تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 1783 اولاول ... 1723242526272829303137771275271027 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام اولا که دوست عزیز همین صبانت که میگی کم فروشی میکنه داره
    به مشترک ها سرویس 128 کلوبیت میفروشه ولی در عوض داره به شما 120 کیلوبایت سرعت دانلود میده.
    اینم حتما میدونید که هر 8 کیلوبیت یک کیلو بایته پس با این حساب صبانت باید برای سرویس 128 کیلوبیت 17 کیلوبایت سرعت دانلود بده ولی در عوض داره بیشتر از اون هم میده.
    پس بهتره یکم منصف باشید.
    دوست عزیز در ایران وقتی با حجم محدود بهتون اشتراک ADSL اینترنت واگذار میکنن، بجای سرعت واقعی که همین 16 کیلوبایتی هست که شما میگید، خطتتون رو روی یک مگابیت یا دو مگابیت میببندن.
    فقط اشتراک هایی که بدون محدودیت حجمی واگذار میشن خطتتون رو روی سرعت واقعی پیکربندی میکنن. (مثل سرویس های مخابرات)
    این مخصوص صبانت نیست و پارس آنلاین و شاتل و داتک و... همشون همینجوری هستن.
    اصلا شما سرعتت 20 مگابیت، وقتی محدودیت حجمی داری میخوای چیکار کنی؟

دوست عزیز

قرار نیست شما این عدد رو تقسیم بر 1024 کنید! این دسته بندی 1024 تایی اختراع مایکروسافته و ویندوز مبنای دسته بندی اش رو 1024 تایی در نظر میگیره. اگه دقت کنید وقتی هارد دیسک یا فلش مموری میخرید دقیقاً روش نوشته 500000 مگابایت یعنی 500 گیگ .ولی توی ویندوز کمتر نشون میده. یا فلش 8 گیگ رو 7.74 نشون میده که این به همون دلیلی است که گفتم.
    اما مبنای سرعت انتقال اطلاعات در اینترنت و حجم دیتای رد و بدل شده به صورت 1000 تایی است. یعنی شما در حقیقت همون 9 گیگا بایت رو خریدید که میشه 9000000 کیلوبایت.
    1024 اختراع مایکروسافت نیست، مایکروسافت که کمیته ای مثل IEEE نیست که استاندار سازی کنه، بسیاری از کرنل های لینوکس و حتی مک او اس هم هر کیلوبایت رو 1024 بایت حساب میکردن و میکنن. البته جدیدترین نسخه مک او اس که Snow Leopard هست هر کیلوبایت رو 1000 بایت حساب میکنه.
    حتی استاندارهای حافظه انجمن JEDEC هم بر پایه واژگان IEEE 100 هست و هر کیلوبایت رو برابر 1024 بایت میدونه. برای همینه که وقتی شما رم مثلا دو گیگ میخرین تو کامپیوتر نوشته 2048 مگابایت.

اولین چیزی هم که تعریف شد این بود که هر 1024 بایت یک کیلوبایته، چون آدرسی دهی بر مبنای دو در کامپیوتر هست و باید اعداد توانی از دو باشند. علامتشم از استاندارد SI برداشتن و گذاشتن KB و گفتن متخصیصن کامپیوتر خودشون فرق کیلو که هزار هست رو با کیلوبایت که پسوند بایت داره و به سیستم باینری مربوط میشه و برابر 1024 هست میدونن.
    اما وقتی کامپیوتر ها به خونه هم راه پیدا کرد دیگه همه متخصص نبودن و وقتی میگفتی کیلوبایت عوام غیر متخصص فکر میکردن مثل همون کیلومتر و کیلووات که هزار هست اینم 1000 محاسبه میشه و این مشکلات پیش اومد.

حالا صبانت هم زورش رسیده و گفته هر گیگابایت 1000 مگابایته و کاری به این نداریم این یکاها از کجا اومدن. کی میتونه جلوش وایسته؟ از همون اول هم که نیومده مثل لینوکس و ویندوز و مک او سی سیستم اندازه گیری خودش رو تعیین کنه تا مصرف کننده تکلیف خودش رو بدونه.
    در کل اندازه گیری هایی که در کامپیوتر به مبنای خاصی ارتباط نداشته باشن بر مبنای هکس محاسبه میشن مثل ظرفیت ابزارهای ذخیره سازی.

به هر حال این مشکلات حل نمیشه تا وقتی که بطور گستره واحدهای دودویی مثل KiB و MiB و ... به همه معرفی بشه و تمام سیستم عامل ها واحد اندازه گیری خودشون رو به مقادیر Binary تغییر بدن دیگه از مقادیر SI استفاده نکنن و KB و MB رو بذاریم کنار.
    Last edited by XSS; 02-09-2010 at 19:56.

2. 4 کاربر از XSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

من یکهفته ای بود دانلود نکرده بودم قبلا حداقل از ساعت 6:45 تا 7:45 که وصل بودم سرعت 2 مگ رو میداد ولی امروز صبح دیال هم خجالت زده شده بود !!! مشکل از idm نیست ؟
    بابا حداقل بشه روزی 1 گیگ رو گرفت

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

چه جالب حالا این سرعت روزانه 512 و 1مگ حدودا چقدر هست .
    و سرعت شبانه هم لطف کنید بگید ممنون میشم.
    راستی از چه ساعتی تا چه ساعتی نامحدود هست؟
    از همکاری شما متشکرم.

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از همکاری شما متشکرم.
    کلا صبانت مثل تخم مرغ شانسی می مونه. واسه یکی عالیه، واسه یکی مضخرف.
    من تو این 4 سالی که از صبانت سرویس می گیرم، تاحالا نیاز پیدا نکردم که سرویسی غیر از 128 رو استفاده کنم. پس فقط می تونم راجع به 128 راهنماییتون کنم.سرعت دانلود روزانش معمولا رو 120 KB/S هستش.
    شبانه هم بستگی داره از کجا دانلود کنید. من از رپیدشیر با اکانت با همین سرعت 120 دانلود می کنم. که معمولا شبی بین 1400 تا 1700 مگ دانلود دارم.
    تایم شبانه هم از 3 شب تا 7:45 هستش. البته تا 7 هست.ولی اگه 6:45 دیسکانکت کنی و دوباره کانکت کنی تا 7:45 آنلاین می مونه.
    موفق باشی

6. این کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

از همکاری شما متشکرم.
    با سلام
    سرعت ها متغير ارائه ميشه توسط شركت ها
    يعني اسمش 512 هست اما سرعت واقعي دانلود متغيري دارن
    معمولا 512 - با سرعت 60 الي 64 دانلود داره

از ساعت 3 تا 7 رايگان هست

موفق باشيد.

8. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه PhrenetiC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان با توجه به اینکه سرویس های صبانت مثلِ لُپ لُپ هست ، من سرویس 1 مگابیت رو بگیرم یا نه ؟
    مرکز مخابراتیِ شهدای گمنام...

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دوستان با توجه به اینکه سرویس های صبانت مثلِ لُپ لُپ هست ، من سرویس 1 مگابیت رو بگیرم یا نه ؟
    خیلی بامژه بود نیم ساعت دارم میخندم
    Last edited by peaceful1; 02-09-2010 at 19:17.

11. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کدوم شهری?!؟
    128 به بالا به کاربران خونگی نمیدن.تازه سرعتشم با همین 128 یکیه و معمولاً همشون همون 1 مگ و بیشتر کمتر سرعت دارن.نمیصرفه چندین برابر بدی و سرعتی بگیری که همون 128 هم داره!

13. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

کدوم شهری?!؟
    128 به بالا به کاربران خونگی نمیدن.تازه سرعتشم با همین 128 یکیه و معمولاً همشون همون 1 مگ و بیشتر کمتر سرعت دارن.نمیصرفه چندین برابر بدی و سرعتی بگیری که همون 128 هم داره!
    من آسا تک دارم برای دوستم می پرسم اون ساکن تهران هست.

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بابا سرعت دانلود تو سرشون بخوره ، ‌من الان تو باز كردن سايت ها مشكل دارم . از ديروز صبح يه سري سايت ها باز نميشن . بايد چيكار كرد ؟ به خاطر روز قدس نيست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •