تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما كدام نسخه از اين سري بهترين بود؟

راي دهنده
73. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • BioShock

19 26.03%
  • BioShock 2

1 1.37%
  • BioShock: Infinite

53 72.60%
صفحه 27 از 62 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 620

نام تاپيک: BioShock: Infinite

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بی شک باید گفت Bioshock Infinite بهترین FPS کل دوران هست و بحثی نمی مونه

اما نکته ی قابل تامل در این بین اینه که این بازی بخش Multiplayer نداشت

و این مطمئنا هوش و زکاوت سازنده ی بازی

Irrational Games رو می رسونه

Irrational Games اثبات کرد که هر بازی به درد Multiplayer نمی خوره

از نظر من شرکت هایی مثل EA فقط برای کسب سود بیشتر بخش Multiplayer رو به بازی اضافه می کنن

شرکت هایی مثل EA حاضرن بخش Multiplayer بسیار ضعیف رو به بازی اضافه کنن تا فقط مقداری پول بیشتر به جیب بزنن و البته به شعور مخاطب توهین کنن

شک ندارم اگر Bioshock Infinite هم بخش Multiplayer داشت در حال حاضر به یک عنوان متوسط مثل Tomb Raider تبدیل شده بود

و این کار قابل ستایشه
    Last edited by Black Vengeance; 28-03-2013 at 00:24.

2. 6 کاربر از Black Vengeance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

حدود 5-6 ساعت بازی کردم......
    بازی از هر نظر فوق العادست،میتونم بگم هر چیزی که لوین و Irrational Games در مورد بازی گفته بودن کاملا درست هستش.
    گیم پلی بازی خیلی خیلی روون و لذت بخشه،جوری که توی این 5-6 ساعت که بازی کردم حتی 1 لحظه حسته نشدم.سیستم آپگرید سلاح ها و vigor ها خیلی خوب و کاربردی هستن. لباس ها و آیتم های مختلف هم که داخل بازی میشه پیدا کرد لذت گشتن توی محیط بازی رو چند برابر میکنن.

داستان بازی هم تا اینجایی که من بازی کردم عالی بوده،یکی از مهم ترین نکته هایی که در مورد داستان بازی میشه گفت اینه که توی کل بازی یه حالت رمزآلود و گنگی وجود داره که باعث میشه به هر نکته داستان فکر کنید و سعی کنید نکات و قسمت های مختلف داستان رو با دقت بیشتری دنبال کنید.

صداگزاری ها و آهنگ های بازی هم به بهترین نحو اجرا و انتخاب شدن،آهنگ ها کاملا با جو بازی هماهنگ هستن و صداگزاری های مختلف هم خیلی عالی کار شدن.
    اما چیزی که منو خیلی شکه کرد دیالوگ ها و صداگزاری کاراکتر ها بود.دیالوگ ها از هر نظر فوق العاده هستن!حتی دیالوگ های کاراکتر های فرعی و NPC هایی که شاید فقط 1-2 دقیقه ببینیدشون،توی این مورد واقعا هیچ ایرادی نمیشه گرفت.
    در مورد گرافیک نمیتونم نظر خاصی بدم چون من نسخه Xbox 360 رو بازی میکنم،ولی روی کنسول هم گرافیک بازی خیلی خوب کار شده،فقط بعضی از تکسچر ها کیفیت پایینی دارن.

خوب میرسیم به یکی دیگه از از نکات برجسته بازی : Elizabeth!
    هوش مصنوعی الیزابث هیچ حرفی برای گفتن باقی نمیزاره،رفتار و حرکاتش درست مثل اینه که دارید با یه آدم دیگه co-op بازی میکنید!
    وقتی ب همکان های مختلف برید الیزابث به همه چی واکنش نشون میده!
    مثلا وارد توالت مردانه نمیشه!یا اینکه وقتی وارد توالت خانوم ها(
    ) شدم گفتش : are you trying to get us both arrested?!
    از نظر صداگزاری و دیالوگ ها هم عالی هستش.
    توی بازی هم اینجوری نیست که احساس کنید فقط یه کاراکتر ساده هستش(همونطور که لوین گفته بود) که دنبالتون میاد،توی بازی خیلی کمک میکنه.مثلا میتونه قفل در ها رو بازی کنه یا یه سری از پیغام های مخفی رو رمزگشایی کنه.یا اینکه وسط مبارزه ها بهتون تیر و potion های مختلف میده و اگه در حال جنگ نباشید هر چند وقت یکبار بهتون پول میده.
    توی بازی هم اگه پیشروی کنید با استفاده از قدرت های الیزابث میشه یه سری وسیله توی محیط ظاهر کرد(از یه بعد دیگه) که میتونید ازشون استفاده کنید.مثلا الیزابث میتونه اسلحه،جسمی که بشه پشتش کاور گرفت و .... رو ظاهر کنه.
    هوش مصنوعی دشمن ها هم خوب هستش و مشکلی نداره.
    ارزش تکرار بازی هم خیلی خیلی بالا هست!من از الان برنامه ریزی کردم برای تموم کردن بازی روی درجه سختی 1999....
    در کل Infinite یکی از بهترین بازی های این نسل هستش و برای هر گیمری واجب هست که امتحانش کنه.....
    Last edited by Leon-117; 28-03-2013 at 08:27.

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

سلام دوستان
    ادامه سری قبل هست؟من قسمت قبلی رو بازی نکردم برام مبهم نباشه داستان بازی؟
    سپاس

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

بی شک باید گفت Bioshock Infinite بهترین FPS کل دوران هست و بحثی نمی مونه
    پایین‌تر از چی؟ توی این نسل که بهترین FPS بود، با بازی‌های نسل قبل هم اصلا قابل قیاس نیست یک سر و گردن بهتره Bioshock.
    Valve توی دو نسل HL1 و HL2 را داشت که هر کدومشون به راحتی هر بار تعریف جدیدی از ژانر FPS ارائه کردن، چه از لحاظ داستان و گیم پلی و چه از لحاظ انجین که هر کدومشون انقلابی به پا
    کردن (نه از یک نظر، از همه لحاظ) در کنارش پورتال 1 و به خصوص پورتال 2 (به عنوان یه بازی توی این نسل) هر چند شوتر نبود ولی ویژگی های مشترک زیادی با یه عنوان FPS داشت
    خصوصا از نظر نحوه روایت داستان و دیالوگ ها که شاید یکی از خاص ترین و بهترین نمونه ها در تاریخ گیم باشه.
    متا/گیم رنکینگز به عنوان یه فاکتور مقایسه ای می تونه یه محدوده رو به ما بده که یه بازی در مجموع از نظر کیفیت ساخت چه جایگاهی داره ولی اینکه بیایم و بگیم فلان عنوان مثلا دو صدم نمره
    از فلان عنوان بالاتره در نتیجه بازی بهتری هست خب اصلا به این شکل نیست چون این قدر مشکلات توی ساختار میانگین گیری متا گرفته تا نمره دهی سایت های مختلف و ارزش گذاریشون و ...
    وجود داره که ضریب خطای اون خیلی بالاتر از مثلا یک دهم یا دو دهم نمره هست کما اینکه مثلا دیدیم یه منتقد مشخص IGN نمره ی بالاتری رو برای Halo 4 در نظر گرفته تا همین Infinite در حالی
    که به نظر میاد نباید به این شکل باشه (از این نمونه ها و این بالا و پایین ها چقدر زیاده) یا نمونه های مختلفی مثل همین تام چیک که بارها ثابت شده صلاحیت کافی برای نقد رو ندارن ... هر چند
    که هنوز HL2 روی PC در رتبه ی اول و Infinite رده ی چهارم هست.(اختلاف ها در صدم نمره)

شاید یه مقایسه ی بهتر و کنترل شده تر و با ضریب خطای کمتر رو بشه با مقایسه نمرات منتقدهای معتبرتر مثل Gamespot و IGN و Edge و Eurogamer و GameInformer و PC Gamer داشت که
    Infinite به ترتیب 9 و 9.5 و 9 و 10 و 10 و 9.1 کسب کرده و HL2 به ترتیب 9.2 و 9.7 و 10 و 10 و 9.5 و 9.8 که باز هم نشون میده HL2 بهتر عمل کرده هر چند که باز هم نهایتا این وسط داریم یک سری
    عدد رو مقایسه می کنیم و اینکار بدون مشکلات و خطای خودش نیست!

جدای از همه این ها توی بازی ها مثل هر بخش رقابتی دیگه ای، بحث سلیقه مطرح میشه که خب وقتی مقایسه بین دو تا عنوان کم نقص و سطح بالا و رو داشته باشیم نمیشه فاکتور سلیقه رو
    نادیده گرفت (هر چند که من فکر می کنم روی هم رفته نقص های HL1 و HL2 از نقص های B1 و BI کمتره و بایوشاک توی بعضی زمینه ها مثل اتمسفر و طراحی هنری خیلی عالی عمل کرده، توی
    بعضی زمینه ها مثل تاثیر کمتر مهارت توی گیم پلی (شاید با Halo یه مقایسه کنی بهتر منظورمو متوجه بشی) یا ضعف نسبی توی انیمیشن های npc ها (به استثنای الیزابث توی این نسخه) یا
    یه سری موارد جزئی دیگه اون قدر خوب عمل نکرده و همین باعث میشه اون یک دست بودن کیفیت رو مثل HL نداشته باشه) البته تا BI رو کاملا تست نکنم دربارش نظر با قطعیت نظر نمیدم چون
    هنوز اطلاعاتم در مورد BI در حد نقدها و تریلرها بیشتر نیست ولی خب همون نقدها هم همچین کم توی جزئیات نرفتن...

جدای از همه این صحبت ها مطمئن باش من کمتر از تو منتظر BI نبودم و توی این چند ساله کمتر عنوانی بوده که تا این حد دنبالش کرده باشم و منتظرش بوده باشم (تو که بیشتر منتظر GTA V
    هستی تا بایوشاک : دی) و از اینکه تا این حد موفق بوده خیلی خوشحالم اگه موردی وارد هست کفر ورزیدن به HL و Valve هست که امیدوارم مراد بتونه یه کم به راه راست هدایتت کنه : دی

6. 9 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اصن HL/Portal و کلا" دنیای Valve ، قدیسه ی دنیای بازی هست. من همه ی این کفر گو ها رو مث ِ اونایی میدونم که واقعیت رو میدونن ولی کتمان میکنن... اینا هر وقت یه هیرو رو پیدا کردن که حرف نمیزد ولی کاریزماش میچسبید به طاق ( گوردن فریمن ) اونوقت میتونن به این عبث گویی ها ادامه بدن.

-------

بایوشاک بعد از یک ساعت : از اینکه قد بوکر از بقیه کوتاه تره راضی نیستم ، خیلی حس ضعف میده ( سر همین قضیه رفتم یه مود ریختم واسه اسکایریم قدم یه وجب بره بالا تر ).
    بایوشاک بعد از یک ساعت : چهره ها چقدر شبیه به همه توی شهر کلمبیا. عملا" سه تا چهره داشتن زنا کلا". ( شاید بعدا" مشخص بشه منظور خاصی پشت قضیه س - نمیدونم ، ولی خیلی مسخره میشه اگه اینطوری نباشه ) ... دهن ِ NPCها هم اصلا" جالب تکون نمیخوره نسبت به حرف ها.
    بایوشاک بعد از یک ساعت : یک مشکلی که من با بازی های Anticipated دارم اینه که نمیدونم تا چه حد باید دقیق بشم. الان تمام سکه ها رو ور میدارم ، حرفهای همه ی NPC ها رو با دقت گوش میدم. RPG که آدم بازی میکنه ، از اینکه این کارارو از اول بازی انجام نده بعدا" پشیمون میشه. Dishonored تا حدی اینکار لازم بود. Tomb Raider رو همینکار رو کردم و همه ی سوراخ سمبه ها رو گشتم و علایم روی دیوار رو نگاه کردم و تا حدی حفظ کردم ولی به درد نخورد چندان. الان این هم همینطوریه. بعضی بازی ها بهت القا میکنن که بابا جان Every coin counts یا Every single word, means something ولی خیلیا این حس رو منتقل نمیکنن و من به این بلاتکلیفی میافتم که الان یک ساعته هنوز همون اولای شهر دارم ول میچرخم.

8. 2 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

Valve توی دو نسل HL1 و HL2 را داشت که هر کدومشون به راحتی هر بار تعریف جدیدی از ژانر FPS ارائه کردن، چه از لحاظ داستان و گیم پلی و چه از لحاظ انجین که هر کدومشون انقلابی به پا کردن (نه از یک نظر، از همه لحاظ) در کنارش پورتال 1 و به خصوص پورتال 2 (به عنوان یه بازی توی این نسل) هر چند شوتر نبود ولی ویژگی های مشترک زیادی با یه عنوان FPS داشت خصوصا از نظر نحوه روایت داستان و دیالوگ ها که شاید یکی از خاص ترین و بهترین نمونه ها در تاریخ گیم باشه. متا/گیم رنکینگز به عنوان یه فاکتور مقایسه ای می تونه یه محدوده رو به ما بده که یه بازی در مجموع از نظر کیفیت ساخت چه جایگاهی داره ولی اینکه بیایم و بگیم فلان عنوان مثلا دو صدم نمره از فلان عنوان بالاتره در نتیجه بازی بهتری هست خب اصلا به این شکل نیست چون این قدر مشکلات توی ساختار میانگین گیری متا گرفته تا نمره دهی سایت های مختلف و ارزش گذاریشون و ... وجود داره که ضریب خطای اون خیلی بالاتر از مثلا یک دهم یا دو دهم نمره هست کما اینکه مثلا دیدیم یه منتقد مشخص IGN نمره ی بالاتری رو برای Halo 4 در نظر گرفته تا همین Infinite در حالی که به نظر میاد نباید به این شکل باشه (از این نمونه ها و این بالا و پایین ها چقدر زیاده) یا نمونه های مختلفی مثل همین تام چیک که بارها ثابت شده صلاحیت کافی برای نقد رو ندارن ... هر چند که هنوز HL2 روی PC در رتبه ی اول و Infinite رده ی چهارم هست.(اختلاف ها در صدم نمره) شاید یه مقایسه ی بهتر و کنترل شده تر و با ضریب خطای کمتر رو بشه با مقایسه نمرات منتقدهای معتبرتر مثل Gamespot و IGN و Edge و Eurogamer و GameInformer و PC Gamer داشت که Infinite به ترتیب 9 و 9.5 و 9 و 10 و 10 و 9.1 کسب کرده و HL2 به ترتیب 9.2 و 9.7 و 10 و 10 و 9.5 و 9.8 که باز هم نشون میده HL2 بهتر عمل کرده هر چند که باز هم نهایتا این وسط داریم یک سری عدد رو مقایسه می کنیم و اینکار بدون مشکلات و خطای خودش نیست! جدای از همه این ها توی بازی ها مثل هر بخش رقابتی دیگه ای، بحث سلیقه مطرح میشه که خب وقتی مقایسه بین دو تا عنوان کم نقص و سطح بالا و رو داشته باشیم نمیشه فاکتور سلیقه رو نادیده گرفت (هر چند که من فکر می کنم روی هم رفته نقص های HL1 و HL2 از نقص های B1 و BI کمتره و بایوشاک توی بعضی زمینه ها مثل اتمسفر و طراحی هنری خیلی عالی عمل کرده، توی بعضی زمینه ها مثل تاثیر کمتر مهارت توی گیم پلی (شاید با Halo یه مقایسه کنی بهتر منظورمو متوجه بشی) یا ضعف نسبی توی انیمیشن های npc ها (به استثنای الیزابث توی این نسخه) یا یه سری موارد جزئی دیگه اون قدر خوب عمل نکرده و همین باعث میشه اون یک دست بودن کیفیت رو مثل HL نداشته باشه) البته تا BI رو کاملا تست نکنم دربارش نظر با قطعیت نظر نمیدم چون هنوز اطلاعاتم در مورد BI در حد نقدها و تریلرها بیشتر نیست ولی خب همون نقدها هم همچین کم توی جزئیات نرفتن... جدای از همه این صحبت ها مطمئن باش من کمتر از تو منتظر BI نبودم و توی این چند ساله کمتر عنوانی بوده که تا این حد دنبالش کرده باشم و منتظرش بوده باشم (تو که بیشتر منتظر GTA V هستی تا بایوشاک : دی) و از اینکه تا این حد موفق بوده خیلی خوشحالم اگه موردی وارد هست کفر ورزیدن به HL و Valve هست که امیدوارم مراد بتونه یه کم به راه راست هدایتت کنه : دی
    HL1/HL2 هربار که عرضه شدن بله تعریف‌های جدیدی رو در هر قسمت مخصوصا گرافیک ایجاد کردن. ولی اگه بخوایم اینطوری حساب کنیم تقریبا تمامی بازی‌های بزرگ در سبک خودشون نقش داشتن. اینکه HL در بازی خودش Cut Scene قرار نمیده (که قبلا توی System Shock بکار رفته بود) دلیل نمیشه مثلا کار درست رو کرده باشه. اینکه شخصیت بازی حرف نمیزنه (چیزی که استانداردهای امروزه نمیپذیره دیگه) دلیل نمیشه کار درست رو انجام بده. بایوشاک هم مشخصه‌های این سبک رو هم برگردوند و هم عوض کرد. اگه عوض نمی‌کرد الان ما شاهد Cloneهاش نبودیم (هرچند که بایوشاک خودش یک کلون از System SHock 2 هست) بایوشاک جنبه‌ی هنر، داستان‌پردازی و ارزش تکرار بر اساس داستان رو عرضه کرد. بایوشاک گیم پلی خاص خودشو وارد کرد. گیم‌پلی HL2 اسکریپت شده و خطی هست (با اینکه بعضا جاهایی با محیط‌های باز هم وجود داره، اما عملا بی‌فایده است) اما در بایوشاک ما گیم‌پلی سندباکس گونه رو بیش‌تر داریم. در بایوشاک آزادی عمل و تاکتیک ما 100 برابر بیشتر از HL است. اگر بایوشاک مثلا در مدل‌سازی و گرافیک و این موارد ضعف داره، به جاش HL2 هم در صداگذاری اسلحه‌هاش ضعف داره. در محیطه بی روح و بعضا خسته‌کنندش (در برخی جاها) ضعف داره. در ضمن بایوشاک یونیک‌ترین داستان و دنیا رو وارد بازی‌های کامپیوتری کرد، درحالیکه بحث کلی HL در مورد حمله‌ی موجودات فضایی هست. در مورد نمره هم بگم من بحثم اصلا نمره نیست. اینجا هربار یک نفر چیز جدیدی رو میاد میگه، یک بار میگن Meta معتبر نیست، یکبار میگن VGA معتبر نیست، کلا معلوم نیست چی میگن. اما اگه بخوایم در مورد نمره هم بحث کنیم، بازم بایوشاک کم و کسری از HL نداره و همین Infinite هم تا الان بهترین بازی تاریخ PC در Gamesranking شده. بله بایوشاک عنوان یکدست‌تری نسبت به HL شاید نباشه، اما در یک مواردی بالاتر از حد عمل کرده. شما در بایوشاک نمیاین از نرمی اسلحه‌ها، UI تر و تمیز، گیم‌پلی روون صحبت کنید. وقتی توی دکمه‌های بایوشاک میان دکمه‌ی زوم رو به صورت Default میزارن روی RS، یعنی چی؟ یعنی اینکه سازنده هدفش یک شوتر به سبک Halo یا COD نیست. گیم‌پلی بایوشاک بسیار بسیار جای مانور زیادتری نسبت به HLداره. شما به هر حالتی که دوست داشته باشید، با Trap، با Plasmid، با کاربرد اسلحه‌های گوناگون، Torretها و Bot ها و حتی دوربین‌ها می‌تونین دشمنانتونو بکشین. در حالیکه اگه Gravity Gun رو از HL فاکتور بگیریم، فقط شاهد یک سری چیزای تکراری هستیم. اگه باز بخوایم از نظر هنری و اتمسفر در نظر بگیریم، باز هم بایوشاک با اختلاف زیاد سرتر از HL هست. در مورد داستان هم کلا صحبت نمی‌کنیم. میمونه بحث گرافیک،‌ که باز در گرافیک هنری، کاملا برتریت بایوشاک رو داریم. در گرافیک تکنیکی هم در نسخه‌ی اول، افکت‌های خاص آب رو دیدیم. هرچند که در بحث تکنیکی نسبت به HL انقلابی عمل نکرد. تازه تمامی این‌ها در مورد نسخه‌ی اول هست، Infinite رو مورد گیم‌پلی رو به حد اعلای خودش رسونده. میبینی؟ دلیل نمیشه یک بازی در مواردی همچون گرافیک و ... تکون بده سبک خودشو، پس همیشه بهترین باشه! بله در نسل قبل بازی رو دست HL نبود (تو این سبک). اما با اومدن بایوشاک، اگه سلیقه‌ی یکی با اون سازگار باشه (چون به شدت سلیقه‌ای هست)، نمیتونی برتری‌ای در HL پیدا کنی. بحث PORTAL هم سبکش Puzzle است و به یک FPS، هیچ ربطی نداره. درضمن، ارزش تکرار بایوشاک بسیار بیشتر از HL است، طوریکه حتی از لحاظ داستانی هم نکات جدیدی رو پیدا می‌کنی. بحث عملا شد VS دیگه ولی خوب من نمی‌تونستم تحمل کنم که یک بازی همینجوری به عنوان یک بت اون وسط مورد پرستش قرار بگیره () درحالیکه هیچ برتری‌ای نسبت به عناوین بعده خودش نداره. (بگذریم از اینکه اصلا ما تو این نسل HL ندیدیم که بگیم چقدر قدرت مانور داره) در مورد علاقه‌ی من به بایوشاک هم که همه میدونن. تو تاپیک بایوشاک 2 هم من علاقه‌ی خودم رو نشون دادم، توی یاهو هم 2 سال Status من Bioshock Infinite هست. البته این بازی تنها بازی‌ای تو سبک FPSه که من اینقدر علاقه‌مندم بهش، وگرنه من اصلا از این سبک خوشم نمیاد و RPG رو به همه چیز ترجیح میدم.

10. 7 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

HL1/HL2 هربار که عرضه شدن بله تعریف‌های جدیدی رو در هر قسمت مخصوصا گرافیک ایجاد کردن. ولی اگه بخوایم اینطوری حساب کنیم تقریبا تمامی بازی‌های بزرگ در سبک خودشون نقش داشتن. اینکه HL در بازی خودش Cut Scene قرار نمیده (که قبلا توی System Shock بکار رفته بود) دلیل نمیشه مثلا کار درست رو کرده باشه. اینکه شخصیت بازی حرف نمیزنه (چیزی که استانداردهای امروزه نمیپذیره دیگه) دلیل نمیشه کار درست رو انجام بده. بایوشاک هم مشخصه‌های این سبک رو هم برگردوند و هم عوض کرد. اگه عوض نمی‌کرد الان ما شاهد Cloneهاش نبودیم (هرچند که بایوشاک خودش یک کلون از System SHock 2 هست) بایوشاک جنبه‌ی هنر، داستان‌پردازی و ارزش تکرار بر اساس داستان رو عرضه کرد. بایوشاک گیم پلی خاص خودشو وارد کرد. گیم‌پلی HL2 اسکریپت شده و خطی هست (با اینکه بعضا جاهایی با محیط‌های باز هم وجود داره، اما عملا بی‌فایده است) اما در بایوشاک ما گیم‌پلی سندباکس گونه رو بیش‌تر داریم. در بایوشاک آزادی عمل و تاکتیک ما 100 برابر بیشتر از HL است. اگر بایوشاک مثلا در مدل‌سازی و گرافیک و این موارد ضعف داره، به جاش HL2 هم در صداگذاری اسلحه‌هاش ضعف داره. در محیطه بی روح و بعضا خسته‌کنندش (در برخی جاها) ضعف داره. در ضمن بایوشاک یونیک‌ترین داستان و دنیا رو وارد بازی‌های کامپیوتری کرد، درحالیکه بحث کلی HL در مورد حمله‌ی موجودات فضایی هست. در مورد نمره هم بگم من بحثم اصلا نمره نیست. اینجا هربار یک نفر چیز جدیدی رو میاد میگه، یک بار میگن Meta معتبر نیست، یکبار میگن VGA معتبر نیست، کلا معلوم نیست چی میگن. اما اگه بخوایم در مورد نمره هم بحث کنیم، بازم بایوشاک کم و کسری از HL نداره و همین Infinite هم تا الان بهترین بازی تاریخ PC در Gamesranking شده. بله بایوشاک عنوان یکدست‌تری نسبت به HL شاید نباشه، اما در یک مواردی بالاتر از حد عمل کرده. شما در بایوشاک نمیاین از نرمی اسلحه‌ها، UI تر و تمیز، گیم‌پلی روون صحبت کنید. وقتی توی دکمه‌های بایوشاک میان دکمه‌ی زوم رو به صورت Default میزارن روی RS، یعنی چی؟ یعنی اینکه سازنده هدفش یک شوتر به سبک Halo یا COD نیست. گیم‌پلی بایوشاک بسیار بسیار جای مانور زیادتری نسبت به HLداره. شما به هر حالتی که دوست داشته باشید، با Trap، با Plasmid، با کاربرد اسلحه‌های گوناگون، Torretها و Bot ها و حتی دوربین‌ها می‌تونین دشمنانتونو بکشین. در حالیکه اگه Gravity Gun رو از HL فاکتور بگیریم، فقط شاهد یک سری چیزای تکراری هستیم. اگه باز بخوایم از نظر هنری و اتمسفر در نظر بگیریم، باز هم بایوشاک با اختلاف زیاد سرتر از HL هست. در مورد داستان هم کلا صحبت نمی‌کنیم. میمونه بحث گرافیک،‌ که باز در گرافیک هنری، کاملا برتریت بایوشاک رو داریم. در گرافیک تکنیکی هم در نسخه‌ی اول، افکت‌های خاص آب رو دیدیم. هرچند که در بحث تکنیکی نسبت به HL انقلابی عمل نکرد. تازه تمامی این‌ها در مورد نسخه‌ی اول هست، Infinite رو مورد گیم‌پلی رو به حد اعلای خودش رسونده. میبینی؟ دلیل نمیشه یک بازی در مواردی همچون گرافیک و ... تکون بده سبک خودشو، پس همیشه بهترین باشه! بله در نسل قبل بازی رو دست HL نبود (تو این سبک). اما با اومدن بایوشاک، اگه سلیقه‌ی یکی با اون سازگار باشه (چون به شدت سلیقه‌ای هست)، نمیتونی برتری‌ای در HL پیدا کنی. بحث PORTAL هم سبکش Puzzle است و به یک FPS، هیچ ربطی نداره. درضمن، ارزش تکرار بایوشاک بسیار بیشتر از HL است، طوریکه حتی از لحاظ داستانی هم نکات جدیدی رو پیدا می‌کنی. بحث عملا شد VS دیگه ولی خوب من نمی‌تونستم تحمل کنم که یک بازی همینجوری به عنوان یک بت اون وسط مورد پرستش قرار بگیره () درحالیکه هیچ برتری‌ای نسبت به عناوین بعده خودش نداره. (بگذریم از اینکه اصلا ما تو این نسل HL ندیدیم که بگیم چقدر قدرت مانور داره) در مورد علاقه‌ی من به بایوشاک هم که همه میدونن. تو تاپیک بایوشاک 2 هم من علاقه‌ی خودم رو نشون دادم، توی یاهو هم 2 سال Status من Bioshock Infinite هست. البته این بازی تنها بازی‌ای تو سبک FPSه که من اینقدر علاقه‌مندم بهش، وگرنه من اصلا از این سبک خوشم نمیاد و RPG رو به همه چیز ترجیح میدم.

ببين بعضي قسمت حرفات كاملا درسته ولي بعضي قسمت حرفات كاملا جنبه شخصي و سليقه اي داره
    مثلا:

به نظر مثلا ign هاف لايف بهترين saga رو داره وبه نظر منم داستانش بهتر از بايوشاك(نه اينكه بايوشاك عالي نيس)

حرف نزدن كاراكتر رو اگه استاندارداي امروزه نمي پذيره پس چرا تو dark souls اينقدر حرف نزدن كاراكتر عالي از آب دراومد؟اونم منتقدا هنوز دوست دارن

به نظر من و اتفاقا بعضي منتقدا بايوشاك تو اواسطش كمي خسته كننده ميشه و هاف لايف با اون همه محيط متنوع كه فوق العاده با هم متفاون خسته كننده نيس(نظر منتقدارو ميشه خووند)

در مورد گرافيك هنري هم مگه بايد محيط خوشگل باشه تا بشه بهترين گرافيك هنري ...به نظر من و خيلي از منتقدا اتفاقا گرافيك هنري هاف لايف فوق العاده هم عالي هست(همين نظر يوروگيمر در مورد انتخاب بهترين بازي سال ٢٠١١ رو بخون تا ببيني چطور در مورد رپچر و اتمسفرش تعريفكرده)

+

خلاصه خيلي از اين موارد حالت سليقه داره و نميشه در موارد بالا اينطور با قاطعيت حرف زد(كن لوين اينطور با قاطعيت حرف نميزنه كه شما ميگيد)
    در مورد كات سين هم فعل نبودن كه مهم نيس و گرنه قارچ خور هم كات سين نداشت هاف لايف اولين بازي شوتر سينماتيكي هست كه با اين كار به روايت عمق داده و اينش قابل ستايشه
    .
    Last edited by halflife g; 28-03-2013 at 22:33.

12. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

ببين بعضي قسمت حرفات كاملا درسته ولي بعضي قسمت حرفات كاملا جنبه شخصي و سليقه اي داره مثلا: به نظر مثلا ign هاف لايف بهترين saga رو داره وبه نظر منم داستانش بهتر از بايوشاك(نه اينكه بايوشاك عالي نيس) حرف نزدن كاراكتر رو اگه استاندارداي امروزه نمي پذيره پس چرا تو dark souls اينقدر حرف نزدن كاراكتر عالي از آب دراومد؟اونم منتقدا هنوز دوست دارن به نظر من و اتفاقا بعضي منتقدا بايوشاك تو اواسطش كمي خسته كننده ميشه و هاف لايف با اون همه محيط متنوع كه فوق العاده با هم متفاون خسته كننده نيس(نظر منتقدارو ميشه خووند) در مورد گرافيك هنري هم مگه بايد محيط خوشگل باشه تا بشه بهترين گرافيك هنري ...به نظر من و خيلي از منتقدا اتفاقا گرافيك هنري هاف لايف فوق العاده هم عالي هست(همين نظر يوروگيمر در مورد انتخاب بهترين بازي سال ٢٠١١ رو بخون تا ببيني چطور در مورد رپچر و اتمسفرش تعريفكرده) + خلاصه خيلي از اين موارد حالت سليقه داره و نميشه در موارد بالا اينطور با قاطعيت حرف زد(كن لوين اينطور با قاطعيت حرف نميزنه كه شما ميگيد) در مورد كات سين هم فعل نبودن كه مهم نيس و گرنه قارچ خور هم كات سين نداشت هاف لايف اولين بازي شوتر سينماتيكي هست كه با اين كار به روايت عمق داده و اينش قابل ستايشه .
    من به سایت‌ها کاری ندارم چی‌ میگن، وگرنه الان باید تمام نقل قول‌هایی که در مورد Infinite گفتن رو بزارم اینجا. حرف نزدن کاراکتر رو استانداردهای امروزی نمیپذیره چیزیه که کاملا ثابت شدست. Dark Souls که RPG هست اصلا بحثش جدای بیشتر بازی‌های RPG از جمله TES و Fallout و خیلی از بازی‌های قدیمی هم همینجوری بودند. اما توی بازی 3وم شخص یا FPS دیگه امروزه نمی‌تونن همچین چیزی رو بپذیرند، چون یک چیز بی‌معنی هست! من اصلا به منتقدها کار ندارم، اینو خودت فکر کن، اگر Gordon حرف میزد میتونست پتانسیل بالاتری رو وارد بازی کنه. اصلا چه معنی داره یکی ازت سوال کنه خودشم جواب بده! خیلی مسخره‌ی! حالا تو بایوشاک بگی، چون فقط با رادیو باهات مکالمه میکردن، و حالت دستور پذیری داشت + تو کل بازی یکبار بیشتر با شخصیتی مواجه نشدی. ولی HL طرف حرف میزنه، 5 ثانیه وای میسته آخرش میگه آدم پرحرفی نیستی!!! مثل اینکه اون دوران قدیم تو بازی‌های ترسناک مثل Evil، یه ماشین می‌افتاد وسط راه، راهه بین دو نفر بسته میشد و میرفت تا آخر بازی و تو تنها بودی!! خوب اینو عقل امروز نمیپذیره دیگه. محیط‌های متنوع HL چیز خاصی نمیتونه باشه، اما اگه تو بیای فکر کنی و ایده‌ی درست کردن یک باغ رو زیر َآب (Arcadia) بدی بیرون، اون موقع تو خلاقیت به خرج دادی! وقتی یک شهری درست کنی که در تمام راهروهاش دنیای زیر آب رو ببینی، وقتی یک بار رو درست که نور خورشید داره میاد توش در کنارشم یک Big Daddy در حال تعمیره لایه‌ی بیرونی هست، وقتی زیر دریا کازینو بزنی، وقتی تو آسمون دریا بسازی و و و اینا اسمشون خلاقیت هست. نه اینکه یک مرحله بری تو فاضلاب، یک مرحله بری تو دشت و دمن و ... گرافیک هنری HL عالیه، ولی به هیچ عنوان به بایوشاک از هیچ لحاظ هنری نمیرسه. اصلا همین یونیک بودنش برا جواب سوال کافیه، بگذریم از اینکه ایده‌های عجیب غریبی توش بکار رفته. HL بازی بزرگی هست، برا همین کسی نمیاد در موردش نظر بده، چرا؟ چونکه اولا خیلی‌ها مخصوصا بازیسازها دوسش دارن، دوما احترامی که برا بازی قائلند. وگرنه خودت همین الان فکر کن و نظر بده و به هیچ سایتی هم کار نداشته باش: تو چه مورد HL2 بهتر از Bioshock هست؟ گیم‌پلی؟ صداگذاری؟ گرافیک؟ داستان؟ ارزش تکرار؟ ارزش‌های هنری؟ بعضی از چیزها اثبات کردن نمی‌خوان.

14. 5 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

من به سایت‌ها کاری ندارم چی‌ میگن، وگرنه الان باید تمام نقل قول‌هایی که در مورد Infinite گفتن رو بزارم اینجا. حرف نزدن کاراکتر رو استانداردهای امروزی نمیپذیره چیزیه که کاملا ثابت شدست. Dark Souls که RPG هست اصلا بحثش جدای بیشتر بازی‌های RPG از جمله TES و Fallout و خیلی از بازی‌های قدیمی هم همینجوری بودند. اما توی بازی 3وم شخص یا FPS دیگه امروزه نمی‌تونن همچین چیزی رو بپذیرند، چون یک چیز بی‌معنی هست! من اصلا به منتقدها کار ندارم، اینو خودت فکر کن، اگر Gordon حرف میزد میتونست پتانسیل بالاتری رو وارد بازی کنه. اصلا چه معنی داره یکی ازت سوال کنه خودشم جواب بده! خیلی مسخره‌ی! حالا تو بایوشاک بگی، چون فقط با رادیو باهات مکالمه میکردن، و حالت دستور پذیری داشت + تو کل بازی یکبار بیشتر با شخصیتی مواجه نشدی. ولی HL طرف حرف میزنه، 5 ثانیه وای میسته آخرش میگه آدم پرحرفی نیستی!!! مثل اینکه اون دوران قدیم تو بازی‌های ترسناک مثل Evil، یه ماشین می‌افتاد وسط راه، راهه بین دو نفر بسته میشد و میرفت تا آخر بازی و تو تنها بودی!! خوب اینو عقل امروز نمیپذیره دیگه. محیط‌های متنوع HL چیز خاصی نمیتونه باشه، اما اگه تو بیای فکر کنی و ایده‌ی درست کردن یک باغ رو زیر َآب (Arcadia) بدی بیرون، اون موقع تو خلاقیت به خرج دادی! وقتی یک شهری درست کنی که در تمام راهروهاش دنیای زیر آب رو ببینی، وقتی یک بار رو درست که نور خورشید داره میاد توش در کنارشم یک Big Daddy در حال تعمیره لایه‌ی بیرونی هست، وقتی زیر دریا کازینو بزنی، وقتی تو آسمون دریا بسازی و و و اینا اسمشون خلاقیت هست. نه اینکه یک مرحله بری تو فاضلاب، یک مرحله بری تو دشت و دمن و ... گرافیک هنری HL عالیه، ولی به هیچ عنوان به بایوشاک از هیچ لحاظ هنری نمیرسه. اصلا همین یونیک بودنش برا جواب سوال کافیه، بگذریم از اینکه ایده‌های عجیب غریبی توش بکار رفته. HL بازی بزرگی هست، برا همین کسی نمیاد در موردش نظر بده، چرا؟ چونکه اولا خیلی‌ها مخصوصا بازیسازها دوسش دارن، دوما احترامی که برا بازی قائلند. وگرنه خودت همین الان فکر کن و نظر بده و به هیچ سایتی هم کار نداشته باش: تو چه مورد HL2 بهتر از Bioshock هست؟ گیم‌پلی؟ صداگذاری؟ گرافیک؟ داستان؟ ارزش تکرار؟ ارزش‌های هنری؟ بعضی از چیزها اثبات کردن نمی‌خوان.
    بهر حال شايان منتقد از هاف لايف راضي طرفداراي بيشمارشم راضي و اين يعني همه جوره تصديق شده.....منم مثل منتقدا به نظرم هاف لايف بهترين داستان بهترين دنيا و بهترين اتمسفرو داره(اون تاپيكي كه در موردش زدم هم مويد )
    تنها چيزي كه به نظرم تو بايوشاك بالاتر از هاف لايف هست قسمت شوتر بازي هست........البته همشون تو همه قسمتا عالين و بزرگ

+
    بقيه بحثم فكر كنم ديگه تاپيكو بهم ميريزه در نتيجه بقيشو ياهو ميريم...لذت بردم از بحث باهات

.

16. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

در مورد نمره هم بگم من بحثم اصلا نمره نیست. اینجا هربار یک نفر چیز جدیدی رو میاد میگه، یک بار میگن Meta معتبر نیست، یکبار میگن VGA معتبر نیست، کلا معلوم نیست چی میگن. اما اگه بخوایم در مورد نمره هم بحث کنیم، بازم بایوشاک کم و کسری از HL نداره و همین Infinite هم تا الان بهترین بازی تاریخ PC در Gamesranking شده.
    بحث نمره ها رو که فقط به خاطر اعتقاد شدیدت به متا (رجوع شود به بحث های گذشته) و Edge عنوان کردم و در عین حال به اندازه کافی توی پست قبل بهش پرداختم
    و اکتفا کردن به یه جمله در جواب با یه روال سیستماتیک مثل اون پست نشون میده که خیلی موارد رو نادیده گرفتی.
    ولی بهت اطمینان میدم که من نه اون زمانی که HL1 و نه زمانی که HL2 رو تجربه می کردم، توجهی به نمرات نداشتم و صرفا سلیقه و علاقه شخصیم باعث جذب شدنم
    به این عنوان بود و اولین برخوردم با نمرات متا و ... (به جز گیم اسپات) شاید دو سال بعد از عرضه ی HL2 بود، الان هم مبنای قضاوتم نمرات نیست، کما اینکه بعضا شده
    بازی ها با متای 80 رو به بازی هایی با متای 90 ترجیح بدم و وقت به مراتب یشتری روی اون ها بگذارم.
    بایوشاک عنوان یکدست‌تری نسبت به HL شاید نباشه، اما در یک مواردی بالاتر از حد عمل کرده. شما در بایوشاک نمیاین از نرمی اسلحه‌ها، UI تر و تمیز، گیم‌پلی روون صحبت کنید. وقتی توی دکمه‌های بایوشاک میان دکمه‌ی زوم رو به صورت Default میزارن روی RS، یعنی چی؟ یعنی اینکه سازنده هدفش یک شوتر به سبک Halo یا COD نیست. گیم‌پلی بایوشاک بسیار بسیار جای مانور زیادتری نسبت به HLداره. شما به هر حالتی که دوست داشته باشید، با Trap، با Plasmid، با کاربرد اسلحه‌های گوناگون، Torretها و Bot ها و حتی دوربین‌ها می‌تونین دشمنانتونو بکشین. در حالیکه اگه Gravity Gun رو از HL فاکتور بگیریم، فقط شاهد یک سری چیزای تکراری هستیم.
    گیم پلی HL خسته کننده نمیشه و مرتب با تغییر محیط، ضرب آهنگ و ... اجازه نمیده احساس تکرار به گیمر دست بده، اینکه HL از نظر مبارزه مواردی مثل Plasmid یا
    ه*ک کردن دوربین ها ، دستگاه های خرید مهمات و ... رو نداره دلیلی بر ضعیف تر بودن نیست، بلکه بیشتر حفظ کردن اون احساس رئالیسم بیشتر هست چون اونج
    ا رپچر یا کلمبیایی وجود نداره، به چنین مواردی هم احتیاج نداره چون توجیه قابل قبولی نمی تونه داشته باشه، برای مقایسه ی گیم پلی ، معیار تعدد نیست.

اگه باز بخوایم از نظر هنری و اتمسفر در نظر بگیریم، باز هم بایوشاک با اختلاف زیاد سرتر از HL هست. در مورد داستان هم کلا صحبت نمی‌کنیم. میمونه بحث گرافیک،‌ که باز در گرافیک هنری، کاملا برتریت بایوشاک رو داریم. در گرافیک تکنیکی هم در نسخه‌ی اول، افکت‌های خاص آب رو دیدیم. هرچند که در بحث تکنیکی نسبت به HL انقلابی عمل نکرد.
    گرافیک هنری HL2 فوق العادست، لوکیشن هایی مثل Ravenholm یا Citadel از نظر گرافیک هنری(تکنیکی به کنار) و اتمسفر (یکی فوق العاده مرموز و یکی فوق العاده
    عظیم و با صلابت که احساس حقارت به گیمر منتقل میشه : دی) کم نظیرند. در کنار اون گرافیک ترکیبی از گرافیک تکنیکی و هنری هست و این ترکیب و بالانس هست
    که اهمیت داره که توی HL اگه نگیم بی نقص، واقعا کم نقص از آب در اومد ، توی بایوشاک به خاطر فضای فانتزی که داره، این بالانس به شدت به سمت هنری پیش رفته
    بود(هم نقطه قوت هم نقطه ضعف) ولی دلیلی بر برتری (چه رسد به ادعای اختلاف زیاد!) وجود نداره.

بله در نسل قبل بازی رو دست HL نبود (تو این سبک). اما با اومدن بایوشاک، اگه سلیقه‌ی یکی با اون سازگار باشه (چون به شدت سلیقه‌ای هست)، نمیتونی برتری‌ای در HL پیدا کنی. درضمن، ارزش تکرار بایوشاک بسیار بیشتر از HL است، طوریکه حتی از لحاظ داستانی هم نکات جدیدی رو پیدا می‌کنی.
    خب اینجا نشون میده توی داستان HL لنگ می زنی : دی
    جزئیات داستانی در قالب محیط و اتفاقات (منظورم صرف روزنامه یا یک نوار ضبط شده نیست) توی HL بی نظیر هست و جالب اینجاست که با این همه نسخه های مختلف
    (Blue Shift, Opposing Force, Episode 1&2 , Portal 1&2, HL1&2 ) تقریبا هیچ تناقض داستانی وجود نداره و پیوستگی و ارتباط این جزئیات اعجاب آور هست!
    یا به قول مراد به عنوان بهترین Saga توسط IGN انتخاب شده، در حالی که Infinite از نظر داستانی مستقل از B1 و B2 هست و علاوه بر اون همون B2 بیشتر از نظر گیم پلی
    ساخته شده و از نظر داستانی بیشتر با یک اکسپنشن مثل Blue Shift قابل قیاس هست، کما اینکه کار لوین به حساب نمیاد و لوین عینا عنوان کرده که به خاطر "فرار از تکراری
    شدن" به سمت خلق کلمبیا پیش رفتن... مطمئنا ارتباط داستانی و ادامه دادن اون به مراتب دست آورد بزرگتری هست تا داستان های مستقل و این پیوستگی باعث غنی تر
    شدن پیش زمینه ی داستان و ارتباط بیشتر و بهتر مخاطب با یه عنوان میشه. در کنار اون کیه که دیالوگ های واقعا ماندنی مثل “Rise and shine Mr.Freeman” یا
    "Prepare for unforeseen consequences" معروف G-man رو فراموش کنه (به جز شایان : دی)

در کل باز هم میگم بایوشاک چه B1 و چه BI شوترهای فوق العاده و کم نقصی هستند، من هم صرفا یه مقایسه داشتم ولی تو ماشالا HL رو شستی گذاشتی کنار : دی

18. 8 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •