از دوستان تقاضا دارم که اگه با این لبتاپ به مشکل سخت افزاری خوردن تو همین تاپیک اعلام کنن
از قبیل سوختگی قطعه یا چیز دیگه چون از یه منبعه معتبر شنیدم که مرجوعی دارهمیخوام ببینم اگه اینطوری باشه با این که ازش راضی ام، تا دیر نشده ردش کنم بره
![]()
از دوستان تقاضا دارم که اگه با این لبتاپ به مشکل سخت افزاری خوردن تو همین تاپیک اعلام کنن
از قبیل سوختگی قطعه یا چیز دیگه چون از یه منبعه معتبر شنیدم که مرجوعی دارهمیخوام ببینم اگه اینطوری باشه با این که ازش راضی ام، تا دیر نشده ردش کنم بره
![]()
قیمتش تو این دو سه روزه خیلی بالا رفته
راستی گارانتی ایران نوت بوک خوبه؟
به خاطر بالا رفتن قیمت دلاره
بد نیست ،زیگورات بهتریته
مبارک باشه
همراه با لپ تاپی که به من دادن نسخه 9 اوبونتو بود. من روزی هفت هشت ساعت بازیهای خفن میکنم .مشکلی نداره
منم مثل شما مشکل شارژ رو داشتم.دوستان گفتند به محض باز کردن بزن تو شارژ
موفق باشی
تایید میشه ، پولتونو واسه 2010 ندین که تو چاه ریختین . واقعا رو اعصابه ، با ps2 اصلا قابل نقایسه نیست.بهتره فیفا رو امتحان کنید.
---------- Post added at 09:43 AM ---------- Previous post was at 09:38 AM ----------
call of duty 6 : mw2 تست شد.با آخرین تنظیمات به راحتی اجرا میشه. فقط تو بعضی از صحنه های عظیم انفجار افت فریم خیلی نا محسوسی مشاهده شد.
از شیطونک ممنونم ، به خاطر گذاشتن اپدیت بایوس ، واسه منم رفت رو ورژن A07 ، اون درایور pci هم نصب شد .ممنون
نه اخه من شنیدم که وقتی customize می کنن، قیمت ویندوز خیلی کم میشه. حالا اگه با ویندزشو پیدا نکردم همون بدون ویندوزشو می گیرم. این N series هم به معنی No operating system هستش. به جای برچسب ویندوز این بر چسب رو میزنن.
در ضمن مرسی از راهنماییهت.![]()
دوستان من تصیم گرفتم بخرمش ولی چند تا سوال دیگه: من اصلا بازی نمی کنم و اهل گیم نیستم(فقط به counter strike علاقه دارم!!!!!). کار گافیکی اگه انجام بدم autocad و این چیزا هستش. به نظرتون اونی که گرافیکه 5470 داره رو بگیرم یا اونی که گرافیکش intel هستش؟ اونی که گرافیکش intel هستش core i3 سی پی یوشه، نمی خوام ولی لپ تاپ کم بیاره. core i3 خوبه؟سریعه؟ با core i5 خیلی اختلاف داره؟ گرافیکه intel چی؟ مشکل کاهش سرعت یا داغ کردن و از این چیزا به وجود نمیاره؟
اون زمان که من دنبال این لپ تاپ بودم تقریبا تو هیچ فرومی دربارش مطلبی عنوان نشده بود
همین الان هم اگه تو گوگل بگردی میبینی که این تنها فرومیه که بچه هایی که 5010 دارن ، نظراتشونو توش عنوان می کنن
از آغاز این بحث تا امروز من کسی رو ندیدم که با سخت افزار این مدل به مشکل بر خورده باشه
بهت اطمینان می دم با خریدش مثل همه ما راضی خواهی بود![]()
خواهش میکنم ،خوشحالم که مشکلتون حل شد
من داشتم با شارژر بازی میکردم که برق رفت و به وضوح دیدم که سرعت بازی پایین اومده ، اونجا یاد مشکل شما افتادم
بچه ها توجه کنن حتما موقع بازی ، لپ تاپ رو بزنن به شارژ ، اینحوری بازی روونتر اجرا میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)