ملت بیدار جماعت هوشیار اگاه باشید که وقتی تنظیمات gprs رو دریافت کردید حتما یکبار گوشیرو خاموش روشن کنید تا وارد اینترنت بشوید ما نمیدانستیم کلی سر کار رفتیم
ملت بیدار جماعت هوشیار اگاه باشید که وقتی تنظیمات gprs رو دریافت کردید حتما یکبار گوشیرو خاموش روشن کنید تا وارد اینترنت بشوید ما نمیدانستیم کلی سر کار رفتیم
خوب بابا ممكنه مموري تو دستگاه نباشه يا نشناخته باشه!اين كار رو كردم ولي باز هم روي سيم كارت ذخيره ميشه
مطمئني مموري تو دستگاهه؟![]()
و بعد از دو صفحه هنوز کسی کمک نکرد ......![]()
حالت معمولي برنامه اي نيست كه بشه اين كارو كرد!و بعد از دو صفحه هنوز کسی کمک نکرد ......
خيالت راحت! گوشي جاواكه از اين قدرت ها نداره
مگه اين كه با هـك كردن بشه كه اينم بعيد ميدونم!چون اين گوشي جديده!من سررشته اي تو اين زمينه ندارم!
اگه منظورتون مموري كارت است كه آره
تو دستگاهه و كلي آهنگ ؛ فيلم ؛ عكس ......روشه
اما اگه منظورتون حافظه خود تلفون است (كه بعيد ميدونم! ) اونو ديگه نميدونم چطوري بايد فهميد !!!
سلام. من از این گوشی خیلی راضی هستم ولی ما آخر نفهمیدیم اسمش چیه؟ ELM یا k970 یا j10i کدومشه آخر؟
---------- Post added at 10:10 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------
سلام.خیلی مرسی.من 10 روزه گیر همین بوودم دمت گرم
هر سه اسم رو داره ولی تو ایران معمولا به اسم K970 میشناسند![]()
سلام
دوستان من T650i دارم و ازش خسته شدم این گوشی رو به خاطر GPS اش میخوام بخرم ولی تا حالا از GPS استفاده نکردم و یه سوال برام پیش اومده که منو تو خرید این گوشی دودل کرده. شرمنده اگه سوال آماتوریه.
سوال: بعد از یک ماه استفاده رایگان از GPS کل سیستم GPS اش پولی میشه یا فقط قسمت navigator!!؟ اون برنامه GPS که تو پستای قبل معرفی کردید navigator هم داره ومجانیه؟
دوستانی اگه صدای گوشی CEDAR از همین خانواده گرین هارت رو شنیدین میشه بگید صدای ELM(اسپیکر خارجی) در مقایسه با CEDAR چطوره؟
همون میزان؟ بیشتر یا کمتر؟ صدای CEDAR که واقعا مایوس کنندس دوستم CEDAR داره وقتی تو جاهای شلوغ مثل اتوبوس گوشی تو جیبش زنگ میخوره اصلا صداش نمیاد اگرم بیاد به زور میشه شنیدش.
خیلی ممنون
دوست عزيز جي پي اس رو اگه ميخوايد به صورت حرفه و كاربردي استفاده كنيد شايد اين گوشي به دردتون نخوره!
دليلش هم اينه كه اين گوشي چون جاواست رنج برنامه هاش كوچيكه! و همچنين برنامه قدرتمندي براي جي پي اس نداره!
(داره ولي اونيش كه رايگان باشه و به درد ايران بوخوره كمه )
فقط برنامه اي كه بشه ازش استفاده كرد treck Buddy هست كه اونم راه اندازيش دنگو فنگ داره
اگه جي پي اس ميخواي كه باش حال كني گوشي با سيستم عامل (اونم اندروئيد)بگير
صداي اسپيكرش هم به نظر من خوبه! حالا ممكنه خيلي حساس باشي اذيتت كنه!
از نظر من مشكلي نداشت! با ويبره بعيد ميدونم ميسد كال برات بمونه
تاريخ رو به ميلادي تنظيم كنيد ، مشكل حل ميشه.
از برنامه uc browser استفاده كنيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)