نمیدونم دقیق امروز تو نمایندگی شهرمون یه مدل 3 بعدی قیمت کردم میگفت 395 تومن! شایدم 3 بعدی نبوده طرف اشتباه کرده...
نمیدونم دقیق امروز تو نمایندگی شهرمون یه مدل 3 بعدی قیمت کردم میگفت 395 تومن! شایدم 3 بعدی نبوده طرف اشتباه کرده...
-نه احتمالا همون c6900 بوده الان فكر كنم قيمتش همون 400 بايد باشه![]()
اگه ممكنه راهنمايي كنيد
پس خریدید بلاخره
آقا مبارکه
دوست عزیز اگر باز کردید و نصب کردید هم چند تا عکس ازش بذارید و هم نظرتون رو در موردش بگید
چون منم دقیقا میخوام همین مدل رو بگیرم
چشم! من تا فردا نصبش میکنم و عکس توضیحاتم رو واستون همینجا میزارم![]()
دوست عزیز نظرت برام خیلی مهمه چون تو دی میخوام یه c8000 55 اینچ بگیرم dvbt هم ته و توش رو اگه در بیاری ممنون میشم
شانس رو ببين بعد کلی اطلاعات جم کردن آماده شدم برای خريدن c8000 از بانه فهميدم اين مدل تو بانه نيست![]()
سلام
لطفا در مورد کیفیت تصاویر و response time در بازیهای xbox & ps3 هم مطالبی بنویس .
من هم تصمیم دارم اگه پولم جور بشه c8000 بخرم البته بهمن ماه که شرکتها فروش نوروزی خودشان را شروع می کنند
نکات منفی که در مورد c8880 در برخی از سایتها به آن اشاره شده به صورت زیر است : لطفا ببین این مطالب درست است
عملکرد ضعیف در یکنواختی شدت نور وزاویه دید
بازتولید مشکی ضعیفتر نسبت به LED هایی که آرایش منطقه ای برای نوردهی دارن
محوی تصاویر در نماهای تاریک
عدم توانایی نمایش صحیح فیلمهای با رزولوشن 1080 که به صورت 24 فریم پخش میشن
پخش سایه دار تصاویر سه بعدی
کنترل راه دور وحشتناک!!!
ممنون![]()
چشم
البته من دیدم همه جا از کنترلش تعریف میکردنالبته همین وحشتناک رو تو یه سایت دیدم باید خودم تست کنم....
در مورد dvbt هم بعضی از دوستان گفتن که این مدلش که تو ایران میاد نداره یا تو منوی مخفیش فعال میشه! در هر صورت اینجا دیجیتال نیست من بخوام تستش کنم...
تو جوانرودم فقط یک جا داشت!!شانس رو ببين بعد کلی اطلاعات جم کردن آماده شدم برای خريدن c8000 از بانه فهميدم اين مدل تو بانه نيست![]()
[QUOTE=t_tanhayam;5627787]-بزرگوار براي فايل هاي .dat يك زحمت كوچيك ميتوني بكشي تغيير پسوند بده به .mpg وبه راحتي اجرا كن
با سلام
من جلوی فایلهای dat یک .mpg اضافک کردم باز هم پخش نکرد میتونید لطف کنید تغییر پسوند را توضیح بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)