سلام دوستان.
بازیکنان nba اسلوونی:
Goran dragic گارد راس فینیکس سانز
Primoz brezec سنتر میلواکی باکس
بقیه بازیکن هاشون هم تو لیگ هایی مثل اسپانیا،ایتالیا و ... بازی می کنند.
به امید یه بازی خوب![]()
بلی
خیر
سلام دوستان.
بازیکنان nba اسلوونی:
Goran dragic گارد راس فینیکس سانز
Primoz brezec سنتر میلواکی باکس
بقیه بازیکن هاشون هم تو لیگ هایی مثل اسپانیا،ایتالیا و ... بازی می کنند.
به امید یه بازی خوب![]()
اگه بریم بالا می خوریم آرژانتین.بدبخت میشم.
راستی آلمان تو گروه یک داره حذف میشه اونوقت آنگولا داره می ره بالا
البته آنگلولا برترین تیم آفریقایی هست.
چرا تاپیک یهو خلوت شد؟؟؟
Last edited by M A M M U T; 02-09-2010 at 18:38.
کاش بجای اینکه روی فوتبال سرمایه گذاری میکردن ، یکم بیشتر روی بسکتبال و والیبال و فوتسال سرمایه گذاری میکردند
اینم از آخرین بازی ایران...
یعنی میتونیم اسلوونی رو ببریم؟
اما اگر نداره کهاگه بریم بالا می خوریم آرژانتین.بدبخت میشم.با برد دیشب اسلوونی مقابل برزیل ما تقریبا هیچ شانسی نداریم!و به احتمال خیلی زیاد با 6 امتیاز و رتبه پنجم به کارمون خاتمه میدیم
اما روی کاغد باید برزیل با بیش از 30 اختلاف کرواسی رو ببره ما هم با بیش از 30 اختلاف اسلوونی رو ببریم که هر دو 7 امتیازی بشیم و رو امتیاز بشیم چهارم البته حالا اسلوونی رو ببریم با یک اختلاف هم شدهاحتمال اینکه کرواسی با اختلاف 50 برزیل رو ببره که روی کاغذ هم وجود نداره
![]()
کار دو تا گروه به روز آخر کشیده و هنوز کل صعود کننده ها مشخص نیستند ...خیلی جالبه که تو رده بندی کلی مسابقات ما همون رتبه رنکینگ رو داریم 21 البته جالبه ولی خوب نیست یعنی فقط سه تیم پایینتر ما هستند که در این مسابقات بودند لبنان تونس اردن که بعد از بازی امشب باز ممکنه تغییر کنه بیشترش هم به خاطر باخت های با اختلاف هست...فکر می کنم برای گروه B ترتیب همینی هست که بمونه فقط امتیاز ها میشن به ترتیب 10 و 9 و 8 و 7 و 6 و 5![]()
Last edited by Kianoosh; 02-09-2010 at 19:10.
امیدوارم بچه ها از ابتدا بازنده وارد زمین نشن و بازی خودشون رو به نمایش بذارن.اگر در پرتاب های دو و سه امتیازی بیشتر دقت کنن بازی خوبی رو می بینیم.![]()
میتونن از کانال Ntv ترکیه و با کیفیت عالی بازی ها رو دنبال کنین.
احتمالش هم کمه بتونیم اسلوونی رو ببریم.
من که بهشون ایمان دارم....اگه با امید بازی کنند و شجاع باشند میبرنند
دوستانی که فکر می کنن اعصاب قوی دارن یه کوارتر رو از رادیو ورزش گوش بدن![]()
جدی خیلی منگه....از ادبیات کهن داره استفاده میکنه
7-4 اسلوونی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)