تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 449 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

idm رو هم فرستاده بود تو sandbox نمیذاشت چیزی باهاش دانلود کنم که trust کردمش . اپدیتشم که نمیشه وسط کار متوقف کرد . راه حل هاشو اگه ممکنه بگین تا درست شه

ببین اول یک چیزی رو دوستانه بهت بگم, اگر قرار باشه سر هر چیزی قر بزنی بگی این چرا اینجوریه, اون چرا رفت تو سند باکس نمیشه, خیالتو راحت کن برو یک آنتی ویروس نصب کن مثل Avira یا Nod32 که این دنگ و فنگا رو نداشتی باشی. مطالب رو که بخونی منطورمو از دنگ و فنگ که همون لیست سفید و لیست سیاه با امضای دیجیتالی هست رو متوجه میشی و تازه اون موقع میفهمی که چرا IDM پچ شده مشخصاتش با پچ شدن در MD5 که همون هش میگن بهش عوض میشه و بنابراین چون MD5 عوض میشه فایل اجراییه IDM با مشخصاتی که داره تبدیل میشه به یک فایل ناشناخته. دوستانه گفتم که بهت بر نخوره
    چون همه مون میخوایم که از استفاده کردن از کامپیوتر و برنامه هاش لذت ببریم, پس باید اول بفهمیم داریم چیکار میکنیم تا لذتش رو بعدا ببریم.

من IDM رو اصلا نصب شده نداشتم چون دانلود منیجر بکارم نمیاد اما بخاطر شما و به خاطر اینکه دوستانی که بعدا قراره بیان و مشکل شما رو داشته باشند من IDM رو نصب کردم تا مشکلتون باهاش کلا رفع بشه. البته مشکل IDM رو میشه با فرستادن به Trusted Files از داخل Unrecognized File که در بحث های قبلی بهش اشاره کردم حل کرد اما این روشی که من میخوام بگم فرق میکنه و به فایل اجرایی و اصلی IDM آسیبی نمیرسه و در نتیجه با CIS و حتی KIS هم مشکلی پیدا نخواهد کرد.

رفع مشکل IDM با سند باکس کمودو.

قبل از هر چیز شما باید نسخه ای که الان از IDM دارید رو Uninstall کنید. بعد سیستم رو ریستارت کنید و برید به داخل پوشۀ Program Files و یا Program Files -86 در اونجا اگر پوشه ای به اسم Internet Download Manager بود پاک کنید.

حالا اگر نسخه ای از IDM رو دارید که هیچی اگر ندارید میتونید اونو از لینک زیر دانلود کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد پست زیر را کامل بخونید و قبل از اینکه بخواهید کارهایی رو که در پست زیر بهش اشاره کردم رو انجام بدید باید با اکانت Admin وارد ویندوز بشید.

کد:

اگر کارهای بالا را دقیق انجام بدید اونوقت از طرف CIS هیچ پیغامی رو نه در هنگام نصب و نه بعد از نصب دریافت نمیکنید و تنها پیغامی که بهتون نشون میده از طرف فایروال جهت اتصال IDM به اینترنت خواهد بود.

با دریافت پیغام بالا شما مثل عکس عمل کنید و اول Allow this request را انتخاب کنید و بعد Remember my answer را اگر تیک نداره تیکش رو بزنید و بعد OK کنید.

بعد از دریافت پیغام فایروال متوجه میشی که IDM نه توی سند باکس میره و نه پیغام دیگه ای رو کمودو بهت نشون میده و خیلی راحت میتونی از برنامه استفاده کنی.

در مورد سرعت هم بگم که کمودو اصلا روی سرعت اینترنت من و چند تا از دوستانی که براشون نصب کردم تاثیر نزاشته و امکان داره مشکل شما از یجای دیگه باشه مثلا غیر فعال نکردن فایروال ویندوز

برای اینکه بهتون ثابت بشه کمودو یکی از پایدارترین سرعت ها رو در دانلود داره من فایل سنگینی رو با IDM دانلود کردم. سرعت دانلود در شروع دانلود اینی بود که پایین میبینی.

آخرای دانلود هم سرعت همینی شد که میبینی...

یعنی من میزون از اول تا آخر راحت 9 مگابایت در ثانیه رو داشتم. البته یکی دو ثانیه کمی کم میشد اما دوباره همین سرعت میشد و ادامه میداد.

حالا شما فکر میکنید که اگر آنتی ویروس دیگه ای بود این سرعت در آخرای دانلود و به دلیل داشتن HTTP Scanner و همچین اسکن کردن فایل در حال دانلود همینطور باقی میموند و نزول نمیکرد؟ باید بگم که خیر نزول میکرد چون استفاده کردم و دقیق هم محاسبه کردم. حالا ممکنه برای شما کمی فرق بکنه اما همینطور که گفتم حداقل برای من و دوستام همچین مشکلی پیش نیومده و عالی داره کار میکنه.

از IDM اورجینال و رجیستر شده به اسم خودتون لذت ببرید و سعی کنید تا حدی که میتونید و امکانش رو دارید از پچ جهت رجیستر کردن برنامه ها استفاده نکنید چون پچ بعضی وقتها حتی در کار کرد خود نرم افزار هم مشکل ایجاد میکنه و باعث هنگ های بیجا, درست کار نکردن و غیره میشه... کیجن و یا سریال بهترین راهه.

موفق باشید.

2. 8 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

نه مشکل خاصی نبود با همون کارا درست شد الانم اپدیتشو گرفتم نصب کردم . کم کم داره ازش خوشم میاد ماشالله عجب سرعت دانلود خفنی داری کدوم isp هستی؟

4. 3 کاربر از alidata2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

نه مشکل خاصی نبود با همون کارا درست شد الانم اپدیتشو گرفتم نصب کردم . کم کم داره ازش خوشم میاد ماشالله عجب سرعت دانلود خفنی داری کدوم isp هستی؟
    خب, پس خوبه که مشکل حل شد.
    اینترنتمم از ComHem گرفتم.

کد:

6. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

شما سوئد زندگی میکنی؟

8. 2 کاربر از alidata2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

شما سوئد زندگی میکنی؟
    عزیز پیغام خصوصی هم وجود داره ها بله سوئد زندگی میکنم. کنار آیدیم هم محل سکونت رو نوشته.

10. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

خوش به حالت مهران جان 9 مگ درثانیه عجب حالی میده ماکه با512 خودمون را کشتیم.به امید روزی که دانلود اینترنت ایران پاش به مگابایت هم باز بشه اون هم واسه خونه

12. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

شما چرا می خوای تنها تاپیکی که تقریبا" تمامی پستاش محتوای علمی داره به حاشیه ببری،ولی اگه کومودو رو دوست نداری،چرا سعی در تخریبش می کنی؟؟
    من برات تصویری می گم...
    در کومودو لیستی از برنامه های قابل اطمینان وجود داره،که با آپدیت کردن ممکنه برنامه هایی هم به این لیست اضافه بشه و خودتم می تونی این لیستو کاستومایز کنی،تمامی قوانین این برنامه ها توسط متخصصین کومودو از قبل تنظیم شدن...

همانطور که دیدید برنامه های یاهو نیز در این لیست قرار دارند،پس از قبل تنظیم شده اند ،ولی اگر می خواهی خودتان network security policy برنامه های قابل اطمینان را تنظیم کنی به مسیر زیر بروید...

شما می توانید network security policy این برنامه ها رو از مسیر فوق تنظیم کنی که به پنجره پایین می رسی...

پس قانع شدید،که کومودو اونقد low level نیست که بخواین شما کارای بسیارbasicمثل محدود کردن وبکم در یاهو را باهاش انجام بدین!!!

اطلاعات بیشتر:
      محتوای مخفی: اطلاعات بیشتر از سایت کومودو 
    کد:
    کد:
    کد:

شما چرا تنظیمات مربوط به Defence+ در یاهو رو گذاشتید ؟ کنترل های defence+ کاملا با Network Policy فرق داره. من منکر قدرت بسیار عالی defence+ در کمودو نیستم . ایراد من به قسمت Network policy هستش.

برید و Network Policy های یاهو مسنجر رو بزارید تا بتونیم ببینم که کمودو در کنترل شبکه چقدر حساس و دقیقه.

عکس زیر مربوط به Network Policy نرم افزار Outpost.

Outpost برای تک تک کانکشنهای یاهو قوانین داره و بسیار دقیق شبکه رو کنترل میکنه.

حالا از شما دوستانی که کمودو کار میکنید درخواست میکنم که Network Policy های کمودو برای Yahoo رو بزارید تا بتونیم یه مقایسه بکینم.

Last edited by outpost; 08-10-2010 at 12:10.

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

دوست عزیز تاپیک مقایسه انتی ویروس ها و فایروال ها رو گذاشتن تا شما نظرتون رو درباره کمودو یا هر انتی ویروس دیگه بدید و با نرم افزار های دیگه مقایسه کنید. اینجا جای طرح همچین سوالاتی نیست
    لطف کن برو یه جای دیگه سوالت رو بپرس که نتیجه اخرین دفعه ای که شما و دوستان مثل شما اومدن تو این تاپیک اخر به جای جواب منطقی با درشت گویی جواب دادن؟

دلمون نمیخواد که این تاپیک بسته بشه یا این که جواب هامون توسط مدیران انجمن به خاطر جواب دادن به شما پاک بشه !
    هر وقت تو جای مربوط به خودش درباره کومودو سوال پرسیدی دوستان که در این تاپیک دخیل هستن جواب شما رو خواهن داد
    راستی شاید کسایی که کومودو دارن اصلن با یاهو کار نمیکنن مثل خود من
    Last edited by edi2; 08-10-2010 at 12:38.

15. 4 کاربر از edi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

شما چرا تنظیمات مربوط به Defence+ در یاهو رو گذاشتید ؟ کنترل های defence+ کاملا با Network Policy فرق داره. من منکر قدرت بسیار عالی defence+ در کمودو نیستم . ایراد من به قسمت Network policy هستش.

برید و Network Policy های یاهو مسنجر رو بزارید تا بتونیم ببینم که کمودو در کنترل شبکه چقدر حساس و دقیقه.

عکس زیر مربوط به Network Policy نرم افزار Outpost.

Outpost برای تک تک کانکشنهای یاهو قوانین داره و بسیار دقیق شبکه رو کنترل میکنه.

حالا از شما دوستانی که کمودو کار میکنید درخواست میکنم که Network Policy های کمودو برای Yahoo رو بزارید تا بتونیم یه مقایسه بکینم.

من موندم تا به این کاربر چه جوابی بدم،آقا مهران شما قضاوت کن،من کجا تنظیمان defense+رو گذاشتم؟؟؟؟
    خوبه که عکسم گذاشتم،چه جوری وارد تنظیمات بشیم،ولی ظاهرا....

از زمانی که آقا مهران این تاپیکو باز کرده،این آقا هر روز میاد یه پست میزنه وکومودو رو با outpost مقایسه می کنه
    و از کومودو بد میگه و هی ....

17. 3 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض امنیت 99.999درصد در کامپیوتر

این هم توصیه های کاملا دوستانه که از تجربیات خودم سرچشمه می گیره
    ===>رفتار منطقی داشته باشیم،قبل از هر کاری کمی فکر کینم،فایل های مشکوک را اجرا نکنیم،از هر سایتی دانلود ننمائیم،فایل های مشکوک را قبل از اجرا به سایت ویروس توتال بفرستیم،حداقل نرم افزارهای امنیتیمان را همیشه آپدیت نمائیم
    ===>با مراجعه به انجمن های مثل اینجا همیشه خودمان را به روز نگه داریم و سطح علمیمان را ارتقا دهیم و در یک جمله "داشته هایمان را به اشتراک بگذاریم تا به نداشته ها برسیم و تجربه و علمان رابه اشتراک بگذاریم تا پیشرفت نمائیم"
    ===>در این تاپیک دوستان همیشه راهنمای ما وشما خواهند بود...

لینک دانلود سوئیت امنیتی کومودو
    کد:
    لینک دانلود Panda USB Vaccine 1.0.1.4
    کد:
    لینک دانلود Malwarebytes Anti-Malware 1.46
    کد:

توجه:در نوشتن این پست از ضمیر اول شخص استفاده کردم تا به نوعی از این پست برداشت نصیحت گونه نشود،از دوستان خوبم هم ممنونم....
    Last edited by santamove; 08-10-2010 at 23:09.

19. 4 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •