ببین اول یک چیزی رو دوستانه بهت بگم, اگر قرار باشه سر هر چیزی قر بزنی بگی این چرا اینجوریه, اون چرا رفت تو سند باکس نمیشه, خیالتو راحت کن برو یک آنتی ویروس نصب کن مثل Avira یا Nod32 که این دنگ و فنگا رو نداشتی باشی. مطالب رو که بخونی منطورمو از دنگ و فنگ که همون لیست سفید و لیست سیاه با امضای دیجیتالی هست رو متوجه میشی و تازه اون موقع میفهمی که چرا IDM پچ شده مشخصاتش با پچ شدن در MD5 که همون هش میگن بهش عوض میشه و بنابراین چون MD5 عوض میشه فایل اجراییه IDM با مشخصاتی که داره تبدیل میشه به یک فایل ناشناخته. دوستانه گفتم که بهت بر نخوره
چون همه مون میخوایم که از استفاده کردن از کامپیوتر و برنامه هاش لذت ببریم, پس باید اول بفهمیم داریم چیکار میکنیم تا لذتش رو بعدا ببریم.
من IDM رو اصلا نصب شده نداشتم چون دانلود منیجر بکارم نمیاد اما بخاطر شما و به خاطر اینکه دوستانی که بعدا قراره بیان و مشکل شما رو داشته باشند من IDM رو نصب کردم تا مشکلتون باهاش کلا رفع بشه. البته مشکل IDM رو میشه با فرستادن به Trusted Files از داخل Unrecognized File که در بحث های قبلی بهش اشاره کردم حل کرد اما این روشی که من میخوام بگم فرق میکنه و به فایل اجرایی و اصلی IDM آسیبی نمیرسه و در نتیجه با CIS و حتی KIS هم مشکلی پیدا نخواهد کرد.
رفع مشکل IDM با سند باکس کمودو.
قبل از هر چیز شما باید نسخه ای که الان از IDM دارید رو Uninstall کنید. بعد سیستم رو ریستارت کنید و برید به داخل پوشۀ Program Files و یا Program Files -86 در اونجا اگر پوشه ای به اسم Internet Download Manager بود پاک کنید.
حالا اگر نسخه ای از IDM رو دارید که هیچی اگر ندارید میتونید اونو از لینک زیر دانلود کنید.
بعد پست زیر را کامل بخونید و قبل از اینکه بخواهید کارهایی رو که در پست زیر بهش اشاره کردم رو انجام بدید باید با اکانت Admin وارد ویندوز بشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر کارهای بالا را دقیق انجام بدید اونوقت از طرف CIS هیچ پیغامی رو نه در هنگام نصب و نه بعد از نصب دریافت نمیکنید و تنها پیغامی که بهتون نشون میده از طرف فایروال جهت اتصال IDM به اینترنت خواهد بود.
با دریافت پیغام بالا شما مثل عکس عمل کنید و اول Allow this request را انتخاب کنید و بعد Remember my answer را اگر تیک نداره تیکش رو بزنید و بعد OK کنید.
بعد از دریافت پیغام فایروال متوجه میشی که IDM نه توی سند باکس میره و نه پیغام دیگه ای رو کمودو بهت نشون میده و خیلی راحت میتونی از برنامه استفاده کنی.
در مورد سرعت هم بگم که کمودو اصلا روی سرعت اینترنت من و چند تا از دوستانی که براشون نصب کردم تاثیر نزاشته و امکان داره مشکل شما از یجای دیگه باشه مثلا غیر فعال نکردن فایروال ویندوز
برای اینکه بهتون ثابت بشه کمودو یکی از پایدارترین سرعت ها رو در دانلود داره من فایل سنگینی رو با IDM دانلود کردم. سرعت دانلود در شروع دانلود اینی بود که پایین میبینی.
آخرای دانلود هم سرعت همینی شد که میبینی...
یعنی من میزون از اول تا آخر راحت 9 مگابایت در ثانیه رو داشتم. البته یکی دو ثانیه کمی کم میشد اما دوباره همین سرعت میشد و ادامه میداد.
حالا شما فکر میکنید که اگر آنتی ویروس دیگه ای بود این سرعت در آخرای دانلود و به دلیل داشتن HTTP Scanner و همچین اسکن کردن فایل در حال دانلود همینطور باقی میموند و نزول نمیکرد؟ باید بگم که خیر نزول میکرد چون استفاده کردم و دقیق هم محاسبه کردم. حالا ممکنه برای شما کمی فرق بکنه اما همینطور که گفتم حداقل برای من و دوستام همچین مشکلی پیش نیومده و عالی داره کار میکنه.
از IDM اورجینال و رجیستر شده به اسم خودتون لذت ببرید و سعی کنید تا حدی که میتونید و امکانش رو دارید از پچ جهت رجیستر کردن برنامه ها استفاده نکنید چون پچ بعضی وقتها حتی در کار کرد خود نرم افزار هم مشکل ایجاد میکنه و باعث هنگ های بیجا, درست کار نکردن و غیره میشه... کیجن و یا سریال بهترین راهه.
موفق باشید.![]()