تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 252 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

کفاشیان: دایی به فیفا شکایت نکند، 400 میلیون را می دهیم

سایت گل - علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال در برنامه نود حرف‌های عجیبی زد. کفاشیان در این گفتگوی تلفنی اعلام کرد که فدراسیون فوتبال حاضر است حکم کمیته انضباطی را بپذیرد و در مقابل علی دایی به فیفا شکایت نکند.
    کمیته انضباطی در حکم خود اعلام کرده بود فدراسیون فوتبال باید به علی دایی 400 میلیون تومان بدهد اما هم علی دایی، هم فدراسیون فوتبال به این رای اعتراض داشتند.
    کفاشیان در برنامه نود به عادل فردوسی‌پور گفت: ما فکر می‌کنیم علی دایی از خانواده فوتبال است و ما حاضریم حکم کمیته انضباطی را بپذیریم که این پرونده به فیفا کشیده نشود. آقای فردوسی‌پور اگر شما هم به این زخم نمک نپاشید با دایی به توافق می‌رسیم. یک مذاکراتی هم انجام داده‌ایم. او ادامه داد: مشکل ما این بود که چک را با واسطه به علی دایی دادیم. این چک را به آقای ابراهیمی سرپرست تیم ملی دادیم که به علی دایی بدهد. او چک را داد اما امضای دایی را نگرفته بود. من هم که اصلا عادت ندارم سر کسی داد بزنم، سر او داد زدم و گفتم چک را داده‌ای اما امضا نگرفته‌ای؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوئل سیزدهم جلالی با پرسپولیس

سایت گل- مجید جلالی سرمربی تیم فولاد برای سیزدهمین بار در دوران مربیگری خود در لیگ مقابل پرسپولیس قرار می گیرد.البته جلالی با تیم وحدت در جام باشگاههای تهران سابقه رویارویی با پرسپولیس را دارد. جلالی اولین بار با تیم پیام مشهد در لیگ 75 مقابل پرسپولیس قرار گرفت و با این تیم یک باخت و یک تساوی بدست اورد. وی با تیم پاس 2 برد، یک باخت و یک تساوی از پرسپولیس گرفت و با استقلال اهواز نیز 4-1 پرسپولیس را برد. جلالی با تیم قندی یزد 2- صفر به سرخپوشان باخت و در 4 بازی با فولاد نیز یک برد، 2 باخت و یک تساوی کسب کرده است. در مجموع 12 بازی گذشته، 4 برد و 3 تساوی و 5 باخت حاصل رویارویی جلالی با پرسپولیس بوده است.
    کد:

تیم دایی گل اول را می زند و می برد

سایت گل- تیم پرسپولیس در این فصل در 5 بازی گل اول را به ثمر رسانده است و جالب اینکه در هر 5 بازی پیروز شده است. پرسپولیس مقابل تراکتورسازی و نفت آبادان با یک گل پیروز شد، اما در بازی مقابل سایپا، راه آهن و شاهین گل هایی نیز دریافت کرد که تاثیری در برد این تیم نداشت. در واقع پرسپولیس در همه بازیهای که برده است، زننده گل اول بوده و از تیم حریف هیچگاه عقب نیفتاده است. تنها بازی که پرسپولیس در گلزنی از حریف عقب افتاد مقابل صبا بود که در نهایت باخت. بنابراین در بازیهای بعدی باید دید که شاگردان علی دایی در صورت دریافت گل اول از حریف می توانند ان را جبران کرده و به پیروزی برسند یا خیر.
    اما تیم فولاد فقط در بازی مقابل نفت تهران زننده گل اول بازی بود که در نهایت ان بازی را برد. فولاد در 4 بازی دیگر نیز گل اول را دریافت کرده که البته در مقابل استقلال پیروز شد و با سپاهان نیز مساوی کرد.
    کد:

پرسپولیس ضد مساوی!

سایت گل- تیم پرسپولیس بعد از گذشت 6 هفته از لیگ برتر هنوز صاحب نتیجه تساوی در لیگ برتر نشده است که این اتفاق برای اولین بار در تاریخ لیگ برتر برای این تیم رخ می دهد. البته عدم کسب نتیجه تساوی به معنای برد و باخت سرخپوشان در هفته های گذشته بوده است و از نظر بسیاری از کارشناسان در سیستم برد 3 امتیازی، تساوی ارزش زیادی ندارد. پرسپولیس فصل گذشته تا هفته ششم 4 مساوی کسب کرده بود و از فصل 80 تا فصل 87 در شش بازی اول خود در لیگ برتر همیشه 2 نتیجه مساوی داشته است.
    نکته جالب اینکه برای اولین بار پس از فصل 70 لیگ آزادگان است که پرسپولیس در 6 بازی اول خود هیچ نتیجه تساوی در کارنامه ندارد. پرسپولیس در فصل 70 طی 6 بازی اول خود 6 برد متوالی کسب کرده بود.
    کد:

دایی- جلالی؛ 2- صفر به نفع دایی

سایت گل- علی دایی و مجید جلالی در حالی برای سومین بار در لیگ برتر مقابل هم قرار می گیرند که دایی سابقه دو پیروزی مقابل جلالی را در کارنامه دارد. دایی در تیم صبا مدتی شاگرد جلالی بود و با او موفق به قهرمانی در جام حذفی و سوپرجام نیز شد. در فصل 86 لیگ برتر دایی با سایپا در اهواز موفق به شکست تیم استقلال اهواز با نتیجه 2-1 شد که مربی استقلال اهواز مجید جلالی بود. دومین رویارویی این دو مربی در فصل گذشته بود که دایی با پرسپولیس در آزادی موفق به شکست فولاد با مجید جلالی شد.
    کد:

پرسپولیس؛ 7 سال بدون برد در اهواز

سایت گل- تیم پرسپولیس فردا شب در حالی در اهواز به مصاف فولاد می رود که در سال های اخیر در اهواز توفیق چندانی نداشته است و اخرین برد سرخپوشان در اهواز به تیرماه 1382 برمی گردد که فولاد را در هفته اخر لیگ دوم در اهواز 2- صفر بردند. پس از ان پرسپولیس طی 11 بازی اخیر با تیمهای اهوازی در اهواز موفق به پیروزی نشده است. پرسپولیس از فصل 82 تاکنون 5 بار با فولاد در اهواز بازی کرده است که 3 باخت و دو تساوی حاصل کار بوده است. این تیم در 6 بازی لیگ برتر با استقلال اهواز نیز 4 باخت و دو تساوی کسب کرد و بدین ترتیب در 11 بازی اخیر لیگ برتر در اهواز، پرسپولیس موفق به پیروزی بر تیمهای اهوازی نشده است. البته این تیم ها در فصل 84 در اهواز میزبان پرسپولیس نبودند که با احتساب این دو بازی می توان گفت در 13 بازی اخیر لیگ برتری به میزبانی تیمهای اهوازی، پرسپولیس طعم برد را نچشیده است.
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض کریم باوی بعد از تقدیر توسط شاهینی ها:لابد این همه سال من برای پرسپولیس مونته نگرو بازی می کردم!

آن شب که بعد از 15سال رفتم ورزشگاه آزادی در بازگشت شب عجیبی داشتم.از یک طرف شرمنده محبت بوشهری ها والبته هواداران خوب پرسپولیس بودم که به یاد گذشته مرا تشویق می کردند واز یک طرف دلم از نامهربانی مسئولین پرسپولیس گرفت.

سایت گل - دلش پر ازدرد است. سرزن افسانه ای فوتبال ایران درد دل هایش را برای ما ریخت روی دایره. از همه جا گفت. اول با دهداری شروع کرد:کاش زنده بود. کاش بود ومی دید به چه روزی افتادیم. کاش می آمد مثل همان روزها درون قاب در می ایستاد وبرای کفش های پاره من هق هق می گریست. یتیم شده ایم. نسل ما یتیم شده. کسی سراغمان را نمی گیرد.

مجتبی محرمی وقتی افتاد روی تخت بیمارستان تازه همه یادشان آمد ای بابا مجتبی همه این سالها بیخ گوش ما زنده بود ویادش نبودیم.(آه می کشد) به خدا از زنده ماندن خسته شدم. شبی نیست که خواب مادر خدابیامرزم را نبین.

دلم برایش تنگ شده. حرف می زند وآتش درون را بیرون می دهد: در تمام این سالها کسی سراغم را نگرفت. بارها رفتم شناسنامه ام را چهارچشمی مرور کردم. فکر می کردم متولد اسرائیلم. پرسپولیسی ها بی معرفتی کردند. یک نفر نیامد بپرسد زنده ای یا مرده؟ اصلا نفس کشیدن بلدی؟ کسی داری اگر مردی زیر تابوتت را بگیرد؟ به خدا دلم از تمام بی معرفتی ها گرفته.

دستش را به زانوی خمیده اش می کشد وبا افسوس می گوید:وقتی بوشهری ها زنگ زدند وگفتند می خواهیم از تو تجلیل کنیم چند بار چشمانم را مالیدم. باورم نمی شد. یعنی کسی می دانست من هم زنده ام. به خدا آن شب روی ابرها بودم. من برای بوشهری ها کاری نکرده ام. شاهین تهران هم که مرا فراموش کرده. درست مثل حاج حبیب کاشانی که آن شب فقط آمد کنارم یک عکس گرفت ورفت. انگار من در پرسپولیس مونته نگرو بازی کرده بودم. به خدا من هم بچه همین سرزمینم. گدا نیستم اما اینکه یادی هم از ماها بکنید آیا برایتان سخت است؟توقع زیادی است که بخواهیم پرسپولیس سراغمان را بگیرد؟ درتمام این مدت فقط یک روزنامه وعواملش مرا حمایت کرده اند. من که نمی توانم برایشان کاری بکنم امیدوارم خدا عوضشان بدهد. نوشته های آنها مرا زنده نگه داشته.

او کمی آرام می شود:دست مهندس کنگانی درد نکند. ابراهیمی وهمه بوشهری ها مرا به زندگی امیدوارکردند. فهمیدم می شود هنوز به معرفت بعضی آدم ها دل بست.هنوز هم می شود امید داشت انسانیت زنده بماند. آن شب که بعد از 15سال رفتم ورزشگاه آزادی در بازگشت شب عجیبی داشتم.از یک طرف شرمنده محبت بوشهری ها والبته هواداران خوب پرسپولیس بودم که به یاد گذشته مرا تشویق می کردند واز یک طرف دلم از نامهربانی مسئولین پرسپولیس گرفت.خدایا خودت عاقبت همه را ختم به خیر کن.

او به پرسپولیس هم نگاهی نیمه فنی می اندازد: تیم آن جلو بازیکن بلند زن ندارد. احساس می کردم ساق هایش خسته است. نمی دانم اما فکر کنم درادامه راه این تیم بلنگد. نمی شود روی تک مهره ها حساب کرد. با کارت اینها نمی شود بازی کرد وبازی را برد.یک مهاجم چغر ندیدم.خدا کند البته ببرند وقهرمان شوند تا بلکه هواداران خوشحال شوند.

باوی به ماجرای دایی وفدراسیون هم اینگونه می نگرد:آن شب که بحث ارقام در برنامه 90پیش آمد تا صبح جدول ضرب حل می کردم. خدایا این پول ها به ریال است یا تومان؟.

کد:
    2010/08/27

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض

محمد نوري و مشكل بازي فولاد

علي دايي تا فردا درگير اين مسأله خواهد بود و راجع به استفاده يا عدم استفاده از اين بازيكن تصميم خواهد گرفت.

سايت گل ـ اصرار علي دايي براي استفاده از محمد نوري بازيكن خط هافبك اين تيم درمسابقه مقابل شاهين بوشهر چندان به نتيجه نرسيد و نوري كه در فاصله بين دو بازي اختصاصي كار كرده بود نمايش فوق العاده ضعيفي مقابل شاهين انجام داد و در نهايت تعويض شد.

نوري كه مثل بقيه مصدوم‌هاي پرسپوليس از درد در ناحيه همسترينگ رنج مي‌برد، مغز تهاجمي پرسپوليس است و تركيب او با مهدي شيري جواب داده است.

در شرايطي كه كريم باقري هنوز به شرايط مطلوب نرسيده، نوري مهره كليدي‌تري هم هست ولي اگر قرار باشد او با همان شرايط قبلي مقابل فولاد قرار بگيرد باز هم پرسپوليس را با دردسر مواجه خواهد كرد.

علي دايي تا فردا درگير اين مسأله خواهد بود و راجع به استفاده يا عدم استفاده از اين بازيكن تصميم خواهد گرفت. پرسپوليس روز شنبه در اهواز مسابقه دشواري با فولاد خواهد داشت و براي صدرنشيني به همه نيروها احتياج دارد.

کد:
    2010/08/27

شكايت ميثاق از پرسپوليس به خاطر 206 و 30 ميليون پول

او سال‌ها پيش بعد از قهرماني سايپا در ليگ مورد غضب علي دايي قرار گرفت تا دستش به زانتياي اهدايي باشگاه نرسد.

سايت گل ـ ميثاق معمارزاده براي دريافت مطالبات خود از باشگاه پرسپوليس از مديران اين باشگاه شكايت كرده است و جلسه رسيدگي شكايت او در نيمه شهريور برگزار خواهد شد.
    اصل ماجراي ميثاق و قرمزها به مطالباتي بازمي‌گردد كه به گفته ميثاق حدود 90 ميليون تومان است، معمارزاده اما وقتي براي دريافت طلب خود به باشگاه مراجعه مي‌كند متوجه مي‌شود كه 30 ميليون از مبلغ درخواستي او كم شده است و به همين دليل دست به شكايت زده است.

البته او يك پژو 206 مربوط به قهرماني در جام حذفي نيز از پرسپوليس طلبكار است اما ظاهرا بعيد است كه اين پاداش را از آن خود كند. معمارزاده البته در اين زمينه كلا آدم خوش‌شانسي نيست. او سال‌ها پيش بعد از قهرماني سايپا در ليگ مورد غضب علي دايي قرار گرفت تا دستش به زانتياي اهدايي باشگاه نرسد.

به جز معمارزاده، محسن خليلي و ميثم بائو مبالغي از باشگاه طلبكارند كه ظاهراً جمع اين ادعاها به 200 ميليون تومان مي‌رسد.

کد:
    2010/08/27

اختصاصي گل ـ مديربرنامه‌هاي حوارملامحمد: با استقلال به توافق رسيده‌ايم

ملامحمد كه يك هافبك تهاجمي بالاتر از حد متوسط است به گفته مديربرنامه‌هايش قرارداد خود را تا فردا و پس‌فردا نهايي خواهد كرد

سايت گل ـ عجيب‌ترين خبر اين روزها مي‌تواند همين خبر باشد اينكه حوارملامحمد بازيكن فصل گذشته پرسپوليس براي عقد قرارداد با استقلال به تهران بيايد.

حوار بازيكن عراقي سال گذشته پرسپوليس كه بعد از مشكلات فراوان با وجود توانايي‌هاي فني از پرسپوليس كنار گذاشته شد به گفته مديربرنامه‌هايش در راه ايران است.

ملامحمد كه يك هافبك تهاجمي بالاتر از حد متوسط است به گفته مديربرنامه‌هايش قرارداد خود را تا فردا و پس‌فردا نهايي خواهد كرد.

اين ادعا در شرايطي كه كمترين خبري در اين زمينه منتشر نشده بود، حوار يكي از ملي‌پوشان عراقي شاغل در ايران بود كه مثل اكثريت عراقي‌هايي كه در ايران مشغول به بازي‌اند چندان اهل سازگاري نيست.

استقلال همچنين در خط هافبك از تراكم نيرو برخوردار است و بايد ديد با چه نيتي آنها قصد استخدام اين بازيكن را دارند.

کد:
    2010/08/27

اتهام جعل به دايي از سوي خزانه‌دار فدارسيون

با توجه به همه جانبه‌تر شدن اين رويارويي احتمالا علي دايي امروز در پايان تمرين پرسپوليس پاسخ حرف‌هاي خزايي را خواهد داد.

سايت گل ـ مناقشه كش‌دار علي دايي و فدراسيون فوتبال همچنان بي‌نتيجه دنبال مي‌شود.

در حالي كه طرفين در مرز صلح به نظر مي‌رسيدند شب گذشته در برنامه نود گفت‌وگويي از خزانه‌دار فدارسيون و او در حرف‌هايش به طور ضمني سرمربي پرسپوليس را به جعل سند متهم كرد.

خزايي با رد ادعاي دايي و متمم مورد نظرش جمله‌اي گفت كه حتما با واكنش دايي مواجه خواهد شد. او گفت:«در فدراسيون از اين سربرگ‌ها در دست همه وجود دارد و هر كسي مي‌تواند روي اين برگ‌ها چيزي بنويسد اما اين مسأله‌اي است كه مراجع زيرربط بايد روي آن تصميم بگيرند.»

البته پيش از اين نيز ادعاهايي در مورد خروج يك سند مالي، منظور همان برگه رسيد زردرنگ توسط دايي مطرح شده كه دايي اعلام كرد اين برگ را به عنوان رسيد يك سند سه برگي از فدراسيون تحويل گرفته است.

با توجه به همه جانبه‌تر شدن اين رويارويي احتمالا علي دايي امروز در پايان تمرين پرسپوليس پاسخ حرف‌هاي خزايي را خواهد داد.

کد:
    2010/08/27

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض قلعه‌نويي به كاظميان: جواد برو گمشو اون‌ور!

قلعه‌نويي كه امروز در مسابقه حساس مقابل تيم سابقش قرار خواهد گرفت به جو تهران آشناست و قطعا سعي خواهد كرد چهره متفاوتي از خود نشان بدهد اما اميدواريم سوالات خبرنگاران دوباره او را آنقدر عصباني نكنند كه استاد دوباره از كلماتي مثل شوهرننه استفاده كند!

سايت گل ـ برنامه نود در لابه‌لاي آيتم‌هاي مختلف شب گذشته تكه‌اي از حاشيه مسابقه پاس همدان و سپاهان را پخش كرد كه در نوع خود يك تابوشكني به حساب مي‌آيد.

اگر حافظه شما ياري نمي‌كند بايد خدمات عرض كنيم كه در زماني كه بازي سپاهان مقابل پاس با نتيجه تساوي يك بر يك دنبال مي‌شد و داور در آستانه اعلام پايان بازي بود برخي از هواداران سپاهان ابتدا عليه عنايتي و سپس بر ضدقلعه‌نويي شعارهايي نه چندان تند را به زبان آوردند. سپاهان در اين فصل هنوز در حد انتظار نتيجه نگرفته نمايش خوبي هم نداشته و همين مسأله و البته جو هميشگي بومي و غيربومي در اين شهر باعث شده تا اتفاقات زيرپوستي در ميان خبرنگاران و بعضي از هواداران رخ بدهد.

در حال حاضر قلعه‌نويي با وجود كسب نتايج خوب با سپاهان همانطور كه خودش مي‌گويد بايد با جو سنگيني كه در تمام ايران عليه وي وجود دارد بجنگد در واقع روي قلعه‌نويي و سپاهان به دلايل مختلف حساسيت‌هاي ويژه‌اي وجود دارد و اتفاق اين تيم آگرانديسمان مي‌شود.

قلعه‌نويي كه در نهايت تيمش با گل طلايي بنگر پيروز از ميدان بيرون آمد در پايان بازي دلخوري خود را به هواداران سپاهان نشان داد و حتي از بازيكناني كه قصد داشتند براي پاسخ به تشويق هواداران به سمت آنها بروند خواست كه اين كار را انجام ندهند. او كه همواره در استقلال جايگاه محكمي داشته و هرگز مورد حمله تماشاچي‌ها نبوده است در اين واكنش احساسي قصد داشت مراتب دلخوري خود را به تماشاگران سپاهاني نشان بدهد. البته اين ماجرا با دخالت مديران باشگاه سپاهان بازتاب چنداني نداشت اما برنامه نود ديشب سانسور را شكست.

يارو و باقي قضايا

در گزارشي كه از اصفهان پخش شد امير قلعه‌نويي با لحني بد سر جواد كاظميان داد مي‌زد كه جواد گمشو اين‌ور!
    به گزارش گل كاظميان كه از ستارگان سپاهان و بازيكني با سابقه ملي در اين فصل رابطه خوبي با قلعه‌نويي نداشته است ظاهرا او در پايان بازي قصد داشته است برخي از تشويق‌هاي تماشاگران به سمت آنها مي‌رفته كه قلعه‌نويي حركت او چيزي ديگري تشخيص داده و احساس كرده كاظميان قصد دارد با رفتن به سمت هواداران سپاهان، شعارهايي كه عليه وي به عنوان سرمربي داده شده است را تأييد كند.

آنچه كه برنامه نود پخش كرد دو،سه روز پيش از آن اتفاق افتاده بود كه در مراسم برترين‌هاي اخلاق نام قلعه‌نويي به عنوان يكي از مربيان خوش اخلاق مطرح شود. البته نه اينكه قلعه‌نويي مربي بداخلاقي باشد اما واقعيت اين است كه او هميشه از نوع گفتار و لحن حرف‌هاي خود ضربه خورده است. او در كنفرانس مطبوعاتي‌اش بعد از بازي مقابل ذوب آهن در اعتراض به مجيد جلالي از كلمه يارو استفاده كرد. جلالي كه از اين واكنش قلعه‌نويي خوشحال نيست در پاسخ گفت:«من چه مي‌توانم درباره كسي كه همكارش را يارو خطاب مي‌كند بگويم؟»

قلعه‌نويي كه امروز در مسابقه حساس مقابل تيم سابقش قرار خواهد گرفت به جو تهران آشناست و قطعا سعي خواهد كرد چهره متفاوتي از خود نشان بدهد اما اميدواريم سوالات خبرنگاران دوباره او را آنقدر عصباني نكنند كه استاد دوباره از كلماتي مثل شوهرننه استفاده كند!

کد:
    2010/08/27

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امشب بايد ننه بابايه قلعه نويي و همه دارو دستشو در بيارن
    همين عنايتي اوله فصل گفته بود بره استقلاليا گل نميبرم بهشون گل ميزنم حالا ببين چي ميگه
    اون خسرو ام يك ميلياردو گرفته حالا ياده تيمه محبوبش افتاده
    يعني نهايته بيغيرتيه استقلالياس امشب اينا راحت بازي كنن از اون بدترم اينه كه ببرن

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

امشب بايد ننه بابايه قلعه نويي و همه دارو دستشو در بيارن
    همين عنايتي اوله فصل گفته بود بره استقلاليا گل نميبرم بهشون گل ميزنم حالا ببين چي ميگه
    اون خسرو ام يك ميلياردو گرفته حالا ياده تيمه محبوبش افتاده
    يعني نهايته بيغيرتيه استقلالياس امشب اينا راحت بازي كنن از اون بدترم اينه كه ببرن
    اقا چرا شما داری فوتبال رو مامان بازی میکنی ؟
    توی فوتبال های حرفه ای خیلی ادم بودند که از یه تیم به یه تیم دیگه ای رفتند.....حتی کاپیتان هاشون......خیلی هاشون اصلا کاری به پول نداشتند و مسئله چیزه دیگه ای بوده............مگه تیری هانری نبود که از ارسنال جدا شد ؟ این یه نمونه ی بارزش بود......
    در ضمن ، برای چی باید خسرو حیدری غیرت داشته باشه ؟ از اول توی استقلال بوده ؟ توی استقلال رشد کرده ؟
    یکم واقع بین باشد

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

اقا چرا شما داری فوتبال رو مامان بازی میکنی ؟
    توی فوتبال های حرفه ای خیلی ادم بودند که از یه تیم به یه تیم دیگه ای رفتند.....حتی کاپیتان هاشون......خیلی هاشون اصلا کاری به پول نداشتند و مسئله چیزه دیگه ای بوده............مگه تیری هانری نبود که از ارسنال جدا شد ؟ این یه نمونه ی بارزش بود......
    در ضمن ، برای چی باید خسرو حیدری غیرت داشته باشه ؟ از اول توی استقلال بوده ؟ توی استقلال رشد کرده ؟
    یکم واقع بین باشد
    چقدر خوبه همه مثل شما بدون تعصب برخورد کنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه man war's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بوشهر - چغادک

پيش فرض

من از بعضیا شنیدم که استقلال میخواد حوارو بگیره!!! راسته؟؟

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

وکیل دایی : به دایی توصیه کرده اند شکایتش را به فیفا نبرد

تعدادی از مقامات سیاسی به دایی توصیه کرده اند مشکل را در داخل کشور حل کند. خود او دوست دارد کار به فیفا نکشد. منتهی تا الان مسئولان فدراسیون فوتبال در این زمینه حرکتی انجام نداده اند

عسگری پیش بین وکیل علی دایی می گوید، سرمربی سابق تیم ملی در شکایت به فیفا عجله نخواهد کرد. به گفته او، اغلب مدارک این پرونده به زبان انگلیسی برگردانده شده و در صورتی که فدراسیون این مشکل را دوستانه حل نکند، تا پایان هفته آینده یا دو هفته بعد در اختیار فیفا قرار خواهد گرفت.

پیش بین در این باره توضیح می دهد: «بعد از رای استیناف ما مدارک خود را جمع بندی کردیم و هر زمان که آقای دایی تصمیم بگیرد آنها را به کمیته قضایی فیفا ارسال خواهیم کرد. منتهی او فعلا دست نگه داشته و می خواهد بیشتر روی این موضوع فکر کند.»

پیش بین درباره برخی از اقدامات صورت گرفته برای منصرف کردن دایی از این شکایت، می گوید: «رایزنی های زیادی در این زمینه انجام شده. برخی از پیشکسوتان فوتبال با او تماس گرفته اند تا شکایت خود را پس بگیرد. حتی تعدادی از مقامات سیاسی به دایی توصیه کرده اند مشکل را در داخل کشور حل کند. خود او دوست دارد کار به فیفا نکشد. منتهی تا الان مسئولان فدراسیون فوتبال در این زمینه حرکتی انجام نداده اند.»

علی دایی ، سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران مدعی است که فدراسیون بخشی از مطالبات او را نادیده گرفته است با این حال کمیته استیناف هم برخلاف انتظار دایی در بررسی این پرونده حقوق اضافه ای به او نداد.دایی تهدید کرده است که از فدراسیون فوتبال ایران به فیفا شکایت خواهد کرد.

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من از بعضیا شنیدم که استقلال میخواد حوارو بگیره!!! راسته؟؟
    راست و دروغشو نمیدونم. ولی اگه آدم بود پرسپولیس باهاش تمدید میکرد.
    خودش موافق تمدید قرارداد بود ولی به خاطر بی نظمی و سابقه بدی که داشت پرسپولیس باهاش تمدید نکرد.
    البته قبول دارم که خیلی بازیکن خوبیه ولی خیلی بی نظمه. جالب بود پارسال تا اول 50 درصد قراردادشو نگرفت حاضر نشد بیاد ایران، بعدش هم که بی نظمی هاش شروع شد و کاشانی خوب جلوش ایستاد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •