تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 50 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 497

نام تاپيک: DiRT 3

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

برا انتخاب یکسری ماشینها یه کد vip (یا یه همچین چیزی) میخواهد این یعنی چی و چطور اون ماشینهارو میشه انتخاب کرد؟

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

داش من هیچی نمیتونه به پای nfs برسه البته این دو نسخه ی shift رو ازش جدا کنی کلا dirt زیره

از این نظرات انتقادی خواهشا ندید !

عین آدم انتقاد کنید
    بنده کاملا بر عکس شما فکر می کنم
    رو چه حسابی همچین صحبتی رو مطرح می کنید ؟

3. این کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

این بازی از لحاظ گرافیک حرفی واسه گفتن نذاشته...صدا گذاری هم خیلی خوبه...اما متاسفانه گیم پلی و بعضی نکات باعث شدن بازی به هیچ دردی نخوره به نظر بعضی ها...من اول کار که همش تو در و دیوار بودم...الان هم میتونم اول شم اما روندن ماشین هیچ لذتی نداره...از نکات مسخره هم به نظرم شتاب خیلی بی جای ماشین ها تو شروع مسابقست...ماشین های داغون خودشم تو برف نباید همچین شتابی داشته باشن(من با سرعت سنج کاری ندارم ها)...بعد اون افکت داغون شدن دوربین هم یکم مسخرت نسخه دو هم با اینکه یک مقدار گیم پلیش مشکل داشت اما من اونو خیلی بیشتر میپسندم تا این...

5. این کاربر از Hapoofesgeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب،من خودم شخصا غیر از Mostwanted از بقیه NFS ها خوشم نمیاد،حالا RUN ممکنه جالب باشه و مطمئنا خواهد بود،ولی فن بوی بازی رو بزارین کنار....DiRT 3 رو به هیچ وجه با این بازی ها مقایسه نکنید...هر کدوم در جای خودشون و با توجه به نظر هر شخصی،جالب و باارزش هستن...از نمره هاشون میشه فهمید....

7. 2 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir_k2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

داش من هیچی نمیتونه به پای nfs برسه البته این دو نسخه ی shift رو ازش جدا کنی کلا dirt زیره
    دوست من سریهایه nfs با dirt زمین تا آسمون فرق میکنه مقایسه این 2 با هم درست نیست اگه هم از نظر گرافیک منظورتونه سخت در اشتباهید dirt3 یه شاهکار محسوب میشه از نظر گرافیکی موتور قدرتمندی داره شما نگاه کن که حتی به جز ماشین به محیط چقدر توجه شده و هماهنگیه خاصی با ماشین پیدا کرده اما در nfs بیشتر به ماشین اهمیت داده شده و به محیط زیاد توجه نشده هر دو بازی از نظر گرافیکی عالین اما dirt3 بهترین گرافیک بازیهایه ریسی رو داشته از نظر من
    این بازی از لحاظ گرافیک حرفی واسه گفتن نذاشته...صدا گذاری هم خیلی خوبه...اما متاسفانه گیم پلی و بعضی نکات باعث شدن بازی به هیچ دردی نخوره به نظر بعضی ها...من اول کار که همش تو در و دیوار بودم...الان هم میتونم اول شم اما روندن ماشین هیچ لذتی نداره...از نکات مسخره هم به نظرم شتاب خیلی بی جای ماشین ها تو شروع مسابقست...ماشین های داغون خودشم تو برف نباید همچین شتابی داشته باشن(من با سرعت سنج کاری ندارم ها)...بعد اون افکت داغون شدن دوربین هم یکم مسخرت نسخه دو هم با اینکه یک مقدار گیم پلیش مشکل داشت اما من اونو خیلی بیشتر میپسندم تا این...
    فکر کنم شما اولینباره که سری بازیهایه dirt رو بازی میکنی اما برعکس گیمپلی روان و لذتبخشی داره.در مورد شتاب هم توصیه میکنم فیلمهایه سری مسابقات رالی رو حتما ببینید نظرتون عوض میشه.طبیعیه که این ماشینها همچین شتابی داشته باشن.اما برعکس نظرتون در مورد نسخه من نسخه 1 رو بیشتر میپسندم اما نه از نظر گرافیک و گیم پلی بخاطره اینکه من dirt رو مثله همون نسخه اول دوست دارم کلا در صحرا و جنگل نه توی پیست

9. این کاربر از amir_k2m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hesam_g59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همسایه امام رضا(ع)

پيش فرض

دوست من سریهایه nfs با dirt زمین تا آسمون فرق میکنه مقایسه این 2 با هم درست نیست اگه هم از نظر گرافیک منظورتونه سخت در اشتباهید dirt3 یه شاهکار محسوب میشه از نظر گرافیکی موتور قدرتمندی داره شما نگاه کن که حتی به جز ماشین به محیط چقدر توجه شده و هماهنگیه خاصی با ماشین پیدا کرده اما در nfs بیشتر به ماشین اهمیت داده شده و به محیط زیاد توجه نشده هر دو بازی از نظر گرافیکی عالین اما dirt3 بهترین گرافیک بازیهایه ریسی رو داشته از نظر من

فکر کنم شما اولینباره که سری بازیهایه dirt رو بازی میکنی اما برعکس گیمپلی روان و لذتبخشی داره.در مورد شتاب هم توصیه میکنم فیلمهایه سری مسابقات رالی رو حتما ببینید نظرتون عوض میشه.طبیعیه که این ماشینها همچین شتابی داشته باشن.اما برعکس نظرتون در مورد نسخه من نسخه 1 رو بیشتر میپسندم اما نه از نظر گرافیک و گیم پلی بخاطره اینکه من dirt رو مثله همون نسخه اول دوست دارم کلا در صحرا و جنگل نه توی پیست
    منم از سری بازی های رالی کدمسترز... فقط و فقط colin mc rae 4&5 رو میپسندم... چون رالی وقعی بودن..
    همچنین مسیرها ...خودرو ها...راننده ها و...بر اساس مسابقات همون سالها طراحی شده بودن
    نه پیستی بود... نه باگی..نه وانت های بزرگ و نه .......
    من عاشق اون سری بازی ها بودم... کاش کالین مک را نمیمرد.....
    ---------------
    این هم واسه کسایی که عاشق موزیک های Dirt3 هستن :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از hesam_g59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

من فقط قسمت دریفت بازی رو دوست دارم
    نمیشه گسترشش داد اون بخش رو ؟ مثلا چیزی باشه مراحل جدید بهش اضافه کنه یا ماشین هاش رو باز کنه و اینا ؟

داره خودمونی میشه erfandj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یه چیز بگم دعوا شه:
    من دیرتو امروز تازی بازی کردم دیدم صد تای نید فور سپیده

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو بازی از کجا کنترل ترمز اتوماتیک رو قطع کنم؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

برا انتخاب یکسری ماشینها یه کد vip (یا یه همچین چیزی) میخواهد این یعنی چی و چطور اون ماشینهارو میشه انتخاب کرد؟
    کسی نیست جواب بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •