مهدی چرا فسخ کردی قراردادتو؟!؟!؟
پس حسابگر با این که قیمت هارو پایین آورده ولی ملت رو گول میزنه!
جناب misam5526 همونجور که خودتون گفتید سرعتتون باید در حدود 60 باشه برید اونجا و بگید این سرویس باید همچین سرعتی بده نه 19 که مال 128 هست اگه رسیدگی نکردن فسخ کن برو یه جای بهتر
من نمیدونم حسابگر رو چه حسابی پیش خودش فکر میکنه وقتی میشه از مخابرات 1 ماهه همون سرویسی که حسابگر اجبارا 3 ماهه میده رو گرفت کاربر از بین این 2 حسابگر رو انتخاب میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟ اونم یه همچین سرویسی که 512 سرعت دانلودش 19ست!!!!!!!!
مهم ترین مدرک واسه مخابرات برگه جمع آوری از شرکت قبلیه که مال شما حسابگره دیگه مدرک خاصی نمیخواد همین که خط تلفن قطع نباشه + فیش پرداختی 3 ماهه یه فرم که خودشون میدن همون روزم وصل میشه نهایتا روز بعد .
سلام رفیق به چند دلیل
1-دیگه اون چیزایی رو که می خواستم دانلود کرده بودم شبی 7 گیگ!!!!!
2-از یه طرفی دلم نمیومد که بزارم دانلود شبانه ام همینجوری هدر بره بنابر این مجبور بودم کلی وبگردی کنم که لینک جمع کنم که خوب با مستقیم کردنشون کلی وقتم رو می گرفت
3-بابا تو روز جرعت ندارم توی چند تا سایتی که عکس زیاد داشته باشه برم زودی حجم تموم می شه
4- حسابگر سرویس نامحدود ماهیانه نمی داد حداقل 3ماهه
5-کیفیت سرویس نامحدود مخابرات بیشتر از حسابگره
6-داشتن سرویس با محدودیت حجمی به نوعی باعث استرسه که حجم رو مدیریت کنی سرویس نامحدود بگیر راحت
7-..
8-..
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------
شما 512 نامحدود گرفتی؟؟؟؟
اگه آره زیاد خودتو خسته نکن بری اونجا بهت می گن به خاطر ضریب اشتراکه 1 به 10 !!!! خوب روزا استفاده کننده زیاده سرعتت میاد پایین
صحبتم جنبه شوخی داشت
حرف شما هم قابل احترامه
Sorry
Last edited by behnam-k; 06-03-2011 at 13:04.
آقا اینا گفتن امروز وصل می شه
ولی وصل نشده
چقدر طول می کشه وصل شه؟
حداکثر 72 ساعت
سرعت چند از مخابرات گرفتی؟
256 گرفتم
راستی این یورز نیم و پسورد چیه؟
از این یارو خانومه امور مشترکین پرسیدم با شک می گفت
گفت:پسورد 0831
یورز نیم :831وشماره خونه
درسته؟
شماره یوزر میشه 831 بقیه شماره
پسورد هم میشه شماره خونتون
دوستمون جواب دادند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)