برا انتخاب یکسری ماشینها یه کد vip (یا یه همچین چیزی) میخواهد این یعنی چی و چطور اون ماشینهارو میشه انتخاب کرد؟
برا انتخاب یکسری ماشینها یه کد vip (یا یه همچین چیزی) میخواهد این یعنی چی و چطور اون ماشینهارو میشه انتخاب کرد؟
از این نظرات انتقادی خواهشا ندید !
عین آدم انتقاد کنید
بنده کاملا بر عکس شما فکر می کنم
رو چه حسابی همچین صحبتی رو مطرح می کنید ؟
این بازی از لحاظ گرافیک حرفی واسه گفتن نذاشته...صدا گذاری هم خیلی خوبه...اما متاسفانه گیم پلی و بعضی نکات باعث شدن بازی به هیچ دردی نخوره به نظر بعضی ها...من اول کار که همش تو در و دیوار بودم...الان هم میتونم اول شم اما روندن ماشین هیچ لذتی نداره...از نکات مسخره هم به نظرم شتاب خیلی بی جای ماشین ها تو شروع مسابقست...ماشین های داغون خودشم تو برف نباید همچین شتابی داشته باشن(من با سرعت سنج کاری ندارم ها)...بعد اون افکت داغون شدن دوربین هم یکم مسخرتنسخه دو هم با اینکه یک مقدار گیم پلیش مشکل داشت اما من اونو خیلی بیشتر میپسندم تا این...
خب،من خودم شخصا غیر از Mostwanted از بقیه NFS ها خوشم نمیاد،حالا RUN ممکنه جالب باشه و مطمئنا خواهد بود،ولی فن بوی بازی رو بزارین کنار....DiRT 3 رو به هیچ وجه با این بازی ها مقایسه نکنید...هر کدوم در جای خودشون و با توجه به نظر هر شخصی،جالب و باارزش هستن...از نمره هاشون میشه فهمید....![]()
دوست من سریهایه nfs با dirt زمین تا آسمون فرق میکنه مقایسه این 2 با هم درست نیست اگه هم از نظر گرافیک منظورتونه سخت در اشتباهید dirt3 یه شاهکار محسوب میشه از نظر گرافیکی موتور قدرتمندی داره شما نگاه کن که حتی به جز ماشین به محیط چقدر توجه شده و هماهنگیه خاصی با ماشین پیدا کرده اما در nfs بیشتر به ماشین اهمیت داده شده و به محیط زیاد توجه نشده هر دو بازی از نظر گرافیکی عالین اما dirt3 بهترین گرافیک بازیهایه ریسی رو داشته از نظر من
فکر کنم شما اولینباره که سری بازیهایه dirt رو بازی میکنی اما برعکس گیمپلی روان و لذتبخشی داره.در مورد شتاب هم توصیه میکنم فیلمهایه سری مسابقات رالی رو حتما ببینید نظرتون عوض میشه.طبیعیه که این ماشینها همچین شتابی داشته باشن.اما برعکس نظرتون در مورد نسخه من نسخه 1 رو بیشتر میپسندم اما نه از نظر گرافیک و گیم پلی بخاطره اینکه من dirt رو مثله همون نسخه اول دوست دارم کلا در صحرا و جنگل نه توی پیست
منم از سری بازی های رالی کدمسترز... فقط و فقط colin mc rae 4&5 رو میپسندم... چون رالی وقعی بودن..
همچنین مسیرها ...خودرو ها...راننده ها و...بر اساس مسابقات همون سالها طراحی شده بودن
نه پیستی بود... نه باگی..نه وانت های بزرگ و نه .......
من عاشق اون سری بازی ها بودم... کاش کالین مک را نمیمرد.....
---------------
این هم واسه کسایی که عاشق موزیک های Dirt3 هستن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فقط قسمت دریفت بازی رو دوست دارم
نمیشه گسترشش داد اون بخش رو ؟ مثلا چیزی باشه مراحل جدید بهش اضافه کنه یا ماشین هاش رو باز کنه و اینا ؟
یه چیز بگم دعوا شه:
من دیرتو امروز تازی بازی کردم دیدم صد تای نید فور سپیده
تو بازی از کجا کنترل ترمز اتوماتیک رو قطع کنم؟
کسی نیست جواب بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)