مثل اینکه این کرک هم توی Chapter11 بازی مشکل داره و بازی کرش میکنه
----------------------------------
این فایل های DLC رو کجا باید کپی کنیم
مثل اینکه این کرک هم توی Chapter11 بازی مشکل داره و بازی کرش میکنه
----------------------------------
این فایل های DLC رو کجا باید کپی کنیم
Last edited by d_a_n_t_e; 24-08-2010 at 22:44.
دوستان تهران کجا میشه خریدش!؟ من فردا دارم میام تهران، گفتم اگه وقت شد بگیرمش، تا قم بیارن کلی طول میکشه! (گرچه نسخه 360 رو امروز تو قم دیدم!)...طرفای ونک، ولی عصر، یا توی پایتخت!
اگه تبلیغه، لطفا پخ کنید!
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ
ماشاءالله!
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 13 (13 کاربران و 0 مهمان)
من هنوز بازی رو دان نکردم ولی 100% یه پوشه به همین نام DLC تو فولدر بازی هست، اگر نبود توی سرچ بار بزن DLC.* تا جاشونو پیدا کنی!
در ضمن کرک Skidrow رو بریز خیال خودتو راحت کن!
بله سالمه من خودم نسخه 3 DVD دارم و تا الان هم هیچ مشکلی نداشته خدارو شکر![]()
FATHER یا SCAR FACE
این دوتابازی خودشون بتقلید از مافیا پرداختند و اصلا فرزندخواندگان خلف این بازی بودند و مافیا شکو ه و عظمتش بقدری هست که یک رقیب برای جی تی ای بحساب میاد و اصلا این دوبازی در حد و اندازه مقایسه با مافیا نیستند و زیرپا خرد میشند اما جی تی ای واقعا محشر بود ومافیا بخوبی تونست خودشو بهش برسونه ولی هنوز چندپله عقبه شاید قسمتهای بعدی بتونند از پس اش بربیاند دنیاکه به آخر نرسیده حتی جی تی ای هم تمام نسخه هاش یکبازی کامل نبودند وکم کم ایده های تازه بهش اضاف شد
کرک Skidrow رو همین الان تست کردم مشکل داره دانلود نکنید
توی چپتر 2 به صورت خدکار خون کم می شه و چشمک میزنه
نمی شه بازی کرد از Skidrow انتظار نمی رفت اینجور کرک حول حولی بده بیرون که چنید باگ تابلوی داشته باشه
اون کرک V3 هم توی چپتر 11-یا 12 مشکل پیدا می کنه
فعلا هیچ کرک سالمی نیومده متاسفانه
دوستانی که بازی رو انجام میدند لطف کنند چندتامطلب جالب درمورد نکات ریز ودرشت بازی بتایپند تاموقع رسیدن بازی قند تو دل اب بشه مثل سگ و گربه طرز برخورد مردم و خیلی چیزهای دیگه که دل تو دل نمونه
سلام
می خواستم بدونم با گرافیک GTS250 و CPU Q8300 میشه بازی رو بدون افت فریم اجرا کرد؟ اگه نه که برم نسخه 360 شو بگیرم
سوالم در مورد نداشتن افت فریم هست نه اجرا شدن که توی پست اوله
چون کنترل PC واقعا یه چیز دیگست
دیگه اینکه الان نسخه سالمش که بشه تا اخر رفت توی بازار هست؟ چه کرک و چه DVD ؟
مرسی
دوستان من از این جا سفارش دادم
[کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Senator_Offline; 24-08-2010 at 23:10.
بله درسته.ولی بهرحال بهتره با همون ها مقایسه شه.در ضمن مطمئنا شماره های بعدی مافیا بیاد راک استار استاندارد این سبک رو بالاتر برده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)