زیر هشت کی تموم میشه؟ من کلا یه قسمتش رو هم ندیدم میخوام وقتی تموم شد دانلود کنم سر فرصت ببینم! ارزشش رو داره یا نه ؟
زیر هشت کی تموم میشه؟ من کلا یه قسمتش رو هم ندیدم میخوام وقتی تموم شد دانلود کنم سر فرصت ببینم! ارزشش رو داره یا نه ؟
مثل اینکه قبلا هم یه دوره شیت بوده! الآن بیماریش عود کرده...
آره....قبلا دیوونه بوده اونطوری که مامانش گفت...احتمالا موجی هستمثل اینکه قبلا هم یه دوره شیت بوده! الآن بیماریش عود کرده...
فقط مشکل اینجاست که کسی نمیاد بگه که تو چرا گذشتتو پنهان کردی که دیوونه بودی؟
اما علت اصلی دیوونه شدن عادل نرگس نیس...به خاطر اینکه به دلیل گذشته ی منیژه،نرگس مرده قاطی کرده
نه بابا این عادل زورش زیاده
مگه ندیدی چه جوری منصور رو خفت کرده بود؟
طبق استدلال من:
منصور تونسته عطا رو خفت کنه
عادل تونسته منصور رو خفت کنه
پس در نتیجه عادل میتونه عطا رو هم خفت کنه![]()
منصور نتونست عطا رو خفت کنه.مگه ندیدی 2تا زد 10 تا خورد.![]()
نیگا کن.....نیگا کن
منیژه هم شاخ شده
فکر کنم پرویز سر همین قضیه کشته بشه
شیطونه میگه دونه دونه گیسای منیژه رو بکنی ها...چه پررو شده...دست پیش رو گرفته که پس نیفته و خیلی هم راحت عادل رو خر کرد
تیکه ایی که عطا داشت ا دختر عیوضی حرف میزد من داشت گریم میگرفت
عطا چه اعتماد به نفسی داره ها
ولی نامردیه...این دختره خودش خط میده و آخرشم به عطا میگه زبونتو نگه دار....عجبا
نمیدونم چرا اینقدر تحت تاثیر زندگیه عطا قرار میگیرم...آدم جیگرش براش کباب میشه...اگر بلایی سرش بیاد من مقدم رو تحریم میکنم![]()
منیژه داره جلوی عادل فیلم بازی میکنه...
عطا باید با پرویز هماهنگ می کرد و قضیه رو بهش می گفت...
البته احتمالش هم هستمنیژه داره جلوی عادل فیلم بازی میکنه...
منم همون اول گفتم...باید میرفت به پرویز میگفت و یکمم پول به اون میدادن...عطا باید با پرویز هماهنگ می کرد و قضیه رو بهش می گفت...
البته اولش نشون دادن که پرویز داره با تلفن سر پول و اینا حرف میزنه...این یعنی اینکه برای عطا و اینا مشکل درست میکنه
راستی پسر عیوضی رفت پیش منصور بعد چی شد؟منصور نرفت سر قرار؟پس الان پسر عیوضی کجاست؟عطا نگفت این پسره کجا غیبش زده؟
Last edited by RoYaYeEe_NiIiLi; 04-08-2010 at 23:02.
دوستان یه نکته ای
تا حالا به تفاوت عادل از زیر هشت با سعید از فاصله ها دقت کردین؟
عادل یه بار زنش رفت تو پارک و عطا رو دید به خاطرش دیوانه شد
اما سعید هر بار که نامزدش (که میخواد باهاش ازدواج کنه) با پسرای دیگه قرار می ذاره بیشتر بهش علاقه مند میشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)