تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 109 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام. ببخشید من دوباره پریدم وسط بحثاا. قضیه همون پروژه است که برای نقد کتاب روی ماه خداوند را ببوس ازتون پرسیدم. یکی دیگه از سوالایی که توی کتاب مطرح شده اینه که چرا مثلا من باید دقیقآ 18 سال پیش در این خانواده متولد بشم.چرا یه ذره زودتر یا دیر تر متولد نشدم؟ هزاران سال دنیا بوده ولی من نبودم چرا یکباره باید به دنیا بیام ؟اصلا چرا من متولد شدم که چی بشه؟قبل از تولدم کجا بودم (لطفا جواب این سوال رو کسایی بدن که اعتقاد به عالم ذر ندارن )

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

دوست عزیز saeeddz
    خود شما جرقه همین بحث های چرت و میزنید و بدون کوچکترین مطالعه ای در مورد تاریخ ایران نظریه پردازی میکنید بعدشم دم از کوروش و بابک و ایران دوستی میزنید.
    نیگاه کنید.
    منطقه آذربایجان(آذربایگان بوده به خاطر اینکه عرب ها گ ندارن شده ج) و به خصوص اردبیل کنونی در واقع کتابخونه های بزرگی در این مورد داشتن و موارد دیگه و همینطور یکی از پارسی زبان ترین مناطق ایران بودن
    اعراب وقتی میبینن که ایرانی ها یک سر و گردن ازشون بالاتر هستن
    هم از نظر زبان و هم از نظر دین!
    حمله میکنن و این کتابها و... رو از بین میبرن! و بعد هم فردی به اسم اوزون حسن رو حاکم اونجا میکنن تا زبان ترکی رو جایگزین کنه!
    مدارک زیادی هم دراین باره وجود داره پس دوستان آذری احساساتی نشن
    یکی از بزرگترین مدارک این هست که قبل از ورود اعراب به ایران هیچ کدوم از شاعر های اون منطقه حتی یک مصراع شعر به زبان ترکی ندارن!
    شما که ادعای ایران دوستی و وطن پرستی و اهل علم و دانش بودن میکنید که مطمئنا هم هستید،
    خواهش میکنم بدون مطالعه از خودتون نظریه صادر نکنید.
    برگردیم سر موضوع بحث:
    سلام. ببخشید من دوباره پریدم وسط بحثاا. قضیه همون پروژه است که برای نقد کتاب روی ماه خداوند را ببوس ازتون پرسیدم. یکی دیگه از سوالایی که توی کتاب مطرح شده اینه که چرا مثلا من باید دقیقآ 18 سال پیش در این خانواده متولد بشم.چرا یه ذره زودتر یا دیر تر متولد نشدم؟ هزاران سال دنیا بوده ولی من نبودم چرا یکباره باید به دنیا بیام ؟اصلا چرا من متولد شدم که چی بشه؟قبل از تولدم کجا بودم (لطفا جواب این سوال رو کسایی بدن که اعتقاد به عالم ذر ندارن )
    من یکم توضیح در مورد برهان شر ، در تاپیک اختصاصی که زده بودین دادم البته در حد دانسته های خودم. در مورد این قضه 18 سال هم به نظر نمیاد بحث مهمی باشه چون در صورتیکه اینجوری نمیشد و یه جور دیگه میشد هم میگفتیم چرا اینجوری شده و فلان جور نشده. اگه دیرتر دنیا بیایم میگیم چرا زودتر دنیا نیومدیم اگه دنیا نیاییم میگیم حق حیات رو ازمون گرفتن اگه بیایم میگیم ای بابا کاش اصلا دنیا نمیومدیم. آدم ه دیگه. همیشه از همه چیز ناراضیه. کلا این بحث به نظر نمیاد بحث مهم فلسفی باشه که شکی هم ایجاد کنه.

3. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

برگردیم سر موضوع بحث:

من یکم توضیح در مورد برهان شر ، در تاپیک اختصاصی که زده بودین دادم البته در حد دانسته های خودم. در مورد این قضه 18 سال هم به نظر نمیاد بحث مهمی باشه چون در صورتیکه اینجوری نمیشد و یه جور دیگه میشد هم میگفتیم چرا اینجوری شده و فلان جور نشده. اگه دیرتر دنیا بیایم میگیم چرا زودتر دنیا نیومدیم اگه دنیا نیاییم میگیم حق حیات رو ازمون گرفتن اگه بیایم میگیم ای بابا کاش اصلا دنیا نمیومدیم. آدم ه دیگه. همیشه از همه چیز ناراضیه. کلا این بحث به نظر نمیاد بحث مهم فلسفی باشه که شکی هم ایجاد کنه.
    در مورد اینکه قبل تولد کجا بودم نظرتون چیه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

دوست عزیز saeeddz
    خود شما جرقه همین بحث های چرت و میزنید و بدون کوچکترین مطالعه ای در مورد تاریخ ایران نظریه پردازی میکنید بعدشم دم از کوروش و بابک و ایران دوستی میزنید.
    نیگاه کنید.
    شما که ادعای ایران دوستی و وطن پرستی و اهل علم و دانش بودن میکنید که مطمئنا هم هستید،
    خواهش میکنم بدون مطالعه از خودتون نظریه صادر نکنید.
    ببینید اولآ اون بحث بین من و محمد بود و به کسی هم مربوط نمیشد!
    بعدشم مسعود و شما از منابعی استفاده کردین که به راحتی میشه نقضش کرد
    شما اون مدارک رو میاری و من مدارک بین المللی!
    دورغی هم درکار نبود و فقط نخواستم بحث رو ادامه بدم
    توو پروفایل مسعود ادامه میدم
    مربوط به ان بخش نمیشه!
    اونم گذشتست
    حالا هرطور که بوده مهم اینکه حالا این ایرانه و این اقوامش و این ...
    به هیچ عنوان بدون مطالعه من اینکارو نمیکنم

6. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

شما اون مدارک رو میاری و من مدارک بین المللی!
    مدارک بین المللی!!!!!
    در مورد اینکه قبل تولد کجا بودم نظرتون چیه؟
    به نظر من قبل از تولد ما نیست بودیم و در موقع تشکیل جنین هست شدیم و وجودیت پیدا کردیم. حالا بعضی ها معتقدن ما قبل از تولد در فلان دنیا بودیم و فلان کارو می کردیم و روحمون 1500 سال تو یه دنیا بود و یهو اومد کره زمین مسئله دیگست. هر کی یه اعتقادی داره.

8. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

اینجا خوابیده هااااا ... یه پیشنهاد برای بحث جدید (اگه قبلا بحث نشده باشه)

دوستان نظرتون راجع به روح چیه ؟ آیا روح وجود داره ؟ چرا ؟

نظر چه فیلسوف هایی راجع به روح و ذهن براتون جالب بوده.

منتظر نظرات هستم ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

اینجا خوابیده هااااا ... یه پیشنهاد برای بحث جدید (اگه قبلا بحث نشده باشه)

دوستان نظرتون راجع به روح چیه ؟ آیا روح وجود داره ؟ چرا ؟

نظر چه فیلسوف هایی راجع به روح و ذهن براتون جالب بوده.

منتظر نظرات هستم ...
    در این مورد نظر من اینکه میتونه وجود داشته باشه و یا وجود نداشته باشه
    دلیلشم اینکه کسی بعد از مرگ رو ندیده
    البته من یکبار تجربه نزدیک به مرگ داشتم و یه چیزایی دیدم از جمله اینکه تکرار شدنخاطرات گذشته البته مثل اینکه واقعی هستنی یعنی خیلی واقعی به نظر میان و...
    این هیچ دلیل نمیشه که روح وجود داشته باشه یا نه
    اصلا ما شاید ما دوست داریم روح وجود داشته باشه و برای همین فکر میکنیم که داره
    شاید نداره!
    خب رئالیستا و مادی گراها میگن وجود نداره و اینوریا میگن وجود داره
    فلسفه اسلامی میگه خدا قسمتی از روحش رو در انسان دمیده یا به انسان داده...
    که اینجا این سوال پیش میاد که مگر خدا تجزیه پذیر هست؟!!!
    که بعضی دیگه از فلاسفه اسلامی این سوال رو اینطور پاسخ میدن که خدا اول موجودی به اسم روح رو خلق کردن و بعد اون رو وارد بدن کردن و...
    و اینکه چرا گفته شده خدا قسمتی از روحش رو دمیده رو هم اینطور پاسخ میدن که این موجود یعنی روح به قدری پاک و دارای صفات خداوندی هست که خدا اینطور فرمودن...

11. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

از نظر من روح وجود داره.
    یعنی اولش فکر میکردم روح وجود نداره ، ولی بعدا فکر کردم داره.
    چون اگه روح وجود نداشته باشه ، بعضی سوالات ناتمام و بی جواب میمونه واسم.
    اول اینکه اگه روح وجود نداره چرا رویاهای صادقه میبینیم؟
    قبلا میگفتم خوب میبینیم دیگه. چون خواب نتیجه مغزه. مغز باعث میشه خواب ببینیم. ولی اگه اینطوری بود و مغز یه جسم و محصور در زمان و مکان ، چه جوری از آینده خبر پیدا کرده؟
    یکی از چیزهای دیگه هم پیشگویی بود. اگه روح وجود نداره ، چه جوری پیشگویی صورت میگیره؟ یه چیزی باید درون بدن ما وجود داشته باشه که بتونه در زمان سفر کنه. بره آینده و بیاد. اتفاقات رو ببینه. بیاد به ما بگه. این چیز هم نباید جسم باشه. چون سفر در زمان میکنه. اگه بخواد این کارو کنه باید بالای سرعت نور بره و بالای سرعت نور ، جسم نمیتونه حرکت کنه. نیست میشه. فیزیکیش نکنم. این یه چیز روح ه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

نمونه ي ساده ي وجود روح خوابه !!!
    يا عمل پرواز روح !!!
    اينا همه دليل بر اين هستند كه جسم به طور كلي نقش زيادي ايفا نميكنه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

از نظر من روح وجود داره.
    یعنی اولش فکر میکردم روح وجود نداره ، ولی بعدا فکر کردم داره.
    چون اگه روح وجود نداشته باشه ، بعضی سوالات ناتمام و بی جواب میمونه واسم.
    اول اینکه اگه روح وجود نداره چرا رویاهای صادقه میبینیم؟
    قبلا میگفتم خوب میبینیم دیگه. چون خواب نتیجه مغزه. مغز باعث میشه خواب ببینیم. ولی اگه اینطوری بود و مغز یه جسم و محصور در زمان و مکان ، چه جوری از آینده خبر پیدا کرده؟
    یکی از چیزهای دیگه هم پیشگویی بود. اگه روح وجود نداره ، چه جوری پیشگویی صورت میگیره؟ یه چیزی باید درون بدن ما وجود داشته باشه که بتونه در زمان سفر کنه. بره آینده و بیاد. اتفاقات رو ببینه. بیاد به ما بگه. این چیز هم نباید جسم باشه. چون سفر در زمان میکنه. اگه بخواد این کارو کنه باید بالای سرعت نور بره و بالای سرعت نور ، جسم نمیتونه حرکت کنه. نیست میشه. فیزیکیش نکنم. این یه چیز روح ه.
    دلیلش اینکه شما رویای صادقه نمیبینید و آینده رو نمیبینید بلکه خودتون آینده رو نقاشی میکنید و همون اتفاق می افته!
    مغز از آینده خبر نمیده بلکه ناخودآگاه شما(بچه قول بی شعور)آینده رو خودش میسازه!
    به سفر روح مربوط نیست
    یکم در مورد اصول جادوگری تحقیق کنید تا این موارد رو هم به کارش پی ببرید!
    شاید خنده دار باشه ولط خب...

---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------

نمونه ي ساده ي وجود روح خوابه !!!
    يا عمل پرواز روح !!!
    اينا همه دليل بر اين هستند كه جسم به طور كلي نقش زيادي ايفا نميكنه!
    بزار یه آزمایش رو بهت بگم
    کسی میخوابه و جلوی چشمش چراغ قرمز روشن میکنن! و اون فرد در خواب میبینه در یک اتومبیل در حال حرکته و اتومبیل جلویش ترمز میکنه و چراغ پشتش که قرمزه روشن میشه!
    پس مواردی که گفتی ربطی نداره و خواب بر اساس عوامل محیطی و خواسته ها و... تغییر میکنه!

15. 2 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •