تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 45 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 447

نام تاپيک: تبادل نظر در مورد سفرهای انسان به مــــاه

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

برخلاف دوستان من با صحبت های توهین آمیز و حاشیه ای شما کاری ندارم.
    در مورد حذف تصاویر اونهم بعداز اینهمه سال به نظر من که هیچ مشکلی وجود نداره و اگر تصاویر به قول شما مشکل داشت از همون اول قرار داده نمیشد و نه اینکه قرار داده بشه و بعداز چندین سال حذف بشه.
    در مورد جزئیات! هم لطفن به ما بگید لطفن که این تصویر چه جزییاتی داره؟! و چه چیز غیر معمول و اشتباهی در اون دیده میشه؟

به عزیزان هم میگم که اصلن نیازی نیست شما صحبت های بیهوده ی ایشون رو نقد کنید و در واقع از افرادی که گرایشات دینی دارن (مخصوصن اسلام) غیر از این هم انتظار نمیره. این دوستان مطلقن درست هستند و بقیه در اشتباه.
    قبلن هم گفتم من با بزرگان این افراد بحث داشتم و اونها هم جز به حاشیه بردن و استفاده از مغلطه ی توسل به عواطف (یعنی از احساسات در جهت اهداف) پاسخی نداشتند.

2. 3 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان بحثی که می‌کنید ایراد داره که در قالب چند نکته خدمتتون عرض می‌کنم:

۱. در بحث کردن سعی کنید رعایت ادب و احترام رو بکنید. اگر این مسئله رعایت بشه روال بحث بهتر پیش میره.

۲. بحث کردن اصول داره و اصولش هم در گفت و شنود هست. اینطور که تاپیک تا حالا پیش رفته یه عده فقط ادعا کردن و یه عده فقط جواب دادن در حالیکه جبهه‌ی اول باید پاسخ‌ها رو هم جواب بده نه اینکه مسلسل‌وار ادعای جدید مطرح کنه. تا اینجا بحث یکطرفه بوده از دوستانی که موافق توطئه‌ی ناسا هستند خواهش می‌کنم طبق پایبندیشون به فلسفه‌ی شک و شبهه به اصول اساسی درست بحث کردن هم پایبند باشند

۳. بحث مذهبی و فلسفی راجع به خدا و پیامبران و ... به خودی خود مشکلی نداره اما در این فروم ممنوع هست هم به خاطر مسائل بیرونی قضیه و هم به خاطر مسائل ذاتی قضیه که اصولا جائي که ایمان هست بحث تشکیک جای گفت و شنود نیست جای مجادله رو ایجاد میکنه. برای حفظ این اصول نیازمند این هستیم که راجع به موضوعاتی بحث کنیم که پای تعصب و ایمان و ... کمتر در میان هست

۴. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم بخونید تا دچار نعل وارونه یا بعضا نعل بیربط نشین، خیلی از ادعاها یا جوابها عملا به مسئله‌ی اصلی نمی‌پردازند و در واقع یه جور مغلطه هستند.

۵. هدف تاپیک چی هست؟ روشنگری یا صرفا ثبت ادعا! اگر هدف روشن شدن قضیه هست و شما روحیه‌ای کاوشگر دارید پس باید تا حد امکان به صورت objective و به دور از درگیر شدن در احساستون هم پاسخ بدید و هم پاسخ بشنوید و بحث کنید. اگه قرار هست که یکطرفه ادعا مطرح کنید و پاسخگو نباشید چه فرقی با یک فرد متعصب دارید؟
    Last edited by MasterGeek; 13-07-2013 at 12:11.

4. 10 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid4mi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

....................
    البته که من میدونم این تایپ کردن ها برای توضیح به امثال شما که اصولاً شاید قدرتش رو ندارین یا نمیخواید که برید توی وب انگلیسی جواباتون رو پیدا کنید......................

no amount of belief makes something idiotic a Fact !
    فقط جهت اطلاع
    وگر نه این مورد خاص منظورم نیست.
    در قسمتی از بحث پرسیده شد عرض ماهنورد چقدر هست؟
    دوستان بعد از چندین بار ضد و نقیض گویی لطف کردند با منبع ذکر کردند:
    حالا شما به بزرگی خودت منو ببخش که همچین اشتباهی کردم
    از روی قد فضانورد ها میشه تخمین زد. الان به نظرتون فاصله چرخ ها چقدره ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میشه دقیقا بگین اگه اون خط ها 1 متر باشن یا دو متر یا 5 متر چه فرقی در نتیجه دارن ؟ میگفتین که چرا خود ماه گرد نیست تو عکس نشون دادم دیگه. چه مشکلی میمونه ؟
    یه نکته. شما عموما در حین بحث انقدر بی ادبانه صحبت میکنید؟ یا فقط اینجا؟
    ویرایش: عرض ماه گرد 114 سانتیمتر. منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در صورتی که پاسخ صحیح این مطلب در همون منبع خودشون وجود داشت "72 (182.88 Cm)، اما دریغ ...

صفحه 13 از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشخصات کامل ماهنورد در آرشیو ناسا
    تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل ...
    Last edited by majid4mi; 14-07-2013 at 13:16.

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    آقای مجید شما اینجور که گفتین چند سال درباره این موضوع سرچ کردین نباید انتظار داشته باشین همه بدون سرچ همه چیزو قبول کنن .من تا اونجایی که برام قانع کننده بود جواب بعضی صحبت هاتون که تو صفحات قبل
    گفتین دادم ولی درباره بقیه موارد نظری ندارم چون اطلاعاتم هنوز کامل نشده شاید تو این موارد که جوابی ندادم حق با شما باشه برای همین تو مرحله شک باقی میمونم بحث علمی همینش جالبه که نظراتمون رو با هم
    تبادل کنیم برای نظرمون دلیل و مدرک بیاریم اگه نظرمون عاقلانس و براش مدرک داریم روش لجبازی کنیم تا ثابتش کنیم کسی که شنونده نظراتمون هست هم بدون فکر کردن و تحقیق و سبک سنگین کردن پیش خودش
    نمیتونه همه چیزو بپذیره خواهشا پله پله جلو برین درباره مسائلی که مطرح میشه و جواب هایی که دربارش داده میشه .اول به نتیجه برسیم بعد بریم سر موضوع بعدی
    شما اطلاعاتتون همونطور که shabe.saket گفتن خیلی خوبه ولی برای جواب دادن رد کردن یا قبول نظر شما زمان نیاز هست این زمان هم برای تحقیق درباره نظراتتون هست وقتی کسی تو این بحث شرکت میکنه یعنی
    براش این موضوع جالب بوده کسی هم اگر با نظر شما مخالفت کنه یا قبولش نکنه این دلیل بر این نیست که سواد شما رو زیر سوال ببره یا به شما توهیینی کنه ..همیشه سکوت یا دلیل اوردن بر خلاف نظر شما معنی
    اینو نمیده که کسی در مقابل شما جبهه گرفتن ..
    من هم خیلی دوست دارم و پیشنهاد هم دادم که هر موضوع توی تایپیکی جداگانه برسی بشه ولی مثل اینکه دوستان همین حالت ابهام و گرگ ومیش بودن فضا و پنهان موندن حقیقت رو بیشتر ترجیح میدند. بعضی دوستان هم مباحث بی ربط UFO و مذهب و ... رو پیش می کشن و نکته جالبش این هست که همین مسائل رو به من نسبت میدند!

7. 2 کاربر از majid4mi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من که اول کامنت گفتم فقط برای یاد آوری.

قبلا" خدمت شما و دوستان عرض کردم، دو مطلب زیر از نظر من کاملا" صحیح، مستند و علمی هست. و هیچ ربطی هم به عقاید، سیاست، مذهب و ... نداره.
    حالا دوستان یا یه دلیل علمی برای نقض این دو مطلب زیر بیارن و یا بپذیرن که سفر به ماه دروغ بوده و ناسا داره دروغ میگه.

گرما با به عنوان حركت و لرزش مولكول هاي ماده معني مي شود. حركت سريع مولكول ها، يعني دماي بالاتر. حركت آرامتر مولكول ها يعني دماي پايين تر. صفر مطلق دمايي است كه در آن حركت مولكول ها، متوقف مي شود. براي داشتن گرما يا سرما، بايد ملوكول هايي موجود باشند. خلأ حالتي از نيستي است كه هيچ مولكولي وجود ندارد. خلأ هم درجاتي دارد.دانشمندان معتقدند كه خلأ كامل وجود ندارد. فضا شبيه ترين چيز به خلأ كامل است كه براي ما شناخته شده است. در جايي كه ما به عنوان فضا مي شناسيم مولكولهاي بسيار كمي وجود دارد كه مفهوم اندازه گيري سرما وگرما در آن غير ممكن است. اين همان دليلي است كه براساس آن ما از فلاسك يا بطر هاي خلأ براي نگهداري مايعات سرد يا گرم استفاده مي كنيم تا بدون نياز به دوباره سرد كردن يا دوباره گرم كردن، دماي آنها حفظ شود. همه ي انواع پرتوها در خلأ حركت مي كنند اما هيچ تأثيري برخلأ ندارند.
    پرتوهاي گرمايي خورشيد در فضا حركت مي كنند اما فضا را گرم نمي كنند. در واقع پرتوهاي گرمايي خورشيد به هيچ وجه تأثيرگذار نيستند تا وقتي كه به ماده برخورد كنند. حركت هاي مولكولي وقتي انرژي موجب به صورت مستقيم توسط ماده دريافت شود، زياد مي شوند. زماني كه طول مي كشد تا ماده بر اثر نور مستقيم خورشيد در فضا گرم شود، به رنگ نور، خواص عنصري آن، فاصله از خورشيد، و نرخ جدب موج گرمايي توسط ماده بستگي دارد.

فضا داغ نيست. فضا سردنيست. اجسامي كه گرم مي شوند به وسيله ي فضا نمي توانند سرد شوند.

اولين كار براي سرد كردن يك جسم اين است كه آن را از معرض نور مستقيم خوشيد دور نگه داريم. چيزهايي كه در سمت سايه ي يك چيز ديگر قرار دارند، عاقبت سرد مي شوند، اما نه به خاطر اين كه فضا سرد باشد. فضا سرد نيست. گرما و سرما در خلأ فضا وجود ندارد. قوانين حركت دستور مي دهند تا مولكولها آهسته تر حركت كنند. اگر هيچ منبع گرمايي ديگري نباشد، اجسام بالاخره سرد مي شوند، اما از آنجايي كه خلأ موجود در فضا يك عايق كامل محسوب مي شود، زمان زيادي طول مي كشد تا يك جسم سرد شود حتي زماني كه به طور كامل از معرض امواج گرمايي يا ديگر امواج خارج شود.
    ناسا ادعا مي كند كه فضاپيما به آرامي چرخش مي كرده است تا قسمت هاي قرار گرفته در سايه، به وسيله ي سرماي جان فرساي فضا سرد شود… سرماي جان فرسايي كه وجود ندارد. در واقع تنها كاري كه چرخش سفينه مي توانسته انجام دهد، آن بوده است كه گرمايي ثابت و حتي بيشتر براي سفينه را سبب شود همانند وقتي كه شما يك هات داگ را روي آتش مي چرخانيد. در واقع يك غذا كه نامش فضانورد آپولو بوده است، پخته مي شده است. حداقل كاري كه مي شود كرد اين است كه وقتي سفينه به زمين بازمي گردد شما دلتان نمي خواهد كه در سفينه را باز كنيد.
    و

غير ممكن بوده است كه بتوان لباس فضايي اي در اختيار داشت كه آنهم بر روي ماه با آب خنك شود، در حالي كه دماي بيرون در نقطه ي جوش آب باشد.

و هيچ جايي براي پراكنده كردن گرما در آن وجود نداشنه باشد.
    ویرایش شد.
    امین

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

دوستان عزیز سلام
    میشه یه خواهش کنیم؟

امکانش هست اسلام روی کره زمین باشه و نره اون بالا توی ماه؟
    آخه این قضیه ربطی نداره که به اینجور چیزا
    میشه بهم نگیم هدفمند
    خط دار

میشه این قضیه رو فنی بررسی کرد؟
    میشه برچسب نزد؟
    میشه مدعی وقت بیشتری برای قانع کردن سوال کنندگان بزاره؟

دوست هم نداریم فنی صرف باشه
    روانی هم بررسی بشه
    از نظر من که پستها عالیه
    انرژی زیادی هم گزاشته میشه
    فقط بعضی جاها...
    یکم ملایم تر
    با احترام بیشتر.....
    منطقی تر.....

10. 11 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام، نظر مخالف خودم رو ابراز میکنم : )
    من با مسترگیک گرامی و havzhini بطور کامل موافقم که بحث شیوه استدلالی و علمی نداره و طبیعیه به جدال کشیده میشه،

مجید گرامی ایمان داره که سفر به ماه صورت نگرفته و ما با یک شو استودیویی طرفیم(البته کم کم به این نظر کشیده شدن که رفتن ممکنه ولی انسان نبوده روبات بوده)

ایشون هیچ نوع ردی رو حتی به برخی شواهدش برنمیتابه ، چه برسه رد کامل نظر ایشون و همفکرانشون.
    گرچه زمانبره ولی خیلی مایلم از اول تاپیک بررسی بکنیم ایشون چند مورد از اشکالات به تئوریشون رو بی پاسخ گذاشته و بقول عامیانه زیرسبیلی رد کرده...
    یا اگر پاسخ داده چقدر پاسخ بدون ارتباط و دچار غلط بوده
    چه ساده و با مغلوط کردن اشکالات اطلاعاتی خودشون رو پوشوندن، در حالی که مثل دیگران میتونستند تصحیح علمی دانسته هاشون بپذیرند( برای اینکه بدون شواهد حرف نزنم و ادعانامه ننوشته باشم رجوع کنید به مباحث: طول سفر به ماه-وزن آپولو-کمربندVan Allen-انتقال حرارتی. مطالب رو نقل قول نمیکنم چون هردو طرف پاسخهای خودشون رو دادند و راحت میشه خوندشون)
    چطور بین پستها بازی میکردند و نمیگذاشتند روی یک موضوع فوکوس صورت بگیره
    هر بار بحث در زمینه ای پیش میرفت و اشکالات ادعای ایشون مطرح شد، ناگهان عکسی و فریادی را شاهد بودیم.
    ایشون با طرح عدم قسم خوردن آرمسترانگ به انجیل پای مباحث مذهبی رو به تاپیک علمی باز کردن.
    چند صفحه طول کشید تا ایشون متقاعد بشه تا مخالفان عقیده اش نامحترمانه صحبت نکنه(البته همینکه ایشون عصبانیت رو تموم کردن قابل تقدیره).

اگر بحث همچنان به این شیوه پیش برود همچنان متلک رو قاطی اطلاعات علمی-فنی شاهد خواهیم بود و قابل حل نیست.
    چون ایشون موضوعی رو میگویند، دیگری اطلاعات خودش رو مطرح میکنه، ایشون یا در نظر نمیگیره یا ساده بگم میپیچونه. بقیه هم میروند سر موضع!
    تاکید میکنم هر کدوم به چیزی رو قبول داریم یا اعتقاد داریم، اما بررسی موضوعی با یک مومن به اون موضوع بسیار مشکله. وگرنه اینکه ایشون شبهات رو مطرح میکنند بسیار هم خوبه.

12. 7 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

وقت نکردم مباحث این تاپیک رو دنبال کنم؛
    ولی منم به نظرم سفر به ماه یه دروغ بزرگه که آمریکا در جنگ سرد سعی داشت خودشو برتر جلوه بده نسبت به دیگر قدرت های دنیا با این کار؛
    واقعا واسم جالبه؛
    چرا بعد از این همه سال؛بعد از این همه پیشرفت علم نجوم و فیزیک و غیره؛
    انسان سعی نکرده دوباره به ماه سفر کنه؟!!!!!
    چرا انسان در مریخ باید به دنبال حیات باشه؛در حالی که نزدیک ترین کره ی خاکی به زمین همین ماه هست؟!!!چرا اول سعی نمیکنیم در ماه به دنبال حیات باشیم و سپس در مریخ؟!!!
    چرا با وجود مسافت کمی که نسبت به زمین داره؛دیگه ناسا برنامه ای برای سفر بهش نداشته در حالی که علم و امکانات نسبت به اون سال ها چندین و چند برابر شده؟!!!

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چه خوب که تاپیک دوباره بازگشایی شد

اقای ارش فکر میکنم کاملا مشکلات موجود رو تشریح کردن پس دیگه تکرار مکررات ارزشی نداره

من فقط چندتا پیشنهاد دارم تا تایپیک واقعا صحیح جلو بره و هم کسایی که دنبال میکنن چیز جدیدی یاد بگیرن و هم کسایی که جدید میان مطالعه میکنن سوال و مطالب تکراری رو مطرح نکنن
    اول اینکه هر کس از هر طرف اگر دلیل یا مدرکی ارائه میده باید به سوالات و شبهات طرف مقابل کامل جواب بده و اگر دیگه سوالی نبود و شبهات بر طرف شد بره سراغ مدرک و استدلال بعدی و اگر هم جواب قانع کننده ای نداشت به صراحت عنوان کنن که در این مورد دیگه اطلاعاتی ندارن و قادر به پاسخگویی نیستن

دوم اینکه خیلی از دوستان عادت دارن فقط عنوان تاپیک رو میخونن و حتی یک پست رو نمیخونن و سریع پست میدن و اظهار نظر میکنن و نمیشه ایرادی هم گرفت
    اگر کسی سوال تکراری و مطلب تکراری عنوان کرد دوستان فقط ارجاع بدن به پستهای گذشته تا برن و مطالعه کنن و دوباره همون موضوعات گذشته دوباره بازگشایی نشه

سوم اینکه هر دوطرف رو به فقط دوست دارم یه مطلب رو در نظر داشته باشن و اون اینکه علم مثل دین و فلسفه نیست و در علم هیچ مطلقی وجود نداره و حتی اساسی ترین قوانین علمی هم کسی باهاشون مطلق برخورد نمیکنه و هر روزی ممکنه کشفی جدید قوانین گذشته نقض کنه
    مثالش سرعت نور که علم فیزیک نوین یه جوریای بر مبنای سرعت نور شکل گرفته ولی حالا میبینیم که کشفیات جدید نشون میشه سرعت بالاتر از سرعت نور هم داریم
    پس کسایی که میگن مطلقا یک نظر رو قبول دارن حالا یا دروغین بدون این موضوع یا حقیقی بودنش باید بگم متاسفانه از علم و مباحث علمی شناختی ندارن پس بحث کردن باهاشون راه بجایی نمیبره

فکر میکنم این موارد رعایت بشه خیلی چیزها میشه اینجا یاد گرفت از دوستان

15. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

وقت نکردم مباحث این تاپیک رو دنبال کنم؛
    ولی منم به نظرم سفر به ماه یه دروغ بزرگه که آمریکا در جنگ سرد سعی داشت خودشو برتر جلوه بده نسبت به دیگر قدرت های دنیا با این کار؛
    واقعا واسم جالبه؛
    چرا بعد از این همه سال؛بعد از این همه پیشرفت علم نجوم و فیزیک و غیره؛
    انسان سعی نکرده دوباره به ماه سفر کنه؟!!!!!
    چرا انسان در مریخ باید به دنبال حیات باشه؛در حالی که نزدیک ترین کره ی خاکی به زمین همین ماه هست؟!!!چرا اول سعی نمیکنیم در ماه به دنبال حیات باشیم و سپس در مریخ؟!!!
    چرا با وجود مسافت کمی که نسبت به زمین داره؛دیگه ناسا برنامه ای برای سفر بهش نداشته در حالی که علم و امکانات نسبت به اون سال ها چندین و چند برابر شده؟!!!
    دلیل اینکه این سوال ها رو دارید دقیقا همینه که مباحث تاپیک رو دنبال نکردید چون برای همشون توضیحات داده شده و پاسخ های علمی وجود داره، بطور خلاصه براتون عرض می کنم:

* سفر به ماه داره به طور متناوب صورت می گیره و الان ربات های زیادی روی ماه هستند و این ربات ها رو کشورهای مختلفی فرستادند (آمریکا، روسیه، اتحادیه اروپا، ژاپن، چین و هند)، در همین سه سال اخیر ناسا دو ربات رو به ماه فرستاده که با کمی جست و جو می تونید این اطلاعات رو پیدا کنید. الان ماهواره هایی داریم از کشورهای مختلف که به دور ماه می چرخند و از سطح ماه عکس می گیرند (و محض اطلاع، عکس های اونها فرود های قبلی روی ماه رو تایید می کنه). اطلاعات بیشتر درباره سفرهای غیر انسانی به ماه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

* دلیل اینکه سفر انسان به ماه رو دوباره نداشتیم اینه که هیچ توجیه علمی برای چنین سفری وجود نداره. یادتون نره ناسا روی گنج ننشسته، بودجه ناسا از طریق مالیات مردم آمریکا میاد (نه فروش بشکه های نفت!) و ناسا باید همه برنامه ها و خرج هاش رو توجیه کنه و این برنامه ها توسط اساتید دانشگاه های مختلف دنیا مورد نقد قرار می گیرند. سفر انسان به ماه کوچکترین کمکی به علم روز نمی کنه. به اندازه کافی مواد و نمونه از سطح ماه در سفرهای قبلی آورده شده که تا همین الان هم داره از روی اونها مقالات علمی در معتبرترین ژورنال های علمی چاپ میشه و این نمونه ها در اختیار دانشمندان تمام دنیا قرار داده میشه. نمونه برداری دوباره هیچ کمکی به علم نمی کنه. شاید باورش سخت باشه ولی از بین بردن یک تئوری و توهم توطئه دلیل کافی برای خرج کردن هزاران و میلیون ها ساعت وقت و توان دانشمندان و ده ها و صد ها میلیارد دلار پول مردم آمریکا نیست.

* اگه می بینید ناسا در نظر داره ده ها میلیارد دلار هزینه کنه برای گرفتن یک Asteroid و مطالعه اون، به خاطر اینه که این کار توجیه علمی داره نه اینکه قصد داره پز بده که ما چقدر خفن هستیم و بقیه رو قانع کنه که ما می توانیم و این شعار ها.

* الان باور علمی همه اینه که ماه از زمین جدا شده و برای همین هم جست و جوی حیات روی ماه توجیه خاصی نداره، به اضافه این همه ربات دارن ماه رو مورد بررسی قرار میدن و نمونه هایی از سنگ ها و آب و ... ماه رو در زمین داریم. ماه شرایط لازم از نظر جاذبه و گرما و ... برای پشتیبانی از حیات رو نداره و از این نظر مریخ بسیار گزینه بهتری است.

17. 14 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •