ما که تونستیم و حالشو داریم میبریم.
![]()
ما که تونستیم و حالشو داریم میبریم.
![]()
Last edited by hosn7; 25-01-2011 at 11:40.
بسیار عالی : میشه لطف کنید و بیشتر راهنمایی کنید تا ما هم بتونیم از امکانات اینترنتی این TV استفاده کنیم .
باسپاس
سلام دوست عزیز و وقت به خیر
اگه زحمتی نیست برای دوستان این بخش توضیح بدهید چطوری این کار را کردید.
پاینده باشید.
تمام مطالب این پست با ذکر نام من hosn7 حسین و سایت وزین p30world.com مجاز است.
سلام به همه دوستان - ببخشید اگه دیر جواب دادم - یه مدتی سرم شلوغ بود حال هیچ کاری رو نداشتم-شما برای اتصال به این سرویسها نیاز به خرید وی پی ان - ندارید - اگه adsl دارید کافیه برنامه QuickHideIP رو از اینترنت بگیرید - بعد جدید ترین ------ سرور رو که باید سرعتش هم بالا باشه رو از توش در بیارید رو کاغذ نوشته بعد حالا از طریق کابل شبکه که از طریق مودمتون به tv وصل شده ارتباط میدین (تلویزیون رو به اینترنت کانکت میکنین ) بعد تو تلویزیون در داخل تنظیمات بعد شبکه بعد تنظیمات شبکه و از طریق باسیم و در قسمت اتصال از طریق ------ کدی رو که رو کاغذ نوشته بودین در اون قسمت با کنترل تی وی تایپ میکنین بعد اتصال اوکی شد سریعا به قسمت محتویات اینترنت را تازه سازی کنید رفته و انجام دهید که در این قسمت یه مقدار صبر کنید و عجله نکنین تا تمام بر نامه ها و ویدجت ها رو دانلود کنه. بعد حالشو ببرید - اگه نشد آدرسهای دیگه ------ رو که اون برنامه میده تست کنین - این ایده رو خیلی وقت پیش داشتم که جواب نداده بود اما این برنامه خیلی بروزه و جدید ترین کدها رو بهتون میده که برا من بار دوم جوب داد - سربلند باشین![]()
راستی رو سرعتهای پایین اینترنت اصلا جواب نمیده - حداقل سرعت 512 تقریبا واقعی نیاز میباشد (یعنی 512 اسمی نباشه)![]()
دوستان گرامی سلام من یک nx700 چهل اینچ دارم که در آن کشور سازنده نوشته نشده وچند روزی است که در وسط تصویر یک خط عمودی با نویز سفید و وز وز کم و زیاد میشود ورژن آن قدیمی است وفکر میکنم نیاز به آپدیت دارد برنامه را از سایت دانلود کردم ولی وقتی یو اس بی را میزنم پیغامی در کنار تصویر میآید وشروع به آپدیت نمیشود البته همین مشکل را یکی از دوستان در پستهای قبلی مطرح کرده وجوابی داده نشده از استادان عزیزخواهش میکنم در مورد این نویز مرا راهنمایی کنند سپاسگذارم
آقایان با عر ض معذرت از بانه برام آوردن وساخت مالزی است
دوستان اگه کسی تونسه انجام بده - خبری - عکسی بزاره - ممنون [![]()
دوستان تلویزیون خودشون رو با محافظ برق به پریز وصل کردن ؟ (یعنی محافظ برا نوسانات برق دارید ؟)
مال من آره و حتمآ همین کارو باید بکنین - چون وسایل الکترونیکی اونم این امروزی ها - بعدشم این وسایلی که ساخت چین و مالزی و .... این کشورهای دره پیت هستن باید محافظ داشته باشن . راستی وقتی من میخواستم که سینما خانگی رو از نمایندگی بخرم - طرف میدانست که ال سی دی خریده بودم بهم بزور یه محافظ برق که خیلی هم خوشگل بود و ساخت چین بود انداخت میگفت این محافظایی که تو بازار هست به افت ولتاژ حساسن اما این به نوسان آمپر حساسسه و به به و چه چه و ....- ما هم خر شدیم خریدیم 25 تومن - یه روز tv خاموش بود. داشتم با کامپیوتر کار میکردم - یهو برق شدیدآ ضعیف شد و لامپها شدیدا کم نور شدن( برا مدت 2 ساعت)- تمام وسایلم که اتفاقا از این محافظای معمولی دارن جریان برق رو قطع کردن بجز اون محافظ ال سی دیه دیدم چراغ tv روشنه و برق رو قطع نکرده بود سریعا اونو از برق کشیدم - ببخشید بی ادبییه ولی سریعا یه فحش نثار ارواح خبیسه صاحب نمایندگی سونی نثار کردم - پس مواظب باشین سرتون کلاه نره .[/][/]
Last edited by hosn7; 02-02-2011 at 14:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)