تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 36 اولاول ... 17232425262728293031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 357

نام تاپيک: محلول ماینوکسیدیل

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavian123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    u

پيش فرض

محض اطلاع دوستان
    ۱۰۰٪ ماینوکسیدیل روگین امریکایی با ابرانی فرق داره بعد. از ۱۱ سال استفاده مداوم دارم میگم
    امریکایی خیلی سریع جذب میشه و تاثییر بهتری داره دیر تر چرب میشه و خارش کنمتر میشه
    در ضمن برای دوستانی که ماساژ میدند سرشون رو بعد از چکاندن مانوکسیدیل خیلی بدتر میشه و ریزش زیاد میشه اصلا ماساژ محکم نباید بدین در حد ضربه های ارام
    قرص فینپشیا هم میخورم نه تنها به قول دوستان تخیل پرور صدا نازک نمیشه و میل جنسی که خیلی نگرانید کم نمیشه بلکه چون توهن این و داشتم که میلم کم میشه از موز و گردو ارده و ... استفاده کردم شدم مثل لودر
    البته قرص رو چند ماه شروع کردم
    در مورد اینکه میگن تا چه سنی باید بگم تا همیشه این ریزش ادامه داره من اوائل افسرده بودم و و از همه فرار میکردم بعد عادت میکنی و وقتی عادت کردی کم تر میریزه
    اگه قرص فینپشیا نخورید ریزش قطع نمیشه یادتون باشه خوردن دارو بهتر از مالیدن عمل میکنه
    محلول طلسم هم میزدم و جواب میداد کمتر میریخت ولی بهش ایمان ندارم احساس مکینم تلقین بود
    خارش ماینوکسیدی هم کم میشه اگه تحمل کنی و میدونی چرا میخاره چون انگشتاتون رو میکنین لای موه و ماساژ میدین که این کاملا اشتباست

حالا من یه سوال میپرسم کی ماینوکسیدیل فوم مصرف کرده؟؟؟؟؟؟

2. 3 کاربر از kavian123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    اینجا کسی هست که از تونیک طلسم استفاده کرده باشه؟
    منم دارم ماینوکسیدیل استفاده میکنم ... تازه شروع کردم ولی حس خوبس ندارم...
    لطفا راهنماییم کنید

داره خودمونی میشه AbKhiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    http://Jarrahi.ir

پيش فرض

محض اطلاع دوستان
    ۱۰۰٪ ماینوکسیدیل روگین امریکایی با ابرانی فرق داره بعد. از ۱۱ سال استفاده مداوم دارم میگم
    امریکایی خیلی سریع جذب میشه و تاثییر بهتری داره دیر تر چرب میشه و خارش کمتر میشه
    در ضمن برای دوستانی که ماساژ میدند سرشون رو بعد از چکاندن مانوکسیدیل خیلی بدتر میشه و ریزش زیاد میشه اصلا ماساژ محکم نباید بدین در حد ضربه های ارام
    قرص فینپشیا هم میخورم نه تنها به قول دوستان تخیل پرور صدا نازک نمیشه و میل جنسی که خیلی نگرانید کم نمیشه بلکه چون توهن این و داشتم که میلم کم میشه از موز و گردو ارده و ... استفاده کردم شدم مثل لودر
    در مورد اینکه میگن تا چه سنی باید بگم تا همیشه این ریزش ادامه داره من اوائل افسرده بودم و و از همه فرار میکردم بعد عادت میکنی و وقتی عادت کردی کم تر میریزه
    اگه قرص فینپشیا نخورید ریزش قطع نمیشه یادتون باشه خوردن دارو بهتر از مالیدن عمل میکنه
    محلول طلسم هم میزدم و جواب میداد کمتر میریخت ولی بهش ایمان ندارم احساس مکینم تلقین بود
    خارش ماینوکسیدی هم کم میشه اگه تحمل کنی و میدونی چرا میخاره چون انگشتاتون رو میکنین لای موه و ماساژ میدین که این کاملا اشتباست

با سلام
    راجع به rogain و تاثیر بهترش کاملا تایید میشه...
    البته داروهای خودمون هم خوبه و جالبه بدونین بخاطر قیمت مناسب تر ماینوکسیدیل 5%***دارو تو شرق اروپا و آسیاهم مصرف میشه..
    ولی روگاین خوبیش اینه که درصد 7.5 و حتی 12 % رو هم داریم ولی ماینوکسیدیلی که تو ایران تولید میشه 2 و 5 درصده **که البته متاسفاانه درصد واقعی از این درصدی که میبینیم کمتره...مخصوصا تو چند ماهه اخیر و با توجه به تحریم و ارز و ..

راجع به فیناستراید و عوارضش هم باید بگم
    دو نوع قرص داریم ازش
    یکی 1 میلی گرم که تنها قرص تایید شده انجمن داروی امریکا برای ریزش مو هست
    و اونیکی 5 میلی گرم که برای درمان بزرگی پروستات و ... استفاده میشه
    کارش هم مهار تستوسترون و dht هست
    ولی زیاد جای نگرانی نداره از نظر مردانگی و تولید مثل و.. با این وجود توصیه میشه بعضی افراد که شک به تستوسترون کمتر از نرمال دارن قبل شروع یه چک هورمونی testosterone ..dht..fsh..lh..prl .free test بشن..
    در کل زیاد جای نگرانی نیست و البته انتظار معجزه از هیچکدوم هم نیست..
    به زودی مردم ما بسیار بیشتر و به سمت fit و کاشت میرن

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk2
    Last edited by AbKhiar; 03-03-2013 at 17:58.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان من یه 6 7 ماهس از ماینوکسیدیل 5 درصد استفاده کردم موهای ریزیم مخصوصا جلوی سرما درومده ولی الان سرم به شدت بهش حساس شده وقتی میزنم سرم به شدت پوسته پوسته های بزرگ میشهچیکا کنم قطع کردم فعلا مصرفشو 2 درصد و استفاده کنم خوبه؟محلولای دیگه چطورن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

2% الان شده 4000تومن
    5% هم شده 5500
    پاک دارو البته بقیرو نمیدونم
    والا ما یه 5% گرفتیم یه جازده بود 3200 یه جا زده بود 3840 ولی یه جا با برچسب زده بودن 5500
    سلام بچه ها من ی سوال تخصصی داشتم
    من برای ریش هام استفاده میکنم ازماینوکسیدیل5%
    چند روزه دارم استفاده میکنم ی مقدار کمی هم اول زدنش می خاره
    بازم عوارض ب همون ترتیب هست و موها بعدش دوباره میریزه یا شدتش کمتره از موی سر؟
    دو سه هفته اول ریزش بیشتر میشه ولی بعد ریزش حالت عادی داره
    ولی رویش مو بیشتر میشه اونم از 2 3 ماه بعد شایدم بیشتر
    البته اینو تو برگه خود دارو نوشته.
    ضمن اینکه نوشته شده به جز برای پوست سر استفاده نشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alcatel.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    قیمت ماینوکسیدیل فوم رو کسی از دوستان میدونه؟ ساخت کجا باشه بهتره؟ نسبت به محلول زودتر جذب میشه درسته؟ فوم هم درصد های مختلفی داره مثه محلولش 2 / 5 /12 .... ؟؟؟
    قیمت ماینوکسیدیل روجین / روژین یا همون روگین که دوستان میگن چنده؟

داره خودمونی میشه لطفعلی خان قاجار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

محض اطلاع دوستان
    امریکایی خیلی سریع جذب میشه و تاثییر بهتری داره دیر تر چرب میشه و خارش کنمتر میشه

آمریکاییش رو از کجا تهیه کردین ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaMsUnG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان من مداوم در حدود 10 ماه هست دارم مصرف میکنم موهای ریز خیلی در آمده ولی حالت جوانه (کچه) هستند و رشد نمیکنند که ضخیم بشوند و سر را پر کنند
    برای رفع این مشکل چه باید کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saman1330's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

درود
    من 1 سالی میشه که از آلوپکسی ماینوکسیدیل فرانسوی استفاده می کردم .الان شده 130 تومن
    حالا دارم ایرانی شو میزنم.این آمریکاییش که میگین چنده؟گیر میاد؟

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

در ماینوکسیدیل اگر مصرف قطع بشه ریزش شروع میشه ؟
    بهترینش در حال حاضر چند درصد و ساخت کجاست ؟
    سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •