک PS Jailbreak

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

اجرای بازی ها ربطی به دانگل نداره دوستان عزیز .

به Backup manager ربط داره . ( که تنها یک Soft ware هستش . )

God of war III روی Version 1 این نرم افزار اجرا می شه ولی روی 2 اش نه .

Version 1 نیاز به Blue ray اصل داره و بازی ها روی Hard internal نصب نمی شه . ( بعضی هاش )

Version 2 هم نصف بازی رو اجرا نمی کنه ولی خوبیش اینه Blue ray اصل نمی خواد .

پس دوستانی که می گن God of war III رو روی PS3 اجرا می کنن باید بگن Version 1 این نرم افزار هستش که مشکلاتش خیلی بیشتر از Version 2 هستش .

در مورد دانگل هم هر دفعه که می خوای روشن کنی باید PS3 رو از برق بکشی و . . .

کسانی که PS jail breaker اصل دارند هم گزارش دادند که بازی های زیر اجرا نمی شه :

God of war III
    God of war C
    Red dead redemption
    Resistance 1

و ...

به زودی روش اجرای بازی های PSN رو می ذارم ...

2. 6 کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

خب البته یکی از نکات مثبت این دانگل اینه که قابلیت آپدیت شدن را داره و اگر در آینده بازیهایی عرضه بشن که نیاز به فریمور 3.42 یا 3.50 داشته باشه میشه با آپدیت دانگل حتی اون بازیها رو هم اجرا کرد! ( البته این چیزیه که سازندگان این دانگل چند بار گفتن )
    اون وقت مگه سونی هم بیکار میشینه نگاه میکنه که چطوری از این طرف آپیدت بده و بعد دوباره با این دانگل -- بشه! مگر اینکه همین دانگل کار خودش باشه!

4. 2 کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

من دانگلم رو تست کردم مشکلی نداره ، دو تا چراغ داره پشتش یکی قرمز و یکی سبز چقدرم نورش زیاده بهش نمی آد اینقدر نور بده ، دستگاه رو که روشن می کنید ، دکمه پاور و اجکت رو سریع بزنید ، من تو اینترنت از رو یه ویدئو سرعت زدنش رو دیدم ، دستگا که روشن می شه چراغ دانگل قرمزه ( البته تو اموزش استفادش گفته جفت چراغ هاش روشن می شه به مدت ده ثانیه یا من دقت نکردم یا تا دکمه های کنسول رو زدم و خودم رو کشیدم عقب جفت چراغ ها رو ندیدم یا شاید چون نور قرمز بیشتر از سبز تو چشمه من متوجه نشدم در هر صورت )، اگه عملیات رو درست انجام داده باشید قبل از بالا اومدنش چراغ دانگل سبز می شه و اگه درست انجام نداده باشید چراغ دانگل قرمز می مونه ، من بار اول که زدم چراغ سبز داد ، وقتی منو می آد بالا تو بخش گیم دو تا قسمت وجود داره که یکیش اینستال پکیجه ... من نصب نکردم فقط می خواستم تست کنم ببینم سالمه یا نه همونطور که گفتم هنوز تو استفاده ازش شک دارم !

این استفاده از این دانگل برای اسلیم ها یکم سخته که باید کابلش رو بکشن و بزنن تو برق ، دوستانی که فت دارن راحت ترن ،یکی از دوستان هم برای استفاده از دانگل که اسلیم داره از این رابط ها خریده که دکمه داره با دکمه اون کار می کنه که اون راحت تر از ما فت ها هم عملیات می زنه !!! کارش راحت تر شده ... عکس زیر از یه سایت برداشتم خودم دیگه عکس نگرفتم ...

نرم افزار ها هم که بعضی دوستان می گن یواش یواش پیشرفت می کنن ، از همون اول قرار نیست هیچ مشکل و باگی نداشته باشن ! بعد فکر می کنم تمام کسانی که الان پلی اسیتشن سه دارن حداقل یه بازی اوریجینال دارن دیگه نه ؟!؟

6. 5 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

اون وقت مگه سونی هم بیکار میشینه نگاه میکنه که چطوری از این طرف آپیدت بده و بعد دوباره با این دانگل -- بشه! مگر اینکه همین دانگل کار خودش باشه!
    مگه الانش بیکار نشسته!!؟

توی این مدت کم از عرضه این دانگل تا حالا دو تا آپدیت داده بیرون!!

به نظره من باید منتظر موند و دید که اگه بازیهای جدید که به عنوان مثال با فریمور 3.50 ( به احتمال زیاد GT5 ) اجرا میشن رو این دانگل میتونه اجرا کنه یا نه !!؟

من خودم تقریبا مطمعن هستم که اون بازیهارو هم میتونه اجرا کنه !!

یکی از دلایل اصلیش هم همون قابلیت آپدیت این این دانگل و BM اون هست!

8. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

منم فکر می کنم اجرا بشه تهش اینه مثل پی اس پی بازی ها رو پچ می کنن که رو فریم ور پایین ترم اجرا بشه دیگه !!!

10. 2 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

من الان میخوام برم این Jailbreak اصل رو بگیرم
    واسه بازیرایانه رو هم سفارش دادم!
    حالا میخوام بدونم که این اصله واقعا با آپدیت کاری نداره؟یعنی همین که گرفتم بزنمش برا آپدیت 3.50؟
    و یک چیز دیگه این اصله با PSN چه طوره؟ میشه باهاش بازی کرد؟
    و راستی آقا جاوید اون تبدیلی که میگید رفیقتون داره چیه؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سونی هیچ غلطی نمیتواند بکند

تمام گیرش اینه که این دانگل از ضعف سخت افزاری کنسول استفاده میکنه و سخت افزار ها هم همه ثابته . فرمور هم جلوی دانگل رو نمیگیره جلوی BackupManager رو میگیره ، چون دانگل قبل از فرمور سیستم بوت میشه .
    من یه جا خونده بودم که از طراح دانگل پرسیده بودن اگر سونی اومد یه کاری کرد که دیگه هیچ نرم افزار ساین نشده ای حتی با دانگل هم کار نکرد چی ؟ گفته بود اون وقت کاستوم فرمور میدیم بیرون

13. 7 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با برنامه GAME RIPPER و حتی بدون اون میتونید ، با حذف پوشه UPDATE از بازی ها ، آپدیت اجباری رو بردارید.
    بالاخره تونستم ، اولین برنامه ایرانی PS3 را بسازم ( ادیت کنم )
    با سورس SDK سونی تونستم ، برنامه BACKUP MANAGER رو ادیت کنم.
    این فاز اول کار بود و قسمت های برنامه نویسی آنچنانی نداشت اما در فاز بعدی میتونید شاهد یک برنامه کاملا جدید باشید.
    با توجه به اینکه هر روز برنامه های جدیدتری برای PS3 منتشر میشوند از این پس میتونید شاهد آموزش تمامی نرم افزار ها در بخش آموزش باشید.
    دانلود برنامه Game Manager [BazyRayaneh]-beta
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

نوشته شده توسط ارمين ابراهيمي در بازي رايانه

15. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

11

من الان میخوام برم این Jailbreak اصل رو بگیرم
    واسه بازیرایانه رو هم سفارش دادم!
    حالا میخوام بدونم که این اصله واقعا با آپدیت کاری نداره؟یعنی همین که گرفتم بزنمش برا آپدیت 3.50؟
    و یک چیز دیگه این اصله با PSN چه طوره؟ میشه باهاش بازی کرد؟
    و راستی آقا جاوید اون تبدیلی که میگید رفیقتون داره چیه؟
    والا اینم که من خریدم نوشته باید فریم ور 3.41 باشه !از نظر ساختاری بعید می دونم با مال شما فرقی داشته باشه !
    اونم تبدیل منظورم نبود رابط برق هست دوتایی سه تایی چهارتایی که دکمه داره از اونا !

17. 7 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

من یک چیزی رو برای دوستان عزیز روشن کنم .

حتی اگر دانگا قابلیت Update کردن داشته باشه دیگه به درد نمی خوره .

Sony در Update جدید اتصال USB های ناشناس رو کلا حذف کرده و حتی سازنده های PS jail breaker هم فکر نکنم انتظار یک همچین چیزی رو داشته باشند .

الان PS3 شما یک نمونه کامل از PSP می باشد که از این به بعد باید بازی هایش رو پچ کنید .

نمی خوام نا امیدتون کنم ولی کسانی که می خوان PS jail break اصل بخرن بگم نسخه ی دست ساز با نسخه ی اصل فرقی نداره .

فقط اگه دست ساز هم که گرفتید حتما قابلیت Update داشته باشه شاید ( به احتمال خیلی کم ) فریم ویر های جدید هم
    H A C K شد .دلیلشم همین چند خط بالاتر گفتم .

در مورد آموزش بازی های PSN باید بگم که روش اجرا کردنشون از ساخت PS jail breaker هم سخت تره . به خاطر همین فعلا نتونستم روش آسونی پیدا کنم .

19. 3 کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •