تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 27 از 515 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کامل تایید میشه به خاطر سوال هایی که عینا توی خود کنکور میاد
    ای بابا !
    هی میگن سوالای سنجش عینا تو کنکور میاد !
    آخه مگه میشه سوال یه آزمون آزمایشی تو کنکور بیاد ؟!
    خوب یه نمونه مثال بزنین اقلا...
    برنامه ریزیش که البته روی کاغذ هست
    دیگه انصافا تا حالا کسی به برنامه ریزی قلم چی گیر نداده بود !

نه سوال استاندارد داره نه جامعه آماری در مقابل سنجش !!!
    قربون سوالای استاندارد سنجش !
    جامعه آماریش هم فقط تو 3تا جامعش شاخه...

به قول آقا سینا هیشکدوم از ما از هیچ موسسه ای پول نمیگیریم که تبلیغشو بکنیم ! ولی دیگه حقایقو باید بگیم دیگه...
    به نظر من تنها مزیت سوالای سنجش که بچه ها هم چند پست قبل گفتن اینه که میشه فهمید کلیت سوالای کنکور اون سال چه جوریه...( که البته مزیت کمی هم نیست !)

2. 3 کاربر از moraddad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

قصد جسارت یا منحرف کردن تاپیک رو ندارم. ولی توی جمله بالایی محض اطلاع خودم میپرسم کدوم سوالای کنکور 89 عینا از کنکورای سنجش برداشته شدن؟؟! بنظر من این تشابه اسمیه که باعث شده خیلی از بچه ها همه ساله برن کنکورای سنجش رو شرکت کنن و 80 درصدشون در نهایت ناراضی باشن.
    توی جمله پایینی هم 2تا مزیت که مهمترن رو فراموش کردین: 1_ اینکه پاسخنامش خیلی کاملتر از پاسخنامه سنجشه (اغلب سوالای سنجش در حد : گزینه ... صحیح است خلاصه میشه یا بقدری بد توضیح داده که داوطلب سعی میکنه بیخیال سوال شه) 2_ به ازای هر 200تا سوال سنجش حداقل 4سوال کاملا غلط وجود داره ولی به ازای هر 200 سوال قلم چی حداکثر 1سوال غلط
    من از قلم چی (یا همون قلک چی) پول نمیگیرم ولی طرف حق رو میگیرم . من بخوام دوباره کنکور بدم نه توی سنجش پولمو حروم میکنم نه قلم چی. یا میرم گاج یا گزینه 2.شرمنده اگه بحث تاپیک رو منحرف کردم

قصد جسارت یا منحرف کردن پست شما رو ندارم

ولی هر انسان عاقل که در وادی کنکور قرار میگیره میدونه که هر سال سنجش هست که مسیر و درجه کنکور رو مشخص میکنه مثالش رو هم صد ها بار توی تاپیک89 گفتم + منم از سنجش و سازمان تعاونی کارکنان سنجش پول نمیگیرم

ولی قلم چی 666 نفر میشینن ویراستاری و فلان و ... میکنن تا از هر 200تاش یکی غلط میمونه ولی سنجش نه پس این دلیل نمیشه حتی کنکور هم مثه قلم نیست هزار نفر بشینن غلط گیری و چک کردن و .... داشته باشن

به دلیل ورایتی دوستام گاج و گزینه 2ای هم داشتیم اونا هم به درد نمیخورن اگه بین موسسه ها باشه که حتی من هم میگم 100% قلم چی برن همه و به برنامش عمل کنن شکی درش نیست ولی بین قلم و سنجش میگم سنجش کلا مسئله کنکور دوستان نه به من ربط داره نه بقیه فقط خودشون هستن چون عملگر خودشونن من نیستم که درس بخونم بجاشون برم کنکور بدم فقط میتونم تجربه رو انتقال بدم

----------------------------
    پ.ن

دیگه انصافا تا حالا کسی به برنامه ریزی قلم چی گیر نداده بود !
    میگم روی کاغذ هست یعنی بستگی به دانش آموزش داره که اجرا کنه یا نکنه !!!! قلم که اجرا میکنه توی پست هم گفتم
    Last edited by elendil; 31-07-2010 at 22:13.

4. این کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

قصد جسارت یا منحرف کردن پست شما رو ندارم

ولی هر انسان عاقل که در وادی کنکور قرار میگیره میدونه که هر سال سنجش هست که مسیر و درجه کنکور رو مشخص میکنه مثالش رو هم صد ها بار توی تاپیک89 گفتم + منم از سنجش و سازمان تعاونی کارکنان سنجش پول نمیگیرم

ولی قلم چی 666 نفر میشینن ویراستاری و فلان و ... میکنن تا از هر 200تاش یکی غلط میمونه ولی سنجش نه پس این دلیل نمیشه حتی کنکور هم مثه قلم نیست هزار نفر بشینن غلط گیری و چک کردن و .... داشته باشن

به دلیل ورایتی دوستام گاج و گزینه 2ای هم داشتیم اونا هم به درد نمیخورن اگه بین موسسه ها باشه که حتی من هم میگم 100% قلم چی برن همه و به برنامش عمل کنن شکی درش نیست ولی بین قلم و سنجش میگم سنجش کلا مسئله کنکور دوستان نه به من ربط داره نه بقیه فقط خودشون هستن چون عملگر خودشونن من نیستم که درس بخونم بجاشون برم کنکور بدم فقط میتونم تجربه رو انتقال بدم

----------------------------
    پ.ن

میگم روی کاغذ هست یعنی بستگی به دانش آموزش داره که اجرا کنه یا نکنه !!!! قلم که اجرا میکنه توی پست هم گفتم
    اینو قبول دارم . من حرفم اینه که منطقیه که کارکنای سنجش از سیاست کنکور هر سال مطلع باشن. اینکه کدوم درس چه تغییری قراره بکنه و کدوم درس به همون ترتیب سال پیش قراره بیاد یا درجه سختی کدوم امسال بیشتره رو قطعا باید بدونن ولی اینکه بیایم رسما بگیم عین سوالای سنجش توی کنکور میاد مطمئن باشین وزارت علوم بخاطر رونق گرفتن یه کنکور آزمایشی اعتبار خودشو زیر سوال نمیبره. برای نمونه من از شما میخوام که سوالایی که عیننا از کنکورای آزمایشی سنجش توی سوالای کنکور 89 اومده رو با شماره و آدرس بگین لا اقل اینطوری شفاف سازی میشه. ولی اینکه سیاست کنکور هر سال توی کنکورای آزمایشی سنجش هم اعمال میشه کااااااااااااملا با شما موافقم.
    من 3تا آزمون آزمایشی جامع سنجش امسال رو گرفتم و زدم. به طور قاطع میگم هیچ سوال مشابهی از اون 3تا توی کنکور نیومد(چه برسه به اینکه عینا بیاد) ولی قبول دارم از که کلیت سوالای کنکور شباهت داشت به کنکورای سنجش. میگم شباهت داشت مثلا فیزیک امسال سخت بود فیزیک کنکورای آزمایشی هم نسبت به بقیه درسا سخت تر بود فقط شباهتش همین بود.
    در کل صحبت شما درسته . من و شما یه حرف رو میزنیم ولی به دو صورت مختلف

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

سلام.
    میخواستم از با تجربه ها بپرسم بهترن کنکور ازمایشی رو کدوم میدونن؟
    خیلی ممنون

داره خودمونی میشه omide qatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    قطر-دوحه

پيش فرض

سلام آقا وحید
    من همین امسال کنکور دادم
    من کنکور آزمایشی سنجش میدادم همه مراحلشم دادم میخواستم بگم منی که شرکت کردم و بعدش کنکور دادمو متاسفانه خیلی بد دادم الان که فک میکنم میبینم واقعا سطح سوالات سنجش حتی 3 تا جامع های اون قابل مقایسه با سطح سوالات کنکور امسال نبود من توی سنجش رتبه ام نخونده 2رقمی خیلی خوب میشد ولی کنکور و خیلی بد دادم چون واقعا شوک بهم وارد شد سر جلسه
    قلم چی رو من یکی از دوستام میرفت تعریفشو میکرد ولی به نظر من گزینه 2
    چون واقعیت این سالا همون سوالات گزینه 2 هستش که خیلی ها هم اعتراض دارن ولی واقعا کنکور داره این میشه

8. 5 کاربر از omide qatar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من اگه امسال كنكور تجربي بدم و از بين دروس فقط دروس تخصصي رو خوب بزنم ميتونم به پزشكي منطقه 2 اميدوار باشم ؟
    يعني رياضي زير 20 و فيزيك و شيمي بالاي 70 و زيست بالاي 80

با دروس عمومي زير 50 چيكار ميتونم بكنم ؟

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

من اگه امسال كنكور تجربي بدم و از بين دروس فقط دروس تخصصي رو خوب بزنم ميتونم به پزشكي منطقه 2 اميدوار باشم ؟

فكر نكنم...بايد رياضيو ديگه حدود 40 50 و عموميا رو هم حداقل 60 بزني تا اميدوار باشي!

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بستگی به این داره که کدوم درس سخت تر از بقیه باشه . فکر کنم با این درصدهایی که میگی اگه توی کنکور امسال زده باشی حدود رتبت باید زیر هزار باشه. چون فیزیک امسال شدیدا سخت بود و زدن 70 کار راحتی نبود . ریاضیم که کلا میانگین قبولیای پزشکی 20 درصده

داره خودمونی میشه yekleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

هندسه ي پايه رو چجوري بخونيم تو كنكور....؟

كتاب چي معرفي ميكنين؟

اون چيزايي كه تو مدرسه ميخونديم با تستاش فرقش زمين تا آسمونه...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام به همگی
    میخواستم ببینم حداکثر رتبه برای قبول شدن پزشکی واسه سهمیه 1 چقدره؟
    البته شهرش مهم نیست هرجای ایران باشه فرقی نمی کنه.
    اگه کسی هم سایتی رو میشناسه بگه.
    ممنون میشم اگه کمکم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •