تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 48 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 473

نام تاپيک: ✔ وضعیت خوابگاه دانشگاه ها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام بنظرتون برم معماری ازاد شیراز یا برم معماری سراسری بوشهر؟؟؟؟؟؟؟با این وضع خوابگاه که شما میگید برم سال دیگه بیام بهتر نیست؟شیراز زندگی میکنم
    دانشگاه ازاد به درد میخوره؟

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام بنظرتون برم معماری ازاد شیراز یا برم معماری سراسری بوشهر؟؟؟؟؟؟؟با این وضع خوابگاه که شما میگید برم سال دیگه بیام بهتر نیست؟شیراز زندگی میکنم
    سراسری بوشهرو نمی دونم ولی خوب خوبی آزاد شیراز اینه که خوابگاه نمی خوای با این وضع خوایگاهها و کنار خوانواده ای. در ضمن بری سال دیگه بیای بستگی به این داره که فکر می کنی سال دیگه انقدر رتبت خوب بشه که لا اقل شیراز معماری قبول شی؟ اگه دختری که ریسک بزرگیه معلوم نبست سال دیگه چی بگند شاید اصلا ازت کنکور نگیرند. اگه پسری که مسائل سربازیتو در نظر بگیر.

داره خودمونی میشه onlinefarhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اقا هر چی میخوای بری برو فقط همین امسال
    1سال پشت کنکور بودن تباه شدن عمره به تمام معنا
    عجب راهنمایی کردم

ولی از صمیم قلب گفتم

4. این کاربر از onlinefarhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان شهر

پيش فرض

دانشگاه ملایر وضعیت چه طوره ؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دوستان من با فرهاد صحبت کردم ... ولی بد ندیدم این رو بعنوان یه تجربه بگم ...

زیاد نسبت به وضع خوابگاه دانشگاه حساسیت نشون ندید ...

من دانشگاه مازندران شهر بابلسر هستم ... خودم قائمشهر زندگی میکنم که 30 کیلومتر فاصله داره. باور کنید واسه رفت و آمد دردسری زیادی میکشم . اگه شما هم تو شهر خودتون دانشگاه خوب ندارید و دانشگاه کمی باهاتون فاصله داره ، دیگه به مسائل خوابگاه و خونه و این چیزا فکر نکنید و تمرکزتون رو بذارید روی سطح علمی دانشگاه ...

شما هر دانشگاهی هم برید خوابگاهتون بعد دو سال دیگه تضمین نیست و مجبورید خونه بگیرید ... با این وضع کرایه ها هم اگه یه شهر نزدیک هم باشید رفت و آمد دست کمی از پول اجاره نداره ...

من خودم کسی بودم که نگران خوابگاه بودم واسه دانشگاه دور ... بخاطر همین نگرانی دانشگاه نزدیک زدم ... اگر دانشگاه من تو رشته ای که انتخاب کردم دانشگاه خوبی نبود ، تا حالا صد دفعه به خودم لعنت فرستاده بودم !! تنها دلیل اینکه الان راضی هستم اینه که دانشگاه و رشته ای که رفتم یک سطح علمی بالا داره ...

خوابگاه مهمه .. ولی نگذارید اهمیتش اینقدر بشه که فرصت تحصیل تو یه دانشگاه خوب رو از دست بدید ... تجربه ی دانشگاه خوب به بودن تو هر خوابگاهی می ارزه ! ...

امیدوارم همگی تو انتخاب رشته بهترین انتخاب های ممکن قبول بشید و مثل ما این دوران رو به فراموشی بسپرید و بهش بخنید ....

موفق باشید

داره خودمونی میشه mrtrevenge's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

کاملا باید به امکانات دانشگاه و افرادی که دانشجو بودن رجوع کنی چون دانشگاه به دانشگاه کاملا متفاوت پس خیلی دقت کن البته 90 درصد مراکز استان تا اخر درست خوابگاه میدن
    اما خدا نکنه بیفتی شهرستان پدر ادم در میارن روز اول برات از شمارش ها است برای اتمام پروژه میزارن برای تو هم میزارن که بری

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

در مورد اینکه خوابگاه کدوم دانشگاه در تهران بهتر از بقیه هستش.
    خب معلومه شریف. خوابگاهاش معروفه.
    خودم که امیرکبیرم و دانشگاه تهران هم دیدم، تقریبا مثل همن. بقیه هم ندیدم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام .میدونم وضعیت خوابگاه تو ایران افتضاحه ولی توی این عکسا یه چیزی مشهود که دانشجو های این خوابگاه چیزی از بهداشت فردی و عمومی نمیدونن!یعنی واقعا نمیتونن خوابگاهشونو حداقل یه گرد گیری کنن؟یا زباله هاشونو بیرون بذارن؟هر چی باشه چند سالی میخوان اونجا زندگی کنن!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اتفاقا منم جز لشکر چند هزار نفری کنکوری ها هستم و توی دفترچه دیدم دانشگاه شاهرود و سمنان فقط برای یکسال خوابگاه میدن !و الان سر گردونم که توی انتخاب رشته این شهرهارو بزنم یانه .ازاون بدتر دانشگاه صنعتی اصفهانه که توی دفترچه قید کرده :(این دانشگاه فاقد خوابگاه است)من الان نمیدونم غیرانتفاعیه شهر خودم یعنی مشهد برم یا روزانه شهرهای دیگه؟!!!و البته اینو بگم دانشگاههای غیر انتفاعی مشهد البته4تاشون سسح بالاییی دارن .با توجه به اینا شما جای من چیکار میکردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه ambian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

خوابگاه خودگردان چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •