سلام
راستش من همون اول که تنظیم کردم دیگه موردی پیش نیومده که دوباره بخوام این کار رو تکرار کنم و دقیقا" یادم نیست که چه مراحلی داشت ولی مطمئنن شما آخر کار باید چیزی رو save یا ok کنی و شاید اینکار انجام نمیشه مشکل شما در حد همین کاراست
سلام
راستش من همون اول که تنظیم کردم دیگه موردی پیش نیومده که دوباره بخوام این کار رو تکرار کنم و دقیقا" یادم نیست که چه مراحلی داشت ولی مطمئنن شما آخر کار باید چیزی رو save یا ok کنی و شاید اینکار انجام نمیشه مشکل شما در حد همین کاراست
ممنون از جوابت اما این کار رو که می کنم 6 تا شبکه اصلی رو فقط می گیره و اون مستند و جام جم و بقیه رو نمی گیره !!!! چیکار کنم؟
دوست عزیز چیزی که در مورد کانالهای دیجیتال من فهمیدم اینه که در یک کانال با یک فرکانس مشخص چندین شبکه میشه دریافت کرد. شما اون شبکه هایی که میگیری شماره کانال یکیشرو دوباره اسکن کن ببین کانالهایی که نمیگیری توش هست یا نه اگه بود شماره کانالهایی که نمیگیری رو به اون تغییر بده.
ممنون از جوابتوت میشه بگید چطوری این کار رو بکنم؟
سلام دوستان عزیز
دوستانی که 46ex710 از بانه خریداری کرده اند. چند سوال ممنون میشم جواب بدید.
لوازم و قطعات استاندارد داخل جعبه چیه؟
آیا روی کارتن اینها نوشته usb wifi داخل کارتن هست؟ اگه آره ، usb wifi رو هم می ذارن بمونه یا برمیدارن و جدا میفروشند؟
سلام
البته من NX700 دارم ولي تنظيمات اين دو باهم حدودآ يكيه شما اول TV رو ریست فکتوری کنید توی منو زبان رو انگليسي و کشور رو استرالیا و انتخاب گزینه ی HOME ادامه تنظیمات..... در آخر اون قسمت که میگه بعد از هر بار روشن شدن تنظیمات منو دوباره از اول شروع بشه >NO رو میزنید![]()
Last edited by baghbanzadeh; 06-03-2011 at 02:10.
ضمن تشکر از دوستان متخصصي که در اين فروم به سئوالات پاسخ ميدن، يه خواهشي دارم ازشون که:
در يک پست بصورت دقيق و جامع و آيتم وار، از لحظه تحويل دستگاه به خريدار کليه مواردي رو که ميبايد خريدار انجام بده (براي يه آيتم مشخص مثلاً EX700) بنويسن:
از قبيل: نحوه چک مشخصات ظاهري جهت اطمينان از صحت فيزيکي، نحوه اتصال به برق، آشنايي با منو ها و تنظيمات ضروري، نحوه فعال سازي تيونر ديجيتال و .......... حتي آپديت کردن ، شبکه ساختن، اتصال به کامپيوتر ، پخش از USB و ............
طوريکه اين پست به عنوان دستورالعمل راه اندازي دستگاه، مورد استفاده خريدار بي تجربه (مثل من) قرار بگيره
و ساير پستها به سئوال و جواب در خصوص رفع مشکل واريته هاي مختلف اين دستگاه، باشه
اينجوري که هر مورد در پست جداگانه و به درخواست کسي که به مشکل برميخوره، توضيح داده ميشه براي استفاده کننده اي که آگاهي زيادي نداره، گيج کننده و حتي گاهي اوقات، گمراه کننده ميشه و ممکنه با استفاده از يک پيشنهاد، مشکل خاصي براش پيش بياد.
ممنون ميشم اگه اساتيد اين فروم، در اين خصوص راهکار و تمهيد مناسبي رو پيشنهاد بدن.
دوستان به داد من برسید
من تازه این LED رو خردیم (EX710) . حالا میخوام کانالهای دیجیتال رو تنظیم کنم میخوام برم تو مسیر
Home>Setting>Digital Set-Up>Digital Manual Tuning
برای تنظیم. اما یه مشکل بزرگ این وسط . گزینه Digital Manual Tuning تو تنظیماتم نیست.
چکار کنم؟؟؟؟؟
ترو خدا راهنمایی کنید
با تشکر از همه
منم همین مشکل رو داشتم بعد فهمیدم که از آنتن هست شما احتمالا آنتنت مشکل داره یا منطقتون کلا مشکل آنتن داره . من با عوض کردن آنتن مشکلم حل شد .
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
من این مدل رو از بانه خریدم . خیر USB wifi توش نیست و باید جدا بخرید . کلا در داخل کارتن خود تلویزیون و کنترل و باتری هاش و دفترچه هاش هست . همین
دوستان من سیستم رو موقع تنظیم زبان سیستم رو انگلیسی گذاشتم و اسم کشور رو گذاشتم استرالیا . شبکه های دیجیتال هم دارم.
حالا میخواستم بدوم رهی نداره که زبان فارسی رو فعال کنم؟
یه سوال دیگه اینکه من قبل از اینکه سیسم رو روی استرالیا ست کنم برای شبکه های دیجیتال موقع روشن شدن نوشته SONY اولش میومد. اما الان دیگه نه. چطوری میتونم کاری کنم که بیاد.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)