تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 376 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

اینا هم چه کل کلی دارنا

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مربی اسکاتلندی در صحبتهایی به دفاع از مدافع تیمش برخاسته است.
    از کی تا حالا اسکولز مدافع شده؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

مگه نشنیدی ؟ تازگیا بدست گل

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض

بلکبرن 1-2 آرسنال؛ صعود توپچی ها به صدر

با این پیروزی توپچی ها چلسی را پشت سر گذاشتند و به صدر رفتند اما شاید این صدر نشینی تنها برای ساعتی دوام داشته باشد.(که همین طور هم بود بیشتر از چند ساعت نشدوچلسی 2 بر 1 برد)

سایت گل- تیم آرسنال در اولین دیدار از هفته سوم رقابت های لیگ برتر انگلیس موفق شد 2-1 میزبانش بلکبرن را شکست دهد تا حداقل برای چند ساعت به صدر جدول صعود کنند.

در این دیدار ابتدا تئو والکات روی پاس عالی رابین فن پرسی در دقیقه 20 توپچی ها را پیش انداخت اما مامه بیرام دیوف، مهاجم سنگالی بلکبرن که به طور قرضی از منچستریونایتد به این تیم پیوسته، در دقیقه 27 بازی را به تساوی کشاند.

نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید و دو تیم با تساوی 1-1 به رختکن رفتند اما در نیمه دوم آرشاوین برای آرسنالی ها گلزنی کرد تا توپچی ها پس از بردخیره کننده هفته گذشته، همچنان در جاده پیروزی گام بگذارند.

اگرچه این پیروزی خارج از خانه برای ونگر بسیار شیرین بود اما آنچه بی تردید او را نگران خواهد کرد مصدومیت رابین فن پرسی در این دیدار بود. این مهاجم هلندی که فصل گذشته نیز بیشتر بازی های آرسنال را به دلیل مصدومیت از دست داد، در نیمه اول مصدوم شد و در دقیقه 34 جایش را به مارونه شاماخ داد.

هنوز از میزان مصدومیت او خبری منتشر نشده است. سایر بازی های امروز در حال برگزاری است:

بلکپول- فولام

چلسی- استوک

تاتنهام- ویگان

وولوز- نیوکاسل

در اخرین بازی امروز نیز منچستریونایتد میزبان وستهم خواهد بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/08/28

بن عرفا با قراردادی قرضی به نیوکاسل رفت

ستاره فرانسوی مارسی در نهایت روانه سنت جیمز پارک شد

سایت گل- سران باشگاه نیوکاسل اعلام کردند که در نهایت باقراردادی قرضی به مدت یک فصل، حاتم بن عرفا، ستاره خط میانی باشگاه المپیک مارسی را به خدمت گرفته اند.

پس از هفته ها گمانه زنی، این ستاره 23 ساله با قراردادی قرضی به این تیم انگلیسی منتقل شد و البته سران باشگاه نیوکاسل خواهند توانست که در صورت تمایل، قرارداد او را دائمی نمایند.

بن عرفا پیراهن شماره 37 نیوکاسل را برتن خواهد کرد. این ستاره فرانسوی در گفتگویی که در وب سایت رسمی باشگاه انگلیسی منتشر شد، گفت:« آمدن به اینجا، انتخاب اولم بوده و بسیار خوشحالم که اینجا هستم.من توجه زیادی به تاریخ باشگاه و بازیکنان بزرگی که پیراهن این تیم را بر تن کرده اند، داشتم و به ویژه به هواداران تیم توجه زیادی کرد و می خواهم مهارتهایم را در نیوکاسل به نمایش بگذارم.»

این ستاره فرانسوی ادامه داد:« من در انتظار لحظه ای هستم که بتوانم توانایی هایم را جلوی تماشاگران تیم به نمایش در بیاورم. خیلی از دوستان من در فرانسه از شهرت هواداران نیوکاسل مطلع هستند. ورزشگاه نیوکاسل بی نظیر است و بسیار خوشبختم که این فرصت در اختیار من قرار گرفته.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/08/28
    Last edited by jyjy; 28-08-2010 at 22:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض

از کی تا حالا اسکولز مدافع شده؟
    منم خودم تعجب کردم اما مطالب را بدون سانسور یا تدوینی گذاشتم تا بعد حرفی پیش نیاد
    نمیدونم چرا ولی فکر کنم طرف اشتباه کرده یا اسکولز را تازگیا دفاع گذاشته!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم خودم تعجب کردم اما مطالب را بدون سانسور یا تدوینی گذاشتم تا بعد حرفی پیش نیاد
    نمیدونم چرا ولی فکر کنم طرف اشتباه کرده یا اسکولز را تازگیا دفاع گذاشته!!!!!!!!!
    نه کلا از این اشتباه ها زیاد پیش میاد.
    هر بازیکنی که پستشو ندونن میگن دفاعه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

لمپارد باید جراحی کند

فرانک لمپارد بزودی پایش را به تیغ جراحان خواهد سپرد
    به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، فرانک لمپارد روز سه شنبه یا چهار شنبه باید از ناحیه ران پایش به اتاق عمل برود.
    چندی پیش دیدیر دروگبا نیز با مشکلی عینا مواجه بود که او نیز این درد را چندین سال تحمل کرده بود که چندی پیش و پس از عمل جراحی اش گفت " اکنون می توانم بدون درد و با احساس خوبی بازی کنم"
    آنجلوتی نیز که از این خبر بسیار ناراحت بود گفت" او ( لمپارد ) از ناحیه ران پایش دچار مشکل است . او باید ده سال قبل پایش را عمل می کرد ، این هفته برای او خوب نبود و این بازی نیز با درد بازی می کرد."
    وی ادامه داد " پس تنها راه حل ، عمل جراحی در این هفته است که در روز چهارشنبه یا سه شنبه صورت خواهد گرفت که به این معنی ست که او نمی تواند در مسابقه ملی شرکت کند"
    کارلو افزود" او در طول 1 یا 2 هفته آماده خواهد شد ، ما تجربه کافی در این امر را داریم چرا که عمل او همچون عمل دروگبا می باشد ، دروگبا نیز پس از گذشت 1 هفته در تمرینات تیم حاضر شد"
    آنجلوتی در انتها گفت " این مشکل بزرگی نیست و عمل بسیار ساده است ، اما او باید این عمل را انجام دهد چرا که او (لمپارد) با درد بازی را شروع می کند"

---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------

لمپارد جونم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حداقل خوبه یکی دو هفته دیگه بر می گرده

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

کارلو - نیمه اول بهتر بودیم

آنجلوتی بر این باور است که نیمه دوم خستگی بازیکنان عامل ضعف کیفیت بازی تیمش شده است
    به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، کارلو آنجلوتی که از عملکرد تیمش در برابر استوک سیتی و برد شیرین 2 بر 0 شاگردانش راضی و خوشنود بود در مصاحبه بعد از بازی اش اینگونه گفت" من زمانی بتوانیم بهترین نمایشمان را ارائه دهیم خوشحالم ، این بازی بهترین ما نبود و لحظات سختی نیز داشتیم . سطح بازی ما در این دیدار خیلی بالا نبود و ما توپ های زیادی به محوطه جریمه ارسال کردیم و نتوانستیم استفاده کنیم ."
    با توجه به بازی تدافعی استوک و حملات تیم آبی لندن ، آنجلوتی گفت" در نیمه اول نمایش بهتری داشتیم و موقعیت گلزنی بیش از یک گل را داشتیم . اما نیمه دوم ، نیمه سختی داشتیم اما توانستیم از آن نتیجه بگیریم . ما در این هفته بسیار سخت کار کردیم چرا که هفته قبل از تعطیلات بازی های ملی است و پس از آن نیز باید در جام قهرمانان اروپا بازی کنیم ، بازیکنان نیز هفته سختی داشتند و نتوانستد هوشیار باشند."

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

تبریک برای برد یونایتد ...
    عجب گلی زد بربا و گل نانی هم قشنگ بود !!!
    سایت گل- پس از انتشار انتقادات آرسن ونگر، مربی فرانسوی آرسنال از پل اسکولز، سرالکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد در صحبتهایی به دفاع از مدافع تیمش برخاسته است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •