تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 44 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 438

نام تاپيک: کلوپ Dell Studio 1558

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

f 123 و f 125 و f116 سونی

اچ پی

2170
    2190

سونی ها فوق العاده هستن ولی این مدل سونی ها بسیار کم هستند در بازار تمام این مدل ها تو همون رنج یک میلیون جهارصد هراز تومن 1558 هستبه جز f116 که با گارانتی اصلیش 1800000 تومن بود

کسی که خواب هست را میتونی بیدار کنی ولی کسی که خودشو به خواب زده هرگز

من هرچی نمونه و دلیل برای شما بیارم شما مرغتون 1 پا داره شما خوش باش که 1558 بهترین مدل هست
    لحن صحبتت خیلی بد بود.
    در این که شما مهندسی و بیدار و ما از خوابیم و از هیچی سردرنمیاریم هیچ شکی نیست!
    فکر کنم این جمله براتون آشنا باشه اینطور نیست؟

QUOTE=ashibad]من یه کمکت احتیاج دارم اگه میشه آی دی مو اد کن خواهش میکنم

ashii_666yahoo.com[/QUOTE]

گذشته از اون من هیچ وقت نگفتم 1558 بهترین لپ تاپ موجود در بازاره.
    شرکت دل هم مال پدرم نیست که مرغم یه پا داشته باشه و ازش دفاع کنم.
    ولی دارم از انتخابم دفاع میکنم.
    من دو ماه تموم دنبال لپ تاپ گشتم و این و خریدم.
    لپ تاپهای سری f سونی اولین انتخابهای من بودند!
    ولی هیچ میدونستید که شرکت سونی اونها رو به خاطر مشکل گرمای بیش از حد و تغییر شکل قطعات داخلیش به همین دلیل جمع آوری کرده ولی در کشور ما این کار صورت نگرفته!
    گذشته از اون شرکت سونی همواره به خاطر نامش بر روی محصولاتش مبلغی رو میطلبه یعنی اگه مقایسه کنید مبینید که لپ تاپهایی با کانفیگ برابر و از شرکت های دیگه رقم قابل ملاحظه ای با لپ تاپهای این شرکت اختلاف دارند.
    اما اچ پی.
    و دومین انتخاب من لپ تاپی بود از سری پاویلیون اچ پی به نام DV6 2300!
    اما اگه توصیه ی گوگل رو در سرچ لپ تاپهای این شرکت ادامه بدید می بینید که آمار مشکلات لپ تاپهای شرکت اچ پی جزو رده های بالای جدوله و به همین دلیل توصیه نمیشه!
    البته مرغ ما یه پا داره از چیزی سر درنمیاریم و شما نابغه اید.
    عذرخواهی میکنم از خدمتتون که با عرائضم وقت مبارکتون رو گرفتم!
    Last edited by tanatos; 13-11-2010 at 17:01.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

[QUOTE=ssevda2;5606749]
    نه عزیز من اصلا صحبت محرمانه بیان کردنش نیست!
    من قبلا هم گفتم وقتی که مشکلات با آبدیت بایوس و گرافیک به روشی که گفتم حل نشد یه روشی هست که خدمتتون عرض میکنم منتها این راه حل از من نیست و یکی از مهندسان شرکت دل پیشنهادش کردند و راستیش من دلیل علمی براش ندارم واسه ی همین چون نمیتونم اثباتش کنم به یکی از بچه ها پیشنهادش کردم که اگه در مورد اون جواب دادم به صورت علنی ذکر کنم ولی خوب از اون دوستمون هم خبری نشد!

---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------

دوست عزیز ممنون میشم اگه راه حلتو به ما هم بگی
    به صورت پیام خصوصی براتون ارسال خواهد شد.

داره خودمونی میشه ashibad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما توی این رنج قیمت و با همین کانفیگ چهار تا لپ تاپ دیگه نام ببر ما هم یاد بگیریم!

اگه به لحن صحبت هست شما خیلی زودتر از من شروع کردی راجعبه مهندسی بگم که نه مهندسم نه ادعایی دارم اونی ادعا داره که تا از تو بحث کم میاره بحثای حاشیه ای میکشه وسط آره احتیاج داشتم و دارم که در مورد این لپ تاپ تحقیق کنم حالا هر کسی که می خواد باشه شما یا .... انقدر ایراد داره این لپ تاپ که آدم به هر کسی رو بندازه برای کمک من که ادعایی ندارم اونی ادعا داره که جواب مشکل خلق الاه رو با پیغام خصوصی میده اونه که فکر میکنه مهندسه نه من!!!

راجعبه انتخاب و درست تر بگم انتخابمون صداقت داشته باش این لپ تاپ واقعا ایرادات اساسی داره که هنوز هیچ مهندسی به گفته خودت ایراداتشو نتونسته رفع کنه البته یه مهندس پیدا شده با پیغام خصوصی درست میکنه که خدا خیرش بده

راجعبه سری f سونی هم باید عرض کنم که فقط چند مدلشه که این مشکل رو داره و خود سایت سونی فراخوان زده برای جمع آوری همشون

این مدل هرگز یک مدل خوب نیست برای کسانی که دنبال یک کانفیگ بالا هستن
    امیدوارم سو برداشت نکنی جناب
    Last edited by ashibad; 13-11-2010 at 19:17.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

همین امروز داشتم با یکی از دوستان به صورت تصویری صحبت میکردم که صفحه به صورت برفک در اومد و تا همین الان نتونستم از وبکمش استفاده کنم

1 ماه نیست خریدم و یک دنیا ایراد جولومه اونوقت شما میای این مدل رو پیشنهاد میکنی به بقیه دوستان شاید برای شما 1 میلیون و نیم پولی نباشه ولی برای منه دانشجو که بعد 4 سال گذشتن از دانشگام با هزار مکافات این پول رو جمع کردم که نیازم برطرف شه نتنها برطرف نشد بلکه یک کوه در دسر افتاد جولوم

دوست عزیز نه جنگی هست نه دعوایی نه مهندسم نه ادعایی خیلی از بچه ها هستن که بعد یک مدت میخوان این وسیلرو خریداری کنن من میگم که کسی مثل من به این مورد ها بر نخوره و مثل من این حس توش به جود نیاد که این همه مدت الکی خیلی چیزها رو بیهوده تحمل کردم
    Last edited by ashibad; 13-11-2010 at 19:39.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

ببین خوب گوش کن داداش!
    من هم مدت اولی که این لپ تاپ تو دستم بود زمین و زمان و گرفته بودم زیر فحش و دریبری!
    از این خبرا هم نیست که 1400 واسه من پولی نباشه؛ اگه شما از خرجیاتت زدی و این پول و جمع کردی، من واسه ی تومن تومنش عرق ریختم!
    ولی خوب الان همه ی مشکلاتم برطرف شده.
    همه ی همش!
    اگه صفحات اول و نگاه کنی میبینی که وقتی کسی این لپ تاپ رو پیشنهاد میکرد اولین کسی که جلوش وایمیستاد من بودم!
    ولی وقتی در حال حاضر باهاش مشکلی ندارم!
    وقتی که داره عین ساعت واسم کار میکنه!
    چرا نباید پیشنهادش کنم؟
    من به یکی از دوستانم هم پیشنهاد کردم و خرید همون اول کار هم ازش گرفتم و همه ی کارهایی که از دستم برمیومد رو انجام دادم تا حالا که 3 ماهه دستشه آخ نگفته!
    راستی در مورد اون سری از لپ تاپهای سری f: من لیست کامل اونهایی رو که براشون فراخوان زده شده رو دارم خوب؟
    بقیه شون هیچ کدوم توی این رنج قیمتی نیستند.
    یعنی از بالاتر از 1500 شروع میشند.
    من اینجا با غریبه هاش مشکلی ندارم چه برسه به شما که داداش مایی و یه مدته توی این تاپیک با هم گرم گرفتیم.
    تا حالا ما تاپیک و چرخوندیم از این به بعد شما بچرخونش!
    یه سری از راه حلها که تو تاپیک هست! اون راه حلی رو هم که بصورت پیام خصوصی میدادم به بچه ها رو هم که دیگه بلدی دیگه پس مشکلی نیست.
    به هر حال بازم شرمنده!
    Last edited by tanatos; 14-11-2010 at 18:27.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ببین خوب گوش کن داداش!
    من هم مدت اولی که این لپ تاپ تو دستم بود زمین و زمان و گرفته بودم زیر فحش و دریبری!
    از این خبرا هم نیست که 1400 واسه من پولی نباشه؛ اگه شما از خرجیاتت زدی و این پول و جمع کردی، من واسه ی تومن تومنش عرق ریختم!
    ولی خوب الان همه ی مشکلاتم برطرف شده.
    همه ی همش!
    اگه صفحات اول و نگاه کنی میبینی که وقتی کسی این لپ تاپ رو پیشنهاد میکرد اولین کسی که جلوش وایمیستاد من بودم!
    ولی وقتی در حال حاضر باهاش مشکلی ندارم!
    وقتی که داره عین ساعت واسم کار میکنه!
    چرا نباید پیشنهادش کنم؟
    من به یکی از دوستانم هم پیشنهاد کردم و خرید همون اول کار هم ازش گرفتم و همه ی کارهایی که از دستم برمیومد رو انجام دادم تا حالا که 3 ماهه دستشه آخ نگفته!
    راستی در مورد اون سری از لپ تاپهای سری f: من لیست کامل اونهایی رو که براشون فراخوان زده شده رو دارم خوب؟
    بقیه شون هیچ کدوم توی این رنج قیمتی نیستند.
    یعنی از بالاتر از 1500 شروع میشند.
    من اینجا با غریبه هاش مشکلی ندارم چه برسه به شما که داداش مایی و یه مدته توی این تاپیک با هم گرم گرفتیم.
    تا حالا ما تاپیک و چرخوندیم از این به بعد شما بچرخونش!
    یه سری از راه حلها که تو تاپیک هست! اون راه حلی رو هم که بصورت پیام خصوصی میدادم به بچه ها رو هم که دیگه بلدی دیگه پس مشکلی نیست.
    به هر حال بازم شرمنده!

واقیتش من هم راضی نبودم که بحث به ایجاها بکشه چون اینجا جای این بحثا نبود من نقد صادقانه کردم مشکلاتی که من با این لپ تاپ تو این 3 هفته که خریدمش واقعا زیاده خیلی در گیرم کرده واسه همین وقتی یکی میگه نه این ها و جود نداره یکم کنترلمو از دست میدم امروز از صبح گارانتیش بودم بخاطر وبکمش گفت سوخته وبکمش باز هم یک مورد نادر که من باید اولین موردش باشم در هر صورت اگه حرفی زدم که باعث کدورت شد عذر میخوام ولی راجعبه 1558 سر حرفم هستم چون رسمو کشیده تو این 3 هفته

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

ببین داداش بازم میگم من اصلا منکر این نیستم که این مشکلات وجود داره و آدمهای بدشانسی مثل ما باید اون رو تجربه کنند.
    ولی خوب این مشکلات برای من رفع شدند و من در حال حاضر از لپ تاپم راضیم!
    باز هم نظر شما متین!
    من هم عذر میخوام به هر حال!

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

دوستان جند مورد برام سوال پیش اومده

1/ پلیر یعنی عدد اف 10 و 11 و 12 کار نمیکنه

2/ نحوه استفاده از سیم کارت در این لپ تاپ رو لطفا هر کی تست کرده کامل توضیح بده آیا احتیاج به قطعه جدا هست که باید تهییه کنم یا تنطیمات داره

داره خودمونی میشه M Mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    برای مشکل پلی بهتر است چک کنید نرم افزار دل کوئیک تایم روی دستگاه شما نصب است یا خیر.
    جای سیم کارتی که روی نوت بوکها قرار دارد مربوط به WWAN است که شبکه آن در ایران وجود ندارد و همچنین اکثر مدلهای وارداتی مودم داخلی آن را به خطر قیمت بالا ندارند.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

امروز داشتم باهاش کار میکردم یهو ریست شد فک کنم به خاطر گرمای زیاده یک کول پد از این 5 تومنی ها زیرشه به نظرتون ضعیفه ؟؟؟؟

اگر ضعیفه یک مدل کول پد که قوی هست و واقعا خنک کننده باشه نه هواکش معمولی با عکسش بزارین ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •